Sådan kommer du i gang med Servicepos

Find alt den information du behøver her for at komme i gang med vores smarte POS-løsninger.

Betalingsterminal

Bonprinter

Stregkodescanner

Hvad kræver jeres POS af udstyr?

For at komme i gang med at benytte Servicepos starter de fleste med følgende hardware:

Derudover så kan det være en fordel med en labelprinter til prislabels og en A4 printer til fakturaer. 

Kan jeg genbruge mit gamle hardware?

Har du allerede en computer, en bonprinter eller lignende? Så kan du ofte genbruge dit hardware.

Du kan eksempelvis starte med at teste om dit hardware virker ved at oprette en gratis konto hos Servicepos. Dernæst kan du se, om du kan printe en bon eller oprette en stregkode og scanne den.

Du kan også genbruge din betalingsterminal, såfremt den ikke er integreret med et andet system. Er du i tvivl? Så hjælper vi dig gerne med at finde ud af det.

Er det muligt at købe nyt hardware hos jer?

Hvis du mangler enkelte dele af udstyr eller en hel startpakke, så kan du sagtens købe det af os enten ved at kontakte os eller besøge vores webshop. Når du køber gennem os, garanterer vi også, at det virker, og at du er hurtigt i gang med at tjene penge i din forretning.

Vi kan sammensætte en startpakke til dig, hvis du blot oplyser os om, hvad du mangler.

Enhed til POS

For at komme i gang med at benytte vores system i butikken skal du bruge en computer eller en tablet. Systemet er online, hvilket vil sige, at du faktisk kan bruge det på alle enheder, uanset hvor du befinder dig – så længe du har adgang til internettet. Det giver den frihed og fleksibilitet, som mange forretninger har brug for, når de skal betjene kunder, tage imod bestillinger eller håndtere kundeopgaver, så de ikke er bundet til ét fast sted.

Nem betalingsterminal

Du skal naturligvis kunne tage imod betalinger fra dine kunder. Vi har derfor designet vores system til at kunne integrere med de bedste på markedet som Bambora og SumUp, der begge tilbyder moderne betalingsløsninger. Det eneste, som du blot skal tage stilling til er, hvilken betalingsterminal du gerne vil benytte. Har du brug for hjælp og rådgivning til dit valg, så tøv endelig ikke med at hive fat på os.

Bonprinter og digitale kvitteringer

Mange kunder foretrækker stadig en papirkvittering, selvom du kan sende den på e-mail eller SMS via kassesystemet i Servicepos. Da det samtidig er et krav fra SKAT at kunne byde kunden en papirkvittering, er det en god idé at have en bonprinter. Vores system er fleksibelt og kan forbindes med stort set alle bonprintere. Står du dog og mangler en ny, så kan vi også sagtens hjælpe dig her.

Den rette stregkodescanner

I dag er stregkoder et must i en moderne og effektiv forretning, når salg samt håndtering af vare og lagerbeholdning skal være nemt og overskueligt. Derfor hjælper vi naturligvis også dig med at finde den helt rigtige stregkodescanner, der matcher dine behov – uanset om det er trådløst eller med ledning. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, så tal med en af vores eksperter, der kan hjælpe dig i gang.

Klar til at komme i gang?

Har du stadig spørgsmål eller brug for hjælp til hardware, så giv os et kald på 33 60 85 86.

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.

Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails i ny og næ. Du kan altid afmelde dig igen.