1. Ejersoplysninger

DELTATEQ GROUP ApS

Kochsgade 31D, 2.

5000 Odense

Tlf: 33 60 85 86

Email: info@servicepos.com

2. Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Formål med cookies

  • Trafikmåling og statistik
  • At gemme dine indstillinger
  • Målretning af annoncer

2.2 Så lang tid opbevares cookies

Cookies slettes automatisk efter et vist antal måneder, hvilket kan variere. Cookies fornyes efter hvert besøg.

2.3 Sådan sletter og undgår du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

3. Persondatapolitik

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter ”Persondatapolitik”).

3.1 Personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger om dig og dine ansatte for at kunne opfylde vores aftale med dig.

Bemærk, du kan ikke være kunde hos os, uden at give et minimum af de oplysninger vi beder om.

Vi benytter dine personoplysninger til at forbedre vores services og ydelser og til at målrette budskaber, reklamer og andet indhold til dig/din virksomhed.

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand, medmindre du selv har givet samtykke hertil.

3.2 Indsigt og sletning af personoplysninger

Du kan rette henvendelse via info@servicepos.com hvis du ønsker indsigt i de oplysninger vi har registreret om dig.

Såfremt der er registreret forkerte oplysninger, som du ikke selv har mulighed for at rette, eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse via info@servicepos.com

Du har ret til at få urigtige personoplysninger rettet.

Så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig og/eller din virksomhed, gemmer vi dine personoplysninger. Såfremt forholdet ophører, gemmer vi personoplysninger så længe vi er forpligtet til dette iht. lovgivning, herunder regnskabslovgivningen.

Du kan klage oven vores behandling af dine personoplysninger via Datatilsynet. Se mere på: www.datatilsynet.dk

3.3 Ændring af vores persondatapolitik

Såfremt vores persondatapolitik ændres væsentligt, giver vi synlig besked via vores website.

Senest ændret April 2018