Partnere

Vi arbejder konstant på at hjælpe detailbranchen med at automatisere, spare tid og levere enestående kundeoplevelser. Her er vores partnere en altafgørende ingrediens.

Servicepos partnere

Vores partnere tilbyder en bred vifte af værktøjer, tjenester og løsninger til at hjælpe butikker med at drive forretning og få mest muligt ud af hverdagen.

Udvid dine muligheder

Udvid dine muligheder ved nemt at tilslutte Servicepos til eksisterende IT-løsninger med vores åbne REST API.

Få sparring på højt niveau

Få adgang til professionel viden og sparring inden for værktøjer, butikker bruger i hverdagen, når der er brug for det.

Glæd de ansatte

Fjern de manuelle processer i dagligdagen ved at bringe værktøjer, de ansatte bruger hver dag, sammen med Servicepos.

Mød vores partnere

Vores partnere kan hjælpe din forretning med f.eks. marketing, SEO, integrationer, lagerstyring, ERP-løsninger og alt derimellem. Udforsk dem alle nedenfor.

Interesseret i at blive Servicepos partner?

Vores partnere er en afgørende del af vores mission om at hjælpe danske detailbutikker med at drive forretning. Derfor er vi altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, der deler de samme værdier.

Som partner hos Servicepos får du ikke kun faglig og aktuel sparring på højt niveau, men også indblik i et state of the art REST API, der kan integreres med stort set alt.

Til revisorer og bogholdere

Er du revisor eller bogholder, kan du finde en lang række fordele i, at dine kunder bruger Servicepos. Fordele som sparer dig for både tid og manuelt tastearbejde, så du kan arbejde nemmere og mere effektivt i hverdagen.

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores gratis whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Whitepaper med sådan fremtidssikrer du din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails i ny og næ. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.