Om Servicepos

Et komplet butikssystem 
Servicepos er det komplette online forretningssystem til dig, der har en fysisk butik – lille som stor. Systemet samler betalinger, sags-og varestyring, lager og meget mere i ét simpelt system.

Èt system, der hjælper forretninger med at skære en stor del af det administrative bøvl fra, og som i dag hjælper hundredvis af forretninger med at sælge og servicere deres kunder, holde styr på varer og lager, opgaver, ordrer og meget mere.

 

Fleksibelt og nemt
Servicepos er designet til at fungere på enhver type enhed, så medarbejdere kan have ordren, opgaven eller varelageret lige ved hånden på en mobil eller tablet, hvis der skulle blive brug for det. Det er enormt nemt at komme i gang med, og du kan sagtens genbruge dit gamle hardware.

Tilpasset dine behov
Systemets mange funktioner kan tilpasses, så de passer til lige netop dine behov. Guldsmede, smykkeforretninger, telefon- og IT branchen og have- og park virksomheder er blot få af de mange typer brancher, der benytter Servicepos i dag. Vi er altid klar på en uforpligtende snak, hvor vi kan snakke om en løsning til lige netop din forretning.

Hvem er vi?

Vi vil gøre det nemt at drive forretning
Servicepos er en iværksætterdrøm gjort til virkelighed i september 2016 af to ingeniører og en datalog – Brian, Rasmus og Lasse. Ideen udsprang af vores fælles passion for cykelsport. Vi så, hvordan vi kunne hjælpe cykelforretninger med at få en nemmere og mere overskuelig hverdag i butikken, ved at udvikle et komplet online kassesystem.

Vi opdagede dog ret hurtigt, at en stor håndfuld brancher brugte samme gamle og upraktiske metoder til at holde styr på deres varer og lager. Opgaver blev skrevet ned på sedler i hånden, der forsvandt, og status over varelageret blev talt manuelt op med seddel og kuglepen.

 


Derfor valgte vi at stifte Servicepos – et komplet system, der i dag hjælper hundredvis af forretninger. Sammen har vi skabt en agil og fleksibel virksomhed, hvor vi altid sigter efter at forbedre og optimere vores produkt.

Vi har base i Odense, men med ambitioner, der rækker langt ud i verden. Vores vision er at gøre det nemt at drive butik. Vi vil simplificere den administrative byrde hos vores kunder – så de ikke skal bruge så meget tid på ting, der ikke skaber værdi.

 

Mød Servicepos teamet

Brian Jakobsen
Brian Jakobsen - Co founder
Lasse Melbye
Lasse Melbye - Co founder
Rasmus Melbye
Rasmus Melbye - Co founder
Jonas Ryg
Jonas Christoffer Ryg - Support
Jonas Werkhoven
Jonas Werkhoven - Support
Søren Porsmose
Søren Porsmose - Salg
Michael Lassen - Salg
Ditte Lund - Salg
Louise Justesen - Digital Marketing Manager
Tobias Mathiesen
Tobias Mathiesen - Udvikler
Andreas Thomsen
Andreas Thomsen - Udvikler
Omar Amin
Omar Amin - Udvikler
Alexander Matzen
Alexander Matzen - Udvikler
Martin
Martin Rüdiger - New Bizz Development
Unnur Veyhe
Unnur Veyhe - Administration
Torben Frigaard - Investor, rådgiver
Jens Sørensen - Rådgiver

Vil du være en del af teamet?

Vi har altid plads til en dedikeret ildsjæl mere, og søger derfor løbende nye medarbejdere til vores team. Du kan læse mere om vores nuværende ledige stillinger lige her.

Desuden er du altid mere end velkommen til at kontakte os, på info@servicepos.com eller telefon 33 60 85 86, hvis du mener, at du kan hjælpe os på andre områder.