Om Servicepos

Vi hjælper hundredevis af forretninger med alt lige fra at sælge og servicere deres kunder til håndtering af varer, lager, kundesager, ordrer og meget mere. Alt sammen samlet ét komplet online forretningssystem.

Systemet

Fleksibelt og nemt

Servicepos er designet til at fungere på enhver type enhed, så medarbejdere kan have ordren, opgaven eller varelageret lige ved hånden på en mobil eller tablet, hvis der skulle blive brug for det.

Det er enormt nemt at komme i gang med, og du kan sagtens genbruge dit gamle hardware.

Tilpasset til dine behov

Systemets mange funktioner kan tilpasses, så de passer til enhver branches behov. Guldsmede, smykkeforretninger, telefon- og IT-forretninger samt have- og park virksomheder er blot få af de mange typer brancher, der benytter Servicepos i dag.

_42A4025-3
_42A3979

Hvem er vi

Vi vil gøre det nemt at drive forretning

Servicepos er en iværksætterdrøm gjort til virkelighed i september 2016 af to ingeniører og en datalog – Brian, Rasmus og Lasse.

Idéen udsprang af vores fælles passion for cykelsport. Vi så, hvordan vi kunne hjælpe cykelforretninger med at få en nemmere og mere overskuelig hverdag i butikken ved at udvikle et komplet online kassesystem.

Vi opdagede dog ret hurtigt, at en stor håndfuld brancher brugte samme gamle og upraktiske metoder til at holde styr på deres varer og lager. Opgaver blev skrevet ned på sedler i hånden, der forsvandt, og status over varelageret blev talt manuelt op med seddel og kuglepen.

Derfor valgte vi at stifte Servicepos – et komplet system, der i dag hjælper hundredvis af forretninger. Sammen har vi skabt en agil og fleksibel virksomhed, hvor vi altid sigter efter at forbedre og optimere vores produkt.

Vi har base i Odense, men med ambitioner, der rækker langt ud i verden. Vores vision er at gøre det nemt at drive butik. Vi vil simplificere den administrative byrde hos vores kunder – så de ikke skal bruge så meget tid på ting, der ikke skaber værdi.

Mød teamet

Brian Jakobsen

Co-founder

Lasse Melbye

Co-founder

Rasmus Melbye

Co-founder

Jonas Christoffer Ryg

Support

Jonas Werkhoven

Support

Casper Vilhelmsen

Support

Søren Porsmose

Salg

Michael Lassen

Salg

Louise Justesen

Marketing Manager

Tobias Mathiesen

Udvikler

Omar Amin

Udvikler

Alexander Matzen

Udvikler

Rolf Green 

Udvikler

Esben Sørensen

Udvikler

Alexander Koch

Udvikler

Rasmus Grundtvig

Student Assistant

Unnur Veyhe

Administration

Jens Sørensen

Rådgiver

Torben Frigaard

Investor & rådgiver

Vil du være en del af teamet?

Vi har altid plads til en dedikeret ildsjæl mere og søger derfor løbende nye medarbejdere til vores team. Du kan læse mere om vores nuværende ledige stillinger nedenfor.

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.