Intuitivt kassesystem til iPad

Leder du efter et kassesystem til iPad eller tablet til at betjene kunder? Vores kassesystem er en online platform, der kører direkte i din internetbrowser. Det betyder, at du nemt kan tage kassesystemet med rundt i butikken, med på farten, eller hvor du ønsker det.

kassesystem ipad

Kassesystem til iPad gør din forretning mere fleksibel

I dag skal betalingen foregå hurtigt og effektivt. Derfor er et kassesystem til en iPad eller tablet blevet et populært valg blandt mange butikker.

Servicepos er et moderne kassesystem til iPad, der gør, at du kan tage imod betaling fra dine kunder, når du vil, og hvor du vil. Det vil sige, at du nemt kan tage den med rundt i butikken eller med på farten, hvis du skal ud til en kunde. 

Det gør ikke kun din forretning utrolig fleksibel, når du har adgang til alle funktioner, når du vil, men det er også en langt billigere måde at komme i gang med at sælge.

De rette værktøjer til dit kassesystem

Få populære integrationer til din kasseløsning på iPad

En iPad som kassesystem pynter ikke kun i butikken grundet det simple og minimalistiske udseende. Du får også en gennemtestet software med markedets bedste integrationer, hvor du kan tilknytte både din webshop, regnskabsprogram og meget andet. 

Det betyder, at det er langt nemmere for dig at styre din forretning og kan samtidig fokusere på de ting, der bringer dig værdi.

Samtidig er du altid sikret de nyeste opdateringer, da kassesoftwaren er online og derved automatisk fornyes. Så slipper du for at skulle betale ekstra, som du normalvis gør med ældrere kasseløsninger.

Sådan kommer du hurtigt i gang

Servicepos kassesystem til iPad er designet til at gøre det let for dig, så du kan fokusere på dine salg. Og selvom kassesoftwaren indeholder mange muligheder, så er det super simpelt at bruge.

For at komme i gang kræver det kun:

Hvis du allerede har en iPad eller tablet og en betalingsterminal, skal du blot oprette en gratis bruger til vores kassesystem. Har du endnu ikke en betalingsterminal hjælper vi dig også gerne med hardware.

Kassesystem til ipad

Derfor bør du optimere din forretning med et kassesystem på iPad

Alt-i-en butiksplatform

Servicepos leverer en komplet alt-i-en platform til detailbutikker, der hjælper dem med at drive forretning.

Ta' systemet med overalt

Ta' din iPad med rundt i butikken, lageret, værkstedet eller med på farten, hvis du skal ud til en kunde.

Adgang til alle funktioner

Selvom du benytter kassesoftwaren på iPad, har du stadig adgang til alle funktioner, som var det en desktop.

Tilknyt din webshop

Forbind din webshop med din fysiske butik og få et synkroniseret lager, der konstant opdaterer din varebeholdning.

Automatisk bogføring

Systemet bogfører automatisk til dit økonomi- og regnskabsprogram.

Skab vækst med dataindsigt

Med Servicepos kan du få dataindsigt i salg, produkter, lagerbeholdning, medarbejdere og meget mere.

Palæet Juveler & Urmager profilbillede
palæet

“Vi har brugt Servicepos i en del år nu, og det bliver bare bedre og bedre hele tiden. Det er et tidsbesparende og nemt system, som er skræddersyet til smykkebutikker.” 

Kåre – Palæet

Phone-rep butik
phone-rep

“Det er bare et genialt system, som bliver bedre og bedre hele tiden! Vi har brugt Servicepos i mange år, og det giver os dagligt et kæmpe overskud og overblik i hverdagen.

Thomas – Phone-Rep

Mobilværksted POS
WeCoverYou

“Vi opretter flere tusinde sager på telefonreparationer om året, og har altid en meget lang kø af kunder, der gerne vil betjenes. Med Servicepos er der både styr på værkstedet og betjeningen ved kassen.”

Patrick – WeCoverYou

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.