Integration til webshopsystemet SmartWeb

Smartweb er en af vores helt nye integrationer, og vi har glædet os meget til at introducere jer for en webshopplatform, der kan lidt af hvert. Får du SmartWeb synkroniseret med Servicepos, så får du et uundværligt overblik over dit lager - og du kommer aldrig til at sælge en udsolgt vare igen.

Hvad er SmartWeb?

SmartWeb er til dig, der ønsker en nem og let opstart med webshop. Du behøver ikke have viden om kodning eller mere end normal teknisk snilde for at kunne lave en webshop i SmartWeb. Der bliver sørget for hosting, drift, opdateringer og back-up for dig – så du kun skal tænke på at oprette dine produkter, tekster og vælge et af de mange flotte designs. Det er nemt og ikke mindst hurtigt at komme i gang med.

Hvad kan du med SmartWeb?

SmartWeb har gjort det enkelt for dig! Med et par simple trin er du klar til at rulle din webshop ud, og få gang i dit online salg. Først opsætter du din webshop, hvor du vælger dit foretrukne design, opretter produkter og tilknytter domæne. Mangler du en betalingsløsning til din webshop? Spørg os eller spørg SmartWeb – de tilbyder også særskilte aftaler med gode betalingsløsninger og fragtløsninger! Sidst, så markedsfører du din webshop med alle de muligheder, der også er inkluderet i en løsning hos SmartWeb. De tilbyder bl.a. e-mail markedsføring, gratis integration til prisindeksportaler, Facebook + Google! Derudover har du selvfølgelig også altid adgang til SmartWebs kundeservice, så hvis der er noget der begynder at give grå hår, så er hjælpen nær. Lyder det godt? Vil du læse mere? Så klik her.

Hvad kan vi med SmartWeb?

Da SmartWeb stadig er under udvikling, så udvides vores integration til webshopsystemet sig løbende – men i øjeblikket kan vi følgende:

Synkronisering af lagertal mellem Servicepos og SmartWeb
Med integration til SmartWeb kan du få synkroniseret lagertal fra Servicepos til SmartWeb automatisk. Det sker live ved alle lagertransaktioner, f.eks. salg, lagermodtagelse, nye produkter osv. Derudover virker synkroniseringen også den anden vej rundt, når du modtager en ordre på din webshop – og du kan selv vælge, om lagersynkroniseringen skal ske ved modtagelsen, faktureringen eller andet. Det giver dig et fuldt overblik over dit lager og dine ordrer.
Der synkroniseres ingen produktdata og al synkronisering sker ud fra SKU/produktnummer.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til SmartWeb.