Integration med SmartWeb

Med en integration til SmartWeb får du et uundværligt overblik over dit lager – og du kommer aldrig til at sælge en udsolgt vare igen.

Sådan fungerer integrationen

Lagerbeholdning ændres i Servicepos eller SmartWeb

Automatisk opdatering af lagertal i Servicepos eller SmartWeb

Lidt om SmartWeb

SmartWeb er til dig, der ønsker en nem og let opstart med webshop. Du behøver ikke have den store viden om kodning for at kunne lave en webshop i SmartWeb. Der bliver sørget for hosting, drift, opdateringer og backup, så du kun skal tænke på at oprette dine produkter, tekster og vælge et af de mange flotte designs. Det er nemt og ikke mindst hurtigt at komme i gang med.

Hvad kan du med SmartWeb?

SmartWeb har gjort det enkelt for dig. Med et par simple trin er du klar til at rulle din webshop ud, og få gang i dit online salg. Først opsætter du din webshop, hvor du vælger dit foretrukne design, opretter produkter og tilknytter domæne. Mangler du ligeledes en betalingsløsning til din webshop, så kan du spørge os eller SmartWeb – de tilbyder også særskilte aftaler med gode betalingsløsninger og fragtløsninger. Sidst, så markedsfører du din webshop med alle de muligheder, der også er inkluderet i en løsning hos SmartWeb. De tilbyder eksempelvis e-mail markedsføring, gratis integration til prisindeksportaler, Facebook, Google og meget mere. Derudover har du selvfølgelig også altid adgang til SmartWebs kundeservice, så hvis der er noget der begynder at give grå hår, så er hjælpen nær.

Hvad kan Servicepos med SmartWeb?

Vores integration med SmartWeb er stadig under udvikling, men udvides løbende. Har du nogle særlige ønsker til integrationen, er du velkommen til at kontakte os.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til SmartWeb.