SmartWeb integration til Servicepos kassesystem

Få din webshop synkroniseret sammen med din butik og dit lager. Med integration til SmartWeb kommer du aldrig til at sælge en vare der ikke er på lager.

Hvad er SmartWeb?

SmartWeb er til dig, der ønsker en nem og let opstart med webshop. Du behøver ikke have viden om kodning eller mere end normal teknisk snilde for at kunne lave en webshop i SmartWeb. Der bliver sørget for hosting, drift, opdateringer og back-up for dig – så du kun skal tænke på at oprette dine produkter, tekster og vælge et af de mange flotte designs. Det er nemt og ikke mindst hurtigt at komme i gang med.

Hvordan fungerer synkroniseringen mellem Servicepos og SmartWeb?

Har du et abonnement hos Servicepos, er der en masse smarte fordele. Vi kan synkronisere med en lang række apps, og SmartWeb er nu ingen undtagelse. Nu kan du nyde, at alle dine lagertal synkroniseres fra ServicePos til SmartWeb. Det sker live ved alle lagertransaktioner, f.eks. salg, lagermodtagelse, nye produkter osv. 
Derudover virker synkroniseringen også den anden vej rundt, når du modtager en ordre på din webshop – og du kan selv vælge, om lagersynkroniseringen skal ske ved modtagelsen, faktureringen eller andet. Det giver dig et fuldt overblik over dit lager og dine ordrer.

Er det nemt at komme i gang?

Ja! Og vi klarer hele opsætningen og integrationen for dig, så du bare skal nyde et fuldt overblik over dit lager.
Er du ikke kunde hos os endnu? Så hjælper vi dig også hele vejen fra opsætningen, overførelse af data og tilpasning, så systemet passer til lige nøjagtigt dine behov.

Luk menu
×

Kurv