Hvorfor skal du vælge Servicepos?

Vi hjælper dig med at spare tid og levere enestående kundeoplevelser, så du kan skalere din forretning. Her får du nogle af de mange fordele, der fører med, når du vælger Servicepos som POS-løsning.

POS-løsninger, der giver mere tid til kunderne

Med vores populære POS-løsninger kan du droppe det manuelle arbejde og bruge tiden på dine kunder i stedet. Ved at samle data og værktøjer i et komplet POS-system, kan du nemmere lægge fokus på dine kunder, som er dem, der skaber omsætning og værdi.

Slut med manuel indtastning af data

Servicepos tilbyder dig en løsning, hvor du kun skal administrere dine produktoplysninger ét sted. Derudover undgår du også at opdatere det hele selv. Du sparer derved ikke kun en hovedpine, men også en betydelig mængde af tid. Tid, du nu kan investere andre steder i din virksomhed.

Cloud-baseret POS-software

Hos os investerer du i en POS-software, hvor al dit data øjeblikkeligt gemmes i skyen. Du kan langt nemmere spore dine salg, når de sker, opdatere priser og afgive ordrer, uanset hvor du er – det eneste du behøver, er en internetforbindelse.

Den bedste POS-løsning på dit eget udstyr

Du kan ikke fysisk være flere steder på én gang, men det kan dit POS-system. Netop fordi vores software er cloud-baseret, kan du tage imod betalinger og meget mere, uanset hvor du befinder dig og på tværs af enheder. Det er nemt at opstarte Servicepos, da du kan bruge dit eget hardware – fra computer til MAC og iPad.

Få din lagerstatus i realtid

Enhver butiksejer ved, hvor afgørende det er at strømline sin lagerstyring. Servicepos giver dig direkte adgang til en live visning af din lagerbeholdning, så du ikke behøver at bekymre dig om at oversælge produkter.

Screenshot af funktioner i Servicepos kassesystem

Udvid din produktdata

Med vores smarte POS-løsninger får du hurtig adgang til relevant data om dine produkter og kan nemt besvare ethvert spørgsmål, når kunderne ønsker hjælp og rådgivning fra eksperter. Du investerer i et system, der klæder dig og dine medarbejdere bedre på til at servicere kunderne.

Lær dine kunder bedre at kende

Hvor godt kender du dine kunder? Med Servicepos har du direkte adgang til fuld købshistorik, kontaktflader og anden relevant information.

Butiksassistent bruger iPad til point of sale

Ordentlig POS-software styrker dine medarbejdere

Investering i dine medarbejderne kan gøre en stor forskel. Vores POS-software giver adgang til relevant data fra dit produktkatalog, så dine medarbejdere langt nemmere kan levere en mindeværdig købsoplevelse til kunderne.

Opnå omnichannel ved at forbinde din webshop med dit system

Importér din produktdata fra dit website til dit POS-system og omvendt. På den måde får du et bedre overblik over din online og offline forretning og får plads til at sætte kunden i højsædet.

Færre manuelle økonomiopgaver

En smart integration mellem dit POS-system og økonomisystem gør altså bare regnskabslivet en del nemmere – og det er uanset, om du administrerer regnskabet alene eller benytter en bogholder.

Endelig den support, du har brug for

Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning, står vores support team klar til at hjælpe dig – enten via vores Helpcenter, e-mail, telefon eller livechat. 

Okay. Vi ved godt, at det er en stor beslutning.

Uanset om du er overbevist eller ej, anbefaler vi, at du læser følgende først, da det giver dig svar på alle dine bekymringer.

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.

Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails i ny og næ. Du kan altid afmelde dig igen.