Hardware, der gør din betjening lynhurtig

Du bestemmer selv, om du vil bruge Servicepos på din nuværende hardware eller tilkøbe det, som du mangler af os.

Kassesystem

Din checkliste til desktop hardware setup

For at drive din forretning moderne og effektivt på en stor skærm, der også kan bruges til andet end kasse, anbefaler vi følgende:

Din checkliste til tablet hardware setup

Med en tablet er du hurtigt i gang, og den fylder lidt på din disk. For at komme i gang med tablet anbefaler vi, at du bruger følgende:

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge mit eget hardware?

Naturligvis. Servicepos er et online system, hvilket vil sige, at den kører i din internetbrowser. Servicepos bruger normal web print, så du kan sagtens genbruge eksempelvis din bonprinter og computer. Du kan også supplere med det udstyr, du mangler fra os.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan starte med at prøve systemet selv. Herefter ringer vi til dig og hjælper med spørgsmål og opsætning. Hvis du har behov for det, så er det også muligt at tilkøbe hardware og opsætning i din butik.

Hvilket hardware er essentielt for kassesystemer?

Det mest essentielle er en enhed til at bruge Servicepos på f.eks. en computer eller tablet. Dernæst er en betalingsterminal vigtig, da du skulle kunne tage imod betalinger. Det kan f.eks. være en dankortterminal, MobilePay, kontanter m.m. En bonprinter er ligeledes en god ting at have. Som det sidste er det godt at supplere med en kasseskuffe og en stregkodescanner.

Kan jeg kombinere en desktop og tablet løsning?

Sagtens. Det er der en del butikker, der gør i dag. På den måde kan du kombinere mobiliteten ved en tablet med den faste stationære løsning. Så kan du tage din tablet med rundt i butikken, eller hvis du skal have din “kasse” med ud af huset.

Hvad er forskellen på en desktop og tablet løsning?

At bruge en desktop til kassesystemet er til dig, der gerne vil have en fast station med mulighed for at integrere en betalingsterminal. Denne løsning er ofte brugervenlig, da skærmen er stor, og man har mus og tastatur.

Kassesystemet på iPad eller tablet er til dig, der ønsker at give en mere billig og mobil betjening. Den gør dig i stand til at tage “kassen” med rundt i butikken. Hertil skal man vide, at man kun kan bruge vores bonprinter med Cloud Print. I denne løsning kan du ligeledes bruge SumUp betalingsterminalen. Mange af vores kunder vælger også at supplere med både desktop og iPad.

Har I en samlet startpakke?

Ja. Vi har startpakker, hvor vi garanterer, at det virker og spiller. Vi anbefaler, at du kontakter os. På den måde kan vi sammensætte den pakke, der passer til dit behov. Det er jo ikke sikkert, at du har brug for alt, hvad vi sælger af hardware.

Klar til at komme i gang?

Har du stadig spørgsmål eller brug for hjælp til hardware, så giv os et kald på 33 60 85 86.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.