Glade kunder i hele landet

Vi er eksperter i forretninger med vækst

Jeg bruger Servicepos i min butik, og har gjort det igennem snart 2 år.
Vi sælger og servicerer støvsugere, og har derfor både butik og værksted.

Servicepos gør det utroligt nemt og hurtigt at betjene kunder med deres kombinerede værksteds- og kassesystem. Samtidig sparer vi tid med integration til e-conomic.

Claus Ø. Mosekjær - Indehaver

Vi skiftede til Servicepos i vores smykkeforretning, selvom det er lidt af en omvæltning at gå online, når nu man har haft forretningen i over 110 år.

Vi valgte Servicepos, fordi det var utroligt nemt at bruge, og det passede perfekt til os. Så nu har vi styr på lager, serienumre og kunder.

Anette Surel - Indehaver
Guldsmed Surel
AH Cykler København

I min cykelbutik har vi mellem 20-30 reparationer inde om dagen, og med 4 mand på værkstedet, så er det genialt, at alle hele tiden kan følge med i, hvad de skal lave i værkstedsoversigten

Det er også nemt og tidsbesparende, at kundens regning ligger klar til betaling, når dem på værkstedet har meldt opgaven færdig.

Allan H. - indehaver
AH Cykler

Da vi startede vores IT/Telefon værksted- og butik valgte vi Servicepos, da det kunne arbejde sammen med Dinero og havde en nem måde at håndtere sagsstyring og kunder på.

Vi havde selv computere til at køre det på, så vi var faktisk i gang med det samme og deres online kassesystem er super nemt at bruge.

Kenneth Skov
Brdr Skov
Brdr Skov
Brillant smykkeforretning Ikast

Vi har to smykke forretninger, hvor vi er startet med Servicepos i den ene, og efter at have brugt det i lidt tid, så skal vi også have det i den anden butik. Det er bare super nemt at bruge, og virker bare."

Dorte - indehaver
Brillant smykkeforretning

Vi skiftede fra Navision til Servicepos med E-conomic integration, da vi havde brug for et system som kunne håndtere hele vores kæde-setup med deling af lager og værkstedsopgaver imellem de mere end 8 butikker og fjernlager.

Vi er super glade for skiftet, og de kunne genbruge stort set alt vores nuværende hardware, så det nemt og hurtigt at være i gang, og det nye system sparer os en masse tid i dagligdagen.

Johnny Nielsen - CEO, indehaver
WeCoverYou
Wecoveryou
Phone rep kunder

Vi oprettede en gratis bruger i en af vores butikker og behøvede kun meget lidt hjælp til at komme igang. Efter vi havde testet systemet med success, har vi rullet det ud i alle vores 4 butikker. Det gør det nemt for mig, at jeg kan styre alle vores butikker fra en administrator bruger.

Thomas West - CEO
Phone rep

Vi er super glade for Servicepos, det har gjort vores hverdag meget nemmere og mere overskuelig. Vi bruger især værksteds- og servicedelen til at holde styr på vores opgaver og indkalde folk til deres årlige service af robotklippere.
Det, at det kører automatisk, tjener vi faktisk en del ekstra penge på nu.

Derudover så bruger vi også e-conomic integrationen til at oprette faktura direkte fra servicepos i e-conomic.

Helle, ejer og leder
Rosenholm Have og Park
Rosenholm Have Park
Luk menu
×

Kurv