CASES

I godt selskab blandt Servicepos kunder

Servicepos bruges af mange forskellige typer af forretninger - både små og store.
Her er en lille håndfuld af succeshistorier, vi har samlet til dig.

Samarbejdet med Servicepos fungerer altid super godt, hurtigt og nemt. Vi får hurtigt svar og hjælp retur. Systemet giver et kæmpe overblik, særligt når alting er samlet i ét online system. Det betyder også, at vi ikke mister nogle sedler på ordrer og faktureringer, så systemet sparer os også for spild og fejl.

Claus Ø. Mosekjær - Indehaver
AH Cykler København

I min cykelbutik har vi mellem 20-30 reparationer inde om dagen, og med 4 mand på værkstedet, så er det genialt, at alle hele tiden kan følge med i, hvad de skal lave i værkstedsoversigten Det er også nemt og tidsbesparende, at kundens regning ligger klar til betaling, når dem på værkstedet har meldt opgaven færdig.

Allan H. - indehaver
AH Cykler

Da vi startede vores IT/Telefon-værksted og -butik valgte vi Servicepos, da det kunne arbejde sammen med Dinero og havde en nem måde at håndtere sagsstyring og kunder på.
Vi havde selv computere til at køre det på, så vi var faktisk i gang med det samme og deres online kassesystem er super nemt at bruge.

Kenneth Skov
Brdr Skov
Brdr Skov
Brillant smykkeforretning Ikast

Vi har to smykke forretninger, hvor vi er startet med Servicepos i den ene, og efter at have brugt det i lidt tid, så skal vi også have det i den anden butik. Det er bare super nemt at bruge, og virker bare."

Dorte - indehaver
Brillant smykkeforretning

Vi skiftede fra Navision til Servicepos med e-conomic integration, da vi havde brug for et system, som kunne håndtere hele vores kæde-setup med deling af lager og værkstedsopgaver imellem de mere end 8 butikker og fjernlager.

Vi er super glade for skiftet, og de kunne genbruge stort set alt vores nuværende hardware, så det er nemt og hurtigt at komme i gang, og det nye system sparer os en masse tid i dagligdagen.

Johnny Nielsen - CEO, indehaver
WeCoverYou
Wecoveryou
Phone rep kunder

Vi oprettede en gratis bruger i én af vores butikker og behøvede kun meget lidt hjælp til at komme igang. Efter vi havde testet systemet med success, har vi rullet det ud i alle vores 4 butikker.
Det gør det nemt for mig, at jeg kan styre alle vores butikker fra en administrator bruger.

Thomas West - CEO
Phone rep

Vi er super glade for Servicepos, det har gjort vores hverdag meget nemmere og mere overskuelig. Vi bruger især værksteds- og servicedelen til at holde styr på vores opgaver og indkalde folk til deres årlige service af robotklippere.
Det, at det kører automatisk, tjener vi faktisk en del ekstra penge på nu.

Derudover, så bruger vi også e-conomic integrationen til at oprette fakturaer direkte fra Servicepos i e-conomic.

Helle, ejer og leder
Rosenholm Have og Park
Rosenholm Have Park køber af servicepos kassesystem til have og park forretninger

Samarbejdet med Servicepos er rigtig fint. De er altid klar til at hjælpe, hvis man støder på et problem, og man får hurtigt svar retur. For vores forretning har omskiftningen til Servicepos betydet en rigtig stor forskel. Kombinationen af salg og lagerstyring i forbindelse med vores webshop gør vores hverdag meget mere enkel og overskuelig. Derudover tror jeg, at vi med Servicepos nu sparer cirka 2,5 time i gennemsnittet om dagen, og det giver os meget mere tid til vores kunder.

Brian Dennis Jensen, DecoFarver Ringe

Der er altid god opfølgning hos Servicepos. Der er altid hjælp at hente ligegyldigt størrelsen på problemet. For vores forretning har omskiftningen til Servicepos også betydet, at vi har kunne skære en del af vores revisorudgifter væk, pga. integration med e-conomic. Derudover er systemet også integreret med vores webshop, så vi altid er opdateret på vores hjemmeside.

Det gør vores hverdag i forretningen meget nemmere.

Brian Hultman Knudsen

Vi har brugt systemet i cirka tre måneder nu, og jeg bliver mere og mere begejstret. Det er et hurtigt og velfungerende system, og det kan tilpasses, så det passer lige nøjagtig til vores branche. At vi nu kan kommunikere på tværs af butikkens etager giver et meget større overblik, og gør vores arbejde en hel del nemmere. Derudover er samarbejdet med Brian og Rasmus virkelig godt, og vi får altid support og hjælp, når vi har brug for det. Jeg kan kun anbefale Servicepos.

Bjarne Vejsnæs

I tænker kunder, og ikke bare forretning. I står altid klar til at hjælpe, og så er I også dygtige til at tage imod konstruktiv kritik. Samarbejdet er velfungerende, og systemet er meget brugervenligt, hvilket har været det vigtigste for mig.

Rasmus Stuhr