Vores kundehistorier

Servicepos bruges af mange forskellige typer af forretninger - både små og store. Her er en lille håndfuld af succeshistorier fra nogle af dem.

Vi samarbejder med de bedste i branchen

Vi hjælper hundredvis af forretninger i over 5+ lande

Fnugfri

“Samarbejdet med Servicepos fungerer altid super godt, hurtigt og nemt. Vi får hurtigt svar og hjælp retur. Systemet giver et kæmpe overblik, særligt når alting er samlet i ét online system. Det betyder også, at vi ikke mister nogle sedler på ordrer og faktureringer, så systemet sparer os også for spild og fejl.”

Claus Ø. Mosekjær

Indehaver

AH Cykler

“I min cykelbutik har vi mellem 20-30 reparationer inde om dagen, og med 4 mand på værkstedet, så er det genialt, at alle hele tiden kan følge med i, hvad de skal lave i værkstedsoversigten. Det er også nemt og tidsbesparende, at kundens regning ligger klar til betaling, når dem på værkstedet har meldt opgaven færdig.”

Allan H.

Indehaver

Brdr. Skov

“Da vi startede vores IT/Telefon-værksted og -butik valgte vi Servicepos, da det kunne arbejde sammen med Dinero og havde en nem måde at håndtere sagsstyring og kunder på. Vi havde selv computere til at køre det på, så vi var faktisk i gang med det samme, og deres online kassesystem er super nemt at bruge.”

Kenneth Skov

Ejer

DecoFarver

“Samarbejdet med Servicepos er rigtig fint. De er altid klar til at hjælpe, hvis man støder på et problem, og man får hurtigt svar retur. For vores forretning har omskiftningen til Servicepos betydet en rigtig stor forskel. Kombinationen af salg og lagerstyring i forbindelse med vores webshop gør vores hverdag meget mere enkel og overskuelig. Derudover tror jeg, at vi med Servicepos nu sparer cirka 2,5 time i gennemsnittet om dagen, og det giver os meget mere tid til vores kunder.”

Brian Dennis Jensen

Stifter / Medejer

WeCoverYou

“Vi skiftede fra Navision til Servicepos med e-conomic integration, da vi havde brug for et system, som kunne håndtere hele vores kæde-setup med deling af lager og værkstedsopgaver imellem de mere end 8 butikker og fjernlager. Vi er super glade for skiftet, og de kunne genbruge stort set alt vores nuværende hardware, så det er nemt og hurtigt at komme i gang, og det nye system sparer os en masse tid i dagligdagen.”

Johnny Nielsen

CEO / Indehaver

Jacob Nielsen og søn

“Vi har brugt systemet i cirka tre måneder nu, og jeg bliver mere og mere begejstret. Det er et hurtigt og velfungerende system, og det kan tilpasses, så det passer lige nøjagtig til vores branche. At vi nu kan kommunikere på tværs af butikkens etager giver et meget større overblik, og gør vores arbejde en hel del nemmere. Derudover er samarbejdet med Brian og Rasmus virkelig godt, og vi får altid support og hjælp, når vi har brug for det. Jeg kan kun anbefale Servicepos.”

Bjarne Vejsnæs

Butiksejer

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.