Kassesystem til vinhandlere

Er du vinhandler og vil du køre forretning nemmere? Så passer Servicepos kassesystem perfekt til dig. Servicepos kasseløsning er et integreret online kassesystem til vinhandlere, som har indbygget lagerstyring samt direkte synkronisering til diverse regnskabsprogrammer, som f.eks. e-conomic.

Servicepos kassesystem vist på skærm

Brugervenlig online kassesystem skræddersyet til vinhandlere

Servicepos kassesystem har rigtig mange anvendelsesmuligheder og det kan nemt sættes op til diverse bonprintere samt betalingsterminaler. Dette gør det nemt og hurtigt at komme i gang med Servicepos kasseapparatløsning og du vil hurtigt have et kassesystem der er teknologisk foran.

I vores kassesystem kan du nemt finde de vine frem i har, ved hjælp af søgefunktionen. Derudover kan du tilføje alle dine mest solgte produkter på første side, så de er let tilgængelige.

Når du indtaster et salg kan du vælge imellem de fleste betalingsformer som f.eks. Mobilepay, Mastercard, kontant og Visa. Dette gør det nemt at være kunde i jeres butik, da kunden kan betale med lige det kunden foretrækker.

Servicepos kasseløsning er integreret med regnskabsprogrammerne Dinero og E-conomic. Dette gør at alle jeres salg, både i butik og online, automatisk bliver sendt til jeres regnskabsprogram, som i sidste ende sparer jer og jeres revisor en masse tid.

Fuld overblik med smart varekartotek- og lagerstyring

Vores kassesystem kan nemt sættes op til jeres lager og jeres hjemmeside, så det hele kommer til at snakke sammen. Når der så bliver købt noget på jeres hjemmesiden, vil det automatisk blive sendt til jeres regnskabsprogram.
I samme øjeblik vil varen også blive trukket fra lageret. På den måde kommer i til at spare en masse tid, og i kan let springe en masse administrative opgaver over.

I din vinbutik er det vigtigt at have styr på de mange forskellige vine i har på lageret. Derfor har vi lavet en nem søgefunktion, og du kan udspecificere dine varer så meget du har lyst til. Så kan du altid finde rundt i alle dine forskellige vine.

Udover nem lagerstyring, så gemmer Servicepos kasseløsning også alle jeres data. Dette gør at i har fuld kundehistorik, og at i altid kan gå tilbage og finde oplysninger på kunden og hvad kunden har købt. Dette er yderst værdifuldt, da i hurtigt vil kunne finde svar på kundens spørgsmål. Hvis de f.eks. spørger om hvor mange penge de har tilbage på deres gavekort, eller hvad for en vin de købte sidste gang, så kan du nemt slå dette op.

Lagerstyring til vinhandlere
Luk menu
×

Kurv