Online kassesystem til tøj- og skoforretninger

Servicepos passer som hånd i handske (eller som fod i sko) til tøj- og skoforretninger. Vi leverer et komplet kassesystem, der også giver jer nem lagerstyring, administration og ordrehåndtering, så I altid har det fulde overblik.

Kasseapparatet i Servicepos

Et online kassesystem, der giver mere overblik

Vores primære fokuspunkt og mission har været at gøre din daglige gang i butikken nemmere, og mere overskuelig. Derfor har vi udviklet Servicepos, som er meget mere end et kasseapparat.

Du får bl.a. en nem og hurtig ordreindtastningsproces med vores kategoriserings- og søgefunktion, så I let kan finde rundt i alle jeres varer. Har kunden spørgsmål på gulvet, så kan I hurtigt finde svaret, da vores system er transportabelt og virker på tværs af alle platforme. 

Når I gennemfører et salg i kassesystemet kan salget automatisk blive tilføjet til regnskabssystemer som e-conomic og Dinero. Servicepos understøtter desuden (næsten) alle betalingsløsninger, og du kan genbruge alt det hardware, du har i forvejen.

I får også fuld data over jeres salg, så I kan gå tilbage i sagshistorikken og bruge statistikken, når I bestiller varer hjem til en ny måned, sæson eller lignende.

Nem og hurtig lagerhåndtering til tøj- og skoforretninger

Vi er helt unikke på vores lagerhåndtering, hvor vi leverer et fuldt overblik over hvilke varer du har i butikken og på lageret. Vi sørger automatisk for, at dit lager er up-to-date, så du altid ved, hvordan din lagerværdi ser ud. Vores minimum/maksimum funktion betyder, at du får besked, når din varebeholdning på en specifik vare er ved at ramme grænsen, så du ved, hvornår du skal bestille mere hjem. 

Når du tilføjer en vare i Servicepos, kan du beskrive den med alle de informationer og oplysninger om produktet, du ønsker. Det giver dine medarbejdere mulighed for at svare på næsten ethvert tænkeligt spørgsmål, også dem, hvor svarene ikke lige sidder på rygraden. Du kan også kategorisere dine produkter efter farve, mærke, type osv., så det er ingen sag at søge frem på kassen. Kategorierne kan du også bruge til nemt og hurtigt at køre tilbudskampagner. Du vælger eksempelvis kategorien “Birkenstock”, og sætter 20% på alle sandalerne – og vupti, din kampagne kører af sig selv. Nemt!

Sidst, men ikke mindst, så gemmer Servicepos alle brugbare data omkring dine kunder, så du altid har fuld salgs- og kundehistorik. Du kan bl.a. bruge funktionen til at få overblik over udstedte gavekort og tilgodebeviser. Du kan også tilføje telefonnummer, så kunden får en sms-påmindelse om jeres tilbudskampagne, en efterspurgt vare, konkurrencer eller andet I ikke ønsker, at jeres kunder går glip af.

Statistik i Servicepos kassesystem til have og park forretninger

Er du blevet nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvad Servicepos kan tilbyde din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

8 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet til tøj og sko branchen

Fuldt overblik over lagerværdi, varer, kundehistorik og meget mere

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Integration til e-conomic og Dinero

Synkronisér data og opret faktura direkte til dit regnskabsprogram

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.