Online kassesystem til telefon og IT branchen

Servicepos online kassesystem til telefon og IT branchen sparer dig nemt tid med hurtig og nem oprettelse af sager og undgå dobbeltindtastning med indbygget kasse og fakturasystem.

Log på så mange i vil, hvor i vil, og hav altid kundehistorikken eller en ny faktura få klik væk.

Sagsstyring til optikere

Det fulde overblik - Værksted, kundehistorik og Lager

Vores online værkstedssystem til IT forretninger gør det nemt at holde styr på mange sager, på samme tid. 

I oversigten kan du nemt se, hvilke opgaver, der venter på godkendelse af kunden eller på f.eks. en reservedel, der skal bestilles hjem. Du kan gøre det endnu mere overskueligt ved at bruge vores kalender feature, hvor alle dine sager automatisk bliver lagt ind.

Alle informationer om reparationer bliver altid gemt i skyen, så du hurtigt kan finde dem og kunden igen. Dette gør det let at have et overblik over alle dine kunder, så du hurtigt kan kontakte dem, hvis der er noget du vil informere dem om.

Kassesystem til telefon og IT branchen, der er tilpasset til din forretning og dine opgaver

Servicepos kassesystem er det eneste online kassesystem, der har fokus på butikker, der både har brug for et kassesystem og online værkstedssystem.

I Servicepos opretter du selv dine standard arbejdskort og opgaver, så du med få klik kan oprette reparationer f.eks. “Samsung S8 – Skift af skærm”.
Når i har repareret kundens telefon kan i dernæst få vores kassesystem til automatisk at sende en SMS-påmindelse til kunden, når kundens telefon er færdig. 

På den måde sparer du tid og penge, og du giver kunden et større overblik over processen.

Kassesystem til telefon og IT branchen
Luk menu
×

Kurv