Online kasse- og værkstedssystem til telefon- og IT-forretninger

Vi tilbyder det eneste online sagsstyring- og kassesystem, der er skræddersyet til telefon- og IT værksteder. Vi har gjort det for at lette den administrative byrde lidt fra dine skuldre, så du får mere tid og overblik i hverdagen. Og det virker. Læs med!

Et kassesystem bygget til telefon- og IT-branchen, der giver langt bedre overblik i hverdagen

WeCoverYou har fået langt større overblik over alle deres ordrer og arbejdskort med værkstedssystemet i Servicepos. Hvordan har de det? Det kan du se i videoen her.

kassesystem til telefon og it forretninger

Du får hele pakken med Servicepos

Du kender det. Køen er lang ved kassen, værkstedet bugner med sager, og der skal ikke meget til før overblikket vælter. Med Servicepos garanterer vi, at det aldrig kommer til at vakle igen. 

Vi har nemlig udviklet et online værkstedssystem til telefon- og IT forretninger, der hjælper dig med et større overblik over værksted, kundehistorik og lager.
Vi har blandt andet skabt en super smart kalenderfeature, hvor alle dine sager automatisk kan blive lagt ind. Så er der altid styr på dem, og ingen bliver glemt i farten. I systemet kan du også nemt se, hvilke opgaver, der afventer en reservedel, hvilke der er igangsat, står i kø osv.

Det er helt ligetil og nemt at bruge, og giver dig masser af værdifuld tid, som du i stedet kan bruge på dine kunder.

Det eneste POS-system til Telefon- og IT branchen

Det er rigtigt nok. Vi er faktisk de eneste, der har fokus på butikker, som både behøver kassesystem og et online værkstedssystem. Og derfor er vi også det ideelle valg til telefon- og IT forretninger, der  som oftest kører salt ude i butikken, og foretager reparationer bagved på værksted.

Udover, at vi har udviklet et super brugervenligt og intuitivt kassesystem, så har vi nemlig også skabt en platform til personalet på værkstedet, der gør deres liv en hel del nemmere. Vigtigst, så kan I oprette og tildele arbejdskort – så I altid har styr på hvem, der ordner hvad, til hvornår. I får et fuldt overblik over jeres kunder, opgaver og ordrer, så fokus kan ligge 100% på reparation fremfor administration.

Statistik i Servicepos kassesystem til have og park forretninger
WeCoverYou logo
phone-rep logo
onerepair logo
itech rep logo
2888944

100% cloud baseret system

Hvad betyder det egentlig, at et system er 100% cloudbaseret? Jo, helt enkelt så betyder det blot, at du kan bruge systemet fra hvilken som helst enhed. Servicepos er nemlig online og virker til det hele.

I kan også bruge systemet samtidig, lige så meget I ønsker, så alle kan holde sig opdateret på kunder, ordrer, arbejdsopgaver og meget mere.

Et online POS-system sikrer også alle dine informationer og data, da vi gemmer det hele i skyen. Så kan du altid gå tilbage og finde en reparation eller kunde, uden problemer.

Vi er eksperter i kædebutikker

Kædebutikker er en af vores spidskompetencer. Så har du mere end én telefon- og IT forretning, og ønsker du et samlet overblik? Så er det os, du skal have fat i.

Fordi Servicepos er baseret på en Rest API, der kort sagt gør det nemt at integrere systemet til andre systemer, så passer vi godt til kædeforretninger med unikke behov og et ønske om større overblik.

Vi har f.eks. en af markedets stærkeste og dybeste integrationer til e-conomic, som er det mest oplagte regnskabsprogram, hvis man har mere end én butik.

Wecoveryou

Vores kunder er glade kunder

IT-rep
phone-rep

“Det er bare et genialt system, som bliver bedre og bedre hele tiden! Vi har brugt Servicepos i mange år, og det giver os dagligt et kæmpe overskud og overblik i hverdagen.”

Thomas – Phone-Rep 

Mobilværksted POS
WeCoverYou

“Vi opretter flere tusinde sager på telefonreparationer om året, og har altid en meget lang kø af kunder, der gerne vil betjenes. Med Servicepos er der både styr på værkstedet og betjeningen ved kassen.” 

Patrick – Butikschef i WeCoverYou

onerepairbutik
onerepairbutik

“Vi har brugt Servicepos i alle tre butikker i 2 år nu, og det er et system, der kun bliver bedre og bedre med tiden. Vi sætter særligt pris på, hvor nemt det er at have overblik over alle butikkerne samtidigt, og at vi uden besvær kan bestille varer og flytte lager internt.” 

Elias – OneRepair

Er du blevet nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvad Servicepos kan tilbyde din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

8 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet til Telefon & IT

Værkstedssystem med fuld kundehistorik

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Integration til e-conomic og Dinero

Synkronisér data og opret faktura direkte til dit regnskabsprogram

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.