Online kassesystem til
telefon og IT branchen

Servicepos er det eneste skræddersyet online sagsstyrtings- og kassesystem til telefon- og IT værksteder.

Gør din hverdag nem og spar tid med speciallavede funktioner til din branche.

Vi giver dig mere tid

Et skræddersyet system, der sparer dig tid i hverdagen, så du kan arbejde mindre og tjene mere!

Sagsstyring til optikere

Det fulde overblik - værksted, kundehistorik og lager

Vores online værkstedssystem til IT forretninger gør det nemt at holde styr på mange sager, på samme tid. 

I oversigten kan du nemt se, hvilke opgaver, der venter på godkendelse af kunden eller på f.eks. en reservedel, der skal bestilles hjem. Du kan gøre det endnu mere overskueligt ved at bruge vores kalender feature, hvor alle dine sager automatisk bliver lagt ind.

Det eneste POS - kassesystem til telefon og IT branchen

Servicepos kassesystem er det eneste online kassesystem, der har fokus på butikker, der både har brug for et kassesystem og online værkstedssystem.

I Servicepos opretter du selv dine standard arbejdskort og opgaver, så du med få klik kan oprette reparationer f.eks. “iPhone 8 – Skift af skærm”. Når I har repareret kundens telefon, kan I få vores kassesystem til automatisk at give kunden besked om, at opgaven er klar til afhentning.

Kassesystem til telefon og IT branchen

Vi er eksperter i glade kunde over hele landet

Thomas har brugt Servicepos i sine fire telefon- og IT værkstedsbutikker de sidste mange år: "Det er bare et genialt system, som bliver bedre og bedre hele tiden!"

Mobilværksted POS

Patrik er butikschef i WeCoverYou i Rosengårdscentret i Odense og udtaler, at de herfra opretter flere tusinde sager på telefonreparationer om året og altid har en lang kø af kunder, der gerne vil betjenes - og det går utroligt hurtigt og nemt med Servicepos!

Elias har brugt Servicepos online POS og sagsstyring i sine tre butikker igennem 2 år nu. Han er især glad for, at de kan se lager på tværs af butikkerne og nemt bestille varer samt flytte lager internt.

100% cloud baseret system

Systemet kører som en Web-app. Det vil sige, at du kan bruge systemet fra alle enheder, og så mange du ønsker, samtidig. Det sparer dig tid, og du kan nemt skalere kassesystemet til dit behov.

Alle informationer om reparationer bliver derudover altid gemt i skyen, så du hurtigt kan finde dem og kunden igen. 

Vi er eksperter i kædebutikker med unikke behov

Har du mere end én forretning? 2, 5, 20 eller flere? Så er vi dem i landet, der allerede i dag har flest telefon- og IT kædebutikker. 

Vores system er baseret på en Rest API, og det er derfor ideelt til kæde- og enterprisebutikker, som gerne vil tilpasse integrationer osv. 

Vores kassesystem har også en dyb integration til e-conomic, som er oplagt, når man har flere butikker.

Wecoveryou