Online kassesystem til sportsbutikker

Servicepos er kassesystemet til sportsbutikker, der savner mere overblik over lager og varer. Med Servicepos får du et integreret kasse- og lagerstyringssystem, der gør det let for dig at give dine medarbejdere det fulde overblik, så de altid kan give jeres kunder service i topklasse.

Kasseapparatet i Servicepos

Et let og overskueligt kassesystem uden bøvl

Vi har skabt et funktionsrigt kassesystem, hvor du let kan søge, kategorisere og beskrive dine produkter og serviceydelser. Det gør det let for både dig og dine medarbejdere, når en kunde spørger efter en vare – de kan nemlig hurtigt slå varen op på hvilken som helst platform, og finde svaret lynhurtigt. 

Med Servicepos kategoriseringsfunktion kan du også nemt køre tilbudskampagner. Du vælger blot en af dine kategorier, lad os sige sportssokker, og sætter procentrabat på eller laver en “få 3 par sokker for 2’s pris”, og vupti – din kampagne er online og kører helt automatisk. Det gør det let og overskueligt at være med på tilbudsdag og udsalg uden alt for meget administrativt bøvl. 

Når kunden vil betale, så kan du scanne produktet eller finde serviceydelsen på kassen, og kunden har mulighed for at betale som de foretrækker – Servicepos understøtter nemlig de fleste betalingsløsninger. 

Lager- og kampagnestyring tilpasset sportsbutikker

Vi har skabt et system, der fremfor alt giver dig overblik over dit lager, så I altid ved, hvilket sportstøj, – sko og tilbehør I har på hylderne. Vi holder også styr på andre vigtige data, og giver jer overblik over daglig omsætning, kunde- og gavekortshistorik samt kampagneoverblik. 

Vi sørger automatisk for, at du har fuldt overblik over din lagerværdi, og med vores minimum/maksimum funktion får du besked, når du er ved at løbe tør for en vare. Så kan du være på forkant og sørge for, at der altid er fyldt op af dine mest populære produkter. 

Vi har også udviklet en kalenderfunktion, der giver jer fuldt overblik over arbejdsopgaver, ordrer, bestillinger og meget mere.

Smykkebutik lagerstyring

Er du blevet nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvad Servicepos kan tilbyde din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

8 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet til sportsbutikker

Lagerstyring med komplet overblik over varer, kunder og meget mere

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Ta' kassen med dig overalt

Systemet er online, så du kan tage kassen med overalt, når du er på farten

Kategorier og varegrupper

Organisér dine varer i en eller flere kategorier, som du selv kan skræddersy

Integration til e-conomic og Dinero

Synkronisér data og opret faktura direkte til dit regnskabsprogram

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.