Online kassesystem til
sportsbutikker

Servicepos er kassesystemet til sportsbutikker, der savner mere overblik over lager og varer. Servicepos er et integreret kasse- og lagerstyringssystem, der gør det let for dig, at give dine medarbejdere det fulde overblik, så de altid kan give jeres kunder service i topklasse.

Kasseapparatet i Servicepos

Et let og overskueligt kassesystem uden bøvl

Vi har skabt et funktionsrigt kassesystem, hvor du let kan søge, kategorisere og beskrive dine produkter og serviceydelser. Det gør det let for både dig og dine medarbejdere, når en kunde spørger efter en vare – de kan nemlig hurtigt slå varen op på hvilken som helst platform, og finde svaret lynhurtigt. 

Med Servicepos kategoriseringsfunktion kan du også nemt køre tilbudskampagner. Du vælger blot en af dine kategorier, lad os sige sportssokker, og sætter procentrabat på eller laver en “få 3 par sokker for 2’s pris”, og vupti – din kampagne er online og kører helt automatisk. Det gør det let og overskueligt at være med på tilbudsdag og udsalg uden alt for meget administrativt bøvl.  Når kunden vil betale, så kan du scanne produktet eller finde serviceydelsen på kassen, og kunden har mulighed for at betale som de foretrækker – Servicepos understøtter nemlig de fleste betalingsløsninger. 

Lager- og kampagnestyring tilpasset sportsbutikker

Vi har skabt et system, der fremfor alt giver dig overblik over dit lager, så I altid ved, hvilket sportstøj, – sko og tilbehør I har på hylderne. Vi holder også styr på andre vigtige data, og giver jer overblik over daglig omsætning, kunde- og gavekortshistorik samt kampagneoverblik. 

Vi sørger automatisk for, at du har fuldt overblik over din lagerværdi, og med vores minimum/maksimum funktion får du besked, når du er ved at løbe tør for en vare. Så kan du være på forkant og sørge for, at der altid er fyldt op af dine mest populære produkter. 

Vi har også udviklet en kalenderfunktion, der giver jer fuldt overblik over arbejdsopgaver, ordrer, bestillinger og meget mere.

Smykkebutik lagerstyring

Nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, Servicepos kan tilbyde dig og virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig! 

Udvalgte funktioner

Skræddersyet til sportsbutikker

Lagerstyring med komplet overblik over varer, kunder mm.

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når deres bestilling er klar til afhentning

Integration til e-conomic

Synkroniser data og opret faktura direkte i e-conomic

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med Danmarks bedste status funktion

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

Gør din hverdag nemmere og vækst din forretning

Prøv ServicePOS i 14 dage helt gratis. Det er fuldstændig uforpligtende, og du skal ikke have kreditkortet op af lommen. 

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.