Kassesystem til skræddere og renserier

Har du en skrædder- og/eller en renseriforretning, så er Servicepos det optimale valg for dig.
Servicepos kassesystem til skræddere og renserier har brugervenlig sagshåndtering samt et kassesystem, der hjælper jer med at holde styr på de mange forskellige opgaver, tekstiler og tøj, i får ind i butikken.

Sagsstyring og digitale arbejdssedler

Sagsstyring specialiseret til skræddere og renserier

I din skrædderi- og renseriforretning er det vigtigt at have styr på alle de mange forskellige stykker tøj og tekstiler i får ind.

I sagsstyringsmodulet kan du let oprette, slette og redigere ordrer. På den måde har du altid overblik over alle igangværende og afsluttede arbejdskort. Du kan nemt tilknytte en lille kommentar til, hvad kunden ønsker af services, så du let kan adskille de forskellige arbejdssedler fra hinanden. Når kundens tøj er klar til afhentning, så sender vores system automatisk en SMS-påmindelse til kunden.

Ønsker du at gøre ordreprocessen endnu hurtigere, kan du også navngive de forskellige arbejdskort, f.eks. ”skiftning af lynlås”. Hvis du modtager en opgave fra en kunde, der skal have skiftet en lynlås, opretter du blot ordren i systemet og trykker på ”skiftning af lynlås”. Derefter er opgaven registreret i systemet – hurtigt og nemt. Det kan du gøre med alle dine ”standard services”.

Brugervenlighed og overblik er noget af det vi har prioriteret højst. Derfor har vi lavet en kalender, hvor alle dine arbejdskort og arbejdssedler automatisk bliver sat ind. På den måde får du større overblik over, hvornår du fik ordren, hvornår den skal være færdig, og hvem du fik ordren af.

Kassesystem til skræddere og renserier giver det fulde overblik

De produkter du sælger ved siden af eller i forbindelse med dine serviceydelser i din skrædderi- og renseriforretning, kan du let og hurtigt indtaste i vores kassesystem. Dertil kan i knytte en lille beskrivelse af hvert produkt. Hvis du på samme tid scanner stregkoden på de forskellige produkter du har, og gemmer dem i systemet, skal du blot scanne stregkoden på produktet, når kunden vil købe det. Derefter bliver produktet tilføjet til kassen, og kunden kan betale. På den måde kan du nemt og hurtigt gennemføre et salg. På samme tid kan vores kasseapparatsløsning modtage de fleste betalingsformer, herunder kontant, kort og MobilePay. Alt dette gør vores kassesystem mere brugervenligt end et normalt kasseapparat.

Servicepos har perfektioneret tilgængelighed, og derfor kan i altid logge på vores kassesystem til skræddere og renserier overalt, ligegyldigt, hvor mange ansatte i har i butikken. Kassesystemet kan fungere på alle platforme, som om i bruger en computer eller en tablet, er det intet problem.

Kassesystem til skræddere og renserier
Kundehistorik til din skrædder og renseributik

Gør kunden til en større del af din skrædderi- og renseributik

Vores kassesystem til skræddere og renserier gemmer alle brugbare data og oplysninger, blandt andet på jeres kunder. Det gør, at du altid kan slå kontaktoplysningerne op på en bestemt kunde eller se, hvor meget du solgte for i den forhenværende måned.

Vi har mange features, der gør, at dig og dine kunder kan få en tættere relation og opbygge et længerevarende forhold. Du har bl.a. mulighed for at udstede gavekort og tilgodebevis, som kun kan bruges i jeres skrædderi- og renserifirma. I vores gavekortmodul kan du tjekke historikken for gavekortet, så du f.eks. kan tjekke, hvor mange penge, der er tilbage på kortet.

SMS-kampagner er også noget, der gør, at du kan komme tættere på dine kunder. Udover til påmindelser kan du også bruge SMS-servicen til at minde kunderne om rabatter, tilbud og andre fordele, som du har lyst til at dele med dine kunder.

Luk menu
×

Kurv