Online kassesystem til skræddere og renserier

Har du et renseri eller en skrædderforretning? Så er Servicepos det optimale valg for dig, der lever af at sy, tilpasse og rense tekstiler. Vi leverer ikke kun et topklasse kassesystem, men også et sags- og lagerhåndteringssystem, så du altid har styr på de mange forskellige opgaver, tekstiler og tøj, I får ind i butikken.

Sagsstyring til optikere

Sagsstyring specialsyet til skræddere og renserier

Vi har skabt et system, der fremfor alt giver dig overblik over dine arbejdsopgaver, ordrer og varer. I vores sagsstyringsmodul kan du let oprette ordrer, så du altid har overblik over igangværende og afsluttede arbejdskort. Du kan nemt oprette standard arbejdskort til de mest typiske opgaver, så du på ingen tid kan trykke “skift lynlås” og vupti – arbejdskortet er oprettet.
Når lynlåsen er skiftet, buksebenene lagt op eller jakken er renset for pletter, så sørger systemet for at sende en påmindelse via sms til kunden.

Brugervenlighed og overblik er noget af det, som vi har prioriteret højst. Derfor har vi også udviklet en kalender, hvor alle dine arbejdskort og arbejdssedler automatisk bliver sat ind. Det giver dig overblik, og sikrer dine kunder en kortere ventetid.

Kassesystem til skræddere og renserier giver det fulde overblik

Vi vil gerne være med til at gøre hverdagen nemmere og ikke mindst hurtigere. Derfor har vi fokuseret på at skabe et funktionsrigt kassesystem, hvor du let kan søge, kategorisere og beskrive dine produkter og serviceydelser. Det gør det let for både dig og dine medarbejdere. Du kan med vores kategoriseringsfunktion også nemt køre tilbudskampagner. Du vælger blot en af dine kategorier f.eks. skift af lynlås, og sætter procentrabat på eller laver en “få skiftet 3 for 2’s pris”, og din kampagne er online og kører automatisk. 

Når kunden vil betale kan du scanne produktet eller finde serviceydelsen på kassen, og kunden har mulighed for at betale som de foretrækker – Servicepos understøtter nemlig de fleste betalingsløsninger. 

Kasseapparatet i Servicepos

Er du blevet nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvad Servicepos kan tilbyde din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

8 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet til skræddere og renserier

Sagsstyring med komplet overblik over sager, kunder og meget mere

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Integration til e-conomic og Dinero

Synkronisér data og opret faktura direkte til dit regnskabsprogram

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.