Brugervenligt kassesystem til skibutikker

Servicepos kassesystem til skibutikker er et All-in-One online kasse- og værkstedssystem med digitale arbejdskort, kundehistorik og lagerstyring.

Hold styr på dine kunders køb med serienumre og opret hurtigt ski-service i værkstedsmodulet.

Ipad kassesystem til skibutikker

Med Servicepos kassesystem til skibutikker kan betjene kunder overalt

I skibutikker ved vi, at der er stor fokus på salg og rådgivning i butikken, og kunderne forventer hurtig og god service. Derfor har vi tilpasset Servicepos til at have det perfekte kassesystem til skibutikker.

Da Servicepos kører online, kan du logge ind i systemet, hvor du har lyst og hvornår du har lyst, f.eks. på en tablet, som du har med rundt. Så kan du hurtigt svare på spørgsmål omkring jeres lager og oprette et salg, mens du står med kunden.

Når du og kunden er færdig med købet, kan du modtage betaling direkte i POS-modulet inde i systemet – det er god og hurtig service!

Digitale arbejdskort og nemt værkstedsoverblik

Med Servicepos kassesystem til skibutikker har du et unikt overblik over dit serviceværksted og de digitale arbejdskort, der ligger herinde. Du kan bl.a. nemmere have overblik over alle jeres forskellige sager og arbejdskort med vores kalender funktion.

Når en opgave er oprettet, kan du printe en værkstedsseddel ud på en label og sætte direkte på skiene. Dette gør at i altid ved hvad der skal laves, og hvem kunden er.

Når du færdigmelder en opgave, sender systemet automatisk en SMS ud til kunden, så de ved, at deres ski er klar til afhentning. Dette synes de fleste forbrugere er virkelig smart, og det giver kunden et bedre overblik.

Når kunden kommer ind i butikken, ligger regningen klar til betaling, og du har nu fuld kundehistorik til senere brug.

Arbejdskorthåndtering og kassesystem til skibutikker