Online kassesystem til skibutikker

Servicepos er det komplette kassesystem til skibutikker, der giver både overblik, mere tid i hverdagen og mulighed for at holde styr på dine kunders køb med serienumre og opfølgende service via vores smarte værkstedsmodul. 

Lagerstyring smykkebutik

Med Servicepos kan du betjene kunder overalt

God rådgivning med efterfølgende salg er hovedfokus i skibutikken, og vi har fokuseret på at skabe et kassesystem, der gør det nemt for dig og dine medarbejdere at give topklasse service til jeres kunder. 

Først og fremmest er Servicepos transportabelt og fungerer på tværs af alle platforme. Det giver jer mulighed for at svare på spørgsmål om produkter på stedet, og I slipper for at stå i kø ved kassen for at finde information om en vare.

Med vores kategoriserings- og søgefunktion kan I nemt finde produktet på tablet eller telefon, og give hurtig og professionel rådgivning. Systemet serverer også dig og dine ansatte forslag til lignende produkter i tilfælde af, at en efterspurgt vare skulle være udsolgt.

Digitale arbejdskort og nemt værkstedsoverblik

Har du et serviceværksted i din skibutik, så har vi modulet, der gør det nemt, simpelt og enkelt for dig at bevare et komplet overblik. Du kan oprette arbejdskort, som du kan tildele medarbejdere, og så smider systemet selv dato, kunde og andre informationer ind i systemet samt i vores kalenderfunktion, så du har fuldt overblik, altid. 

Når I færdigmelder en opgave, sender systemet automatisk en sms-påmindelse ud til kunden, så de ved, at deres ski er klar til afhentning. Det giver både jer og kunden et bedre overblik, og kunden kommer ind i butikken, ligger regningen klar til betaling, og du har nu fuld kundehistorik til senere brug.

Arbejdskorthåndtering og kassesystem til skibutikker

Er du blevet nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvad Servicepos kan tilbyde din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

8 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet til skibutikker

Sagsstyring med komplet overblik over bestillinger, kunder m.m.

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Integration til e-conomic og Dinero

Synkronisér data og opret faktura direkte til dit regnskabsprogram

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.