Online kassesystem til
optikere

Har du stirret dig blind på mulighederne indenfor diverse kassesystemer, eller kan du bare ikke se dig ud af, hvilke funktioner du mangler i et POS-system, for at få det fulde overblik?  Vi har taget brillerne på og nærlæst optikerbranchen. Det er der kommet et komplet skræddersyet system ud af, og du kan læse om alle fordelene lige her!

Kasseapparatet i Servicepos

Kassesystem, der er skræddersyet til optikere

Servicepos er et transportabelt system, som kan bruges på alle platforme, og som holder styr på alle dine varer og ordrer, så du ikke skal bekymre dig om at miste overblikket. De mange forskellige briller, kontaktlinser og solbriller kan kategoriseres i vores smarte søge- og kategoriseringsfunktion, så du på ingen tid kan søge en vare frem. Du kan inddele dem efter mærker, farver, stil eller lige hvad du ønsker – det skal være nemt for dig. 

Du kan tilføje alle dine produkters stregkoder i systemet, så du blot skal scanne varen for at registrere den i indkøbskurven. Vi har altså også gjort selve betalingsprocessen hurtigere, hvilket altid er plus for både dig og kunden. 

Betalingen kan blive efter kundens præferencer, da Servicepos nemlig kan klare de fleste betalingsmetoder. Endnu et plus på kundeservice!

Sagshåndtering, der skruer op for kundeservicen og ned for rodet ordrehåndtering

Vi har også sørget for, at du får fuldt overblik over alle dine synsprøver, tilpasning af briller og andre serviceydelser med vores smarte og funktionsrige sagsstyringssystem. I systemet kan I let oprette arbejds- og ordrekort, så I lynhurtigt kan uddelegere opgaver og samtidig bevare overblikket. I kan tilmed oprette standard sager, så det ikke kræver andet end at trykke på eksempelvis “synstest”, og så er opgaven registreret i systemet. 

Når dagen for synstesten nærmer sig, så sørger systemet for at sende en påmindelse til kunden via sms. Sms-funktionen betyder også, at I nemmere kan holde fat i jeres kunder og række ud, når det er ved at være tid til en ny synstest eller måske en justering af brillerne. 

Ja, optimering kundeservice har virkelig været en af vores helt store fokuspunkter!

Sagsstyring til optikere
Lagerstyring smykkebutik

Kassesystem med fuld lager- og kampagnestyring til optikere

Vi sørger også for, at du har helt og aldeles tjek på dit lager, din lagerværdi, hvornår det er på tide at bestille nyt, hvem der har købt hvad og meget mere. Har du en webshop? Så har vi bygget vores system på en Open API, hvilket på godt dansk betyder, at vi kan integrere vores system til de fleste andre. Både den måde kan webshop og Servicepos snakke sammen, så du altid er opdateret på dit lager. 

Du får også muligheden for at oprette tilbudskampagner og udsalg i systemet, ved hjælp af vores kategoriseringssystem. Vil du køre udsalg på solbrillerne? Så vælger du blot kategorien “solbriller”, kører 3 for 2’s pris eller smider 20% rabat på og vupti – din kampagne er oppe og køre på ingen tid.

Nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, Servicepos kan tilbyde dig og virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig! 

Udvalgte funktioner

Skræddersyet til optikere

Sagsstyring med komplet overblik over synstest, bestillinger, kunder mm.

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når deres briller er klar til afhentning

Integration til e-conomic

Synkroniser data og opret faktura direkte i e-conomic

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med Danmarks bedste status funktion

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

Gør din hverdag nemmere og vækst din forretning

Prøv ServicePOS i 14 dage helt gratis. Det er fuldstændig uforpligtende, og du skal ikke have kreditkortet op af lommen. 

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.