Kassesystem til legetøjsbutikker

Få større overskud til at yde den bedste service med vores kassesystem til legetøjsbutikker. Vores integreret kasse- og lagerstyringssystem virker på alle platforme, så i hurtigt kan betjene jeres kunder uden administrativt bøvl.

Kassesystem til legetøjsbutikker

Brugervenligt kassesystem til legetøjsbutikker

Med vores skræddersyet kasseapparatsløsning bliver det let for dig at have fokus på det, der betyder mest.

Vi har gjort tilgængelighed og brugervenlighed til vores førsteprioritet. Derfor kan du bruge vores system på både Windows computere, Mac, tablets og Android. Det gør det nemt at komme i gang med vores system, og giver dig mere tid til det, der er vigtigt.

Med Servicepos kassesystem til legetøjsbutikker får du lynhurtig ordreindtastning.
Vi giver jer på samme tid utallige muligheder for at optimere ordreindtastningsprocessen i form af søgefunktion og kategorisering af varer, f.eks. efter den vare, der er blevet solgt flest af.

Du kan også sætte en stregkodescanner op til vores kassesystem. På den måde kan du hurtigt og let scanne ordrer ind i kasseapparatsløsningen. Ikke nok med det, så fungerer POS-systemet også til diverse dankortterminaler, og kunden kan derfor altid betale med både kort, MobilePay eller kontanter.

Komplet lager- og kampagnestyring til din legetøjsforretning

Det er vigtigt at vide, hvad der præcis er på lager og have overblik over, hvad i står og mangler i jeres legetøjsbutik.

Servicepos kan automatisk holde styr på dine forskellige varer og gavekort, og kategorisere dine varer til f.eks. brætspil, videospil eller legetøj til børn under 1 år.

På samme tid har vi gjort det let for dig at udspecificere de mange forskellige varer i har, ved at tilføje muligheden for at vælge hvilken farve, størrelse, osv. varen har.
Det giver dig mange muligheder, når du skal bygge dit lager op, da du kan tilpasse det til lige præcis dit behov.

Med Servicepos er det også nemt og hurtigt at køre en  tilbudskampagne – f.eks. 10% på alt legetøj til børn under 1 år, eller tag 2 og få 1 gratis. Hver gang du bipper det pågældende produkt ind i kassesystemet, tilføjer vores system automatisk rabat til produktet.

Alt dette er i sidste ende en kæmpe fordel til dig, da du hurtigt kan være med på f.eks. januarudsalg.

lagerhåndtering til legetøjsbutikker
Bonprinter til kassesystem

Skræddersyet prislabels, bonner, gavekort og tilgodebevis

Med Servicepos kan du let printe prislabels, bonner, gavekort og tilgodebevis. Det eneste det kræver er, at i har et par forskellige små printere, som kan udføre opgaverne, og tilhørende labels og papir. Ønsker i at vide mere omkring, hvilke printere, som kan hvad, er i meget velkommen til at kontakte os for mere information.

Når i har det fulde setup, er det nemt og hurtigt at printe alt det i har brug for. Prislabels gør jeres kunders oplevelse lettere og mere overskuelig. På samme tid er det også lettere for personalet at sælge, da de blot behøver at scanne stregkoden ind, og så ved kassesystemet, hvilken vare, det er.

Luk menu
×

Kurv