Kassesystem til låsesmed og låseservice

Om du er på farten eller står i en låsesmedsbutik, er Servicepos kassesystem perfekt til dig. Servicepos kassesystem til låsesmed og låseservice kan bruges på alle platforme, og kan let tages med under armen på en tablet. Med vores smarte kasse- og sagsstyringssystem har du det fulde overblik over alle dine ordrer, og kan let tage imod bestillinger og betalinger på farten.

Kassesystem til telefon og IT branchen

Et transportabelt kassesystem til låsesmed og låseservice

Servicepos er et af de eneste kassesystemer, der har fokus på både manuel- og transportabel salg. Så om du står i din låsesmed, eller er ude og lave låseserviceaftaler, kan vi klare alt det administrative bøvl.

Med vores brugervenlige POS-system kan du let indtaste varer i kassen og gennemføre et køb. Med vores smarte søge- og kategoriseringsfunktion, kan du let finde din vare i kassesystemet med et enkelt klik.

Du kan også bruge en stregkodescanner, som direkte tilføjer den scannede vare til kassesystemet. Kunden kan dernæst betale med både kontakt, kort eller MobilePay.

Efter hvert salg bliver salget bogført over i e-conomic eller Dinero. På den måde sparer du en masse tid, og du får mere tid til at tage imod kunder.

Let håndgribelig sagsstyring, der giver det fulde overblik

Vi ved, at det kan være svært at have styr på mange forskellige ordrer. Derfor har vi lavet et nemt og overskueligt sagsstyringssystem, som hjælper dig med lige netop det.

Alle dine standard services som “skiftning af lås”, kan du nemt oprette genveje til. Så er det nemt og hurtigt at oprette en ordre. Du kan også tilknytte en lille kommentar til opgaven, for at udspecificere den yderligere. Når servicen skal udføres, kan kunden også modtage en SMS-påmindelse, så både du og kunden har et bedre overblik.

Når du opretter en sag/opgave i sagsstyringssystemet kan du tildele opgaverne til bestemte kollegaer, så i alle let kan se hvem, der skal hvad. Du kan også tildele en standard service en bestemt farve, så du kan holde overblikket over dine ordrer.

Alle dine sager bliver også tilføjet automatisk til et kalendersystem, så du let kan se tidspunktet for dine kommende opgaver.

sagsstyring til låsesmed og låseservice
Luk menu
×

Kurv