Online kassesystem til låsesmed og låseservice

Vi leverer dit skræddersyede kassesystem til din låseservice. Det er tilpasset til låsesmede og låsebranchen, og giver jer et tilgængeligt, brugervenligt, funktionsrigt og hurtigt kasse- og sagsstyringssystem, der er transportabelt og lige til at tage med under armen på farten.

Kassesystem til telefon og IT branchen

Let og håndgribelig sagsstyring, der giver det fulde overblik

Det kræver at holde tungen lige i munden, når der er travlt i biksen, og der skal holdes styr på de mange ordrer. Derfor har vi udviklet et sagsstyringssystem til låseservice branchen, så det kan blive let som en leg. 

I Servicepos kan du oprette arbejdskort med kundeinformation, servicebeskrivelse, dato og tilføje den medarbejder, der er ansvarlig. Alle dine arbejds- og ordrekort bliver desuden tilføjet i det smarte kalendersystem, så du let kan se tidspunktet for dine kommende opgaver.

Alle dine standard services som f.eks. “udskiftning af lås” kan du nemt og hurtigt oprette genveje til. Når servicen skal eller er blevet udført, så kan kunden modtage en SMS-påmindelse, så både du og kunden er opdateret på ordren.

Et transportabelt kassesystem til låsebranchen

Med Servicepos kasse- og sagsstyringssystem får du altså det fulde overblik over alle dine ordrer, men kassesystem giver dig også mulighed for at håndtere bestillinger og betalinger på farten – hurtigt og let. 

Servicepos er et af de eneste kassesystemer, der har fokus på både manuelt og transportabelt salg. Så om du står i din låsesmed, eller er ude og lave låseserviceaftaler, kan du klare alt fra søgning, bestilling og betaling af en service, ydelse eller ordre. Vores smarte søge- og kategoriseringsfunktion gør, at du let finde din vare i kassesystemet med et enkelt klik.

Du kan også bruge en stregkodescanner, som direkte tilføjer den scannede vare til kassesystemet. Kunden kan bagefter betale som de foretrækker, da Servicepos er udviklet til at tage imod de fleste betalingsmetoder. Efter hvert salg bliver salget bogført over i e-conomic eller Dinero, hvis du vælger en af vores integrationer til. Du kan læse meget mere her om vores integrationer til de bedste systemet og apps på markedet.

sagsstyring til låsesmed og låseservice

Er du blevet nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvad Servicepos kan tilbyde din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

8 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet til låsebranchen

Værkstedssystem med fuld kundehistorik

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Integration til e-conomic og Dinero

Synkronisér data og opret faktura direkte til dit regnskabsprogram

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.