Online kassesystem til jagtforretninger

Vink farvel til langsommelige processer og tag din jagtforretning med ind i den nye digitale tidsalder. Vi tilbyder et komplet kassesystem til jagtforretninger, der giver bedre overblik og mere tid i hverdagen.

Et cloud-baseret system skræddersyet til jagtforretninger

Servicepos er et cloud-baseret kassesystem, som du kan tage med dig overalt. Det betyder, at det virker på alle enheder – uanset, hvor mange, der bruger det og hvor, du bruger det. På den måde kan I altid holde jer opdateret på kunder, arbejdssager, lager, ordrer, udføre salg og meget mere. At vores system er cloud-baseret betyder samtidig også, at vi gemmer al din data i skyen. Så kan du lynhurtigt gå tilbage for at finde en kunde eller bestilling – helt uden problemer.

Et fuldt værkstedsoverblik med intelligent sagsstyring

Grundet det effektive værkstedsoverblik man får i vores unikke sagsstyringssystem, adskiller vi os fra mange af de andre kassesystemer på markedet. Systemet er derfor særligt egnet til jagtforretninger, da I får et fuldt overblik over både serienumre til våben, igangværende opgaver, bestillinger af varer, våben hos våbensmede og meget mere.

Desuden sørger vi for, at dit lager altid bliver automatisk opdateret, så du hurtigt og nemt kan servicere dine kunder med relevant information.

Udvalgte funktioner til jagtforretninger

Effektiv sagsstyring

Reparation af våben, bestillinger af varer, våben hos våbensmed m.m.

Styring af serienumre til våben

Oprettelse og styring af serienumre til våben.

Cloud-baseret

Tag systemet med dig overalt - hvor du vil, og når du vil.

Færdigmeld på SMS

Giv kunderne besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning.

Statistikmodul

Få brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere.

Fri support

Har du brug for hjælp, står vores support team klar til at hjælpe dig.

Gør din hverdag nemmere og vækst din forretning

Er du blevet nysgerrig på, hvordan Servicepos kan hjælpe dig og jagtforretning? Så book en demo og vi fortæller dig mere. Vil du gerne se og afprøve systemet selv først, kan du blot oprette en konto og prøve det gratis i 14 dage.

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.