Online kassesystem til jagtforretninger

Tag din jagtforretning med ind i den nye digitale tidsalder og vink farvel til langsommelige processer. Vi tilbyder et komplet kassesystem til jagtforretninger, der giver bedre overblik og mere tid i hverdagen.

Odense jagt
Lundemøllen
Jagt logo
Jaktia
kassesystem til jagtforretninger

Et cloud-baseret system skræddersyet til jagtforretninger

Servicepos er et cloud-baseret kassesystem, som du kan tage med dig overalt. Det betyder, at det virker på alle enheder – uanset, hvor mange, der bruger det og hvor, du bruger det. På den måde kan I altid holde jer opdateret på kunder, arbejdssager, lager, ordrer, udføre salg og meget mere.

At vores system er cloud-baseret betyder samtidig også, at vi gemmer al din data i skyen. Så kan du lynhurtigt gå tilbage for at finde en kunde eller bestilling – helt uden problemer.

Et fuldt værkstedsoverblik med intelligent sagsstyring

Grundet det effektive værkstedsoverblik man får i vores unikke sagsstyringssystem, adskiller vi os fra mange af de andre kassesystemer på markedet. Systemet er derfor særligt egnet til jagtforretninger, da I får et fuldt overblik over både serienumre til våben, igangværende opgaver, bestillinger af varer, våben hos våbensmede og meget mere.

Desuden sørger vi for, at dit lager altid bliver automatisk opdateret, så du hurtigt og nemt kan servicere dine kunder med relevant information.

Sagsstyring

6 funktioner dine ansatte vil elske

Effektiv sagsstyring

Reparation af våben, bestillinger af varer, våben hos våbensmed m.m.

Styring af serienumre til våben

Oprettelse og styring af serienumre til våben.

Cloud-baseret

Tag systemet med dig overalt - hvor du vil, og når du vil.

Færdigmeld på SMS

Giv kunderne besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning.

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.