Online kassesystem til
have og park forretninger

Et integreret lager, kasse- og værkstedssystem, som er lavet til Have & Park branchen med bl.a. integration til E-conomic.

 Log ind så mange du vil, hvor du vil, og hold styr på hele din butik samt kundehistorik i vores skræddersyet kassesystem til have og park forretninger.

Sagsstyring til optikere

Hold styr på arbejdskort, kundehistorik og serviceaftaler

Servicepos er det eneste online system, der har fokus på forretninger med både salg, service og reparationer.

Når du har solgt f.eks. en robotplæneklipper eller anden serievare, så gemmer systemet al relevant info på kunden; model, ladestation, batteriinfo osv. 

Næste gang du opretter et arbejdskort på kunden, så ved systemet selv, hvilke enheder kunden ejer, og hvilke serviceaftaler i har.

Kassesystem til have og park forretninger der giver fuldt overblik over dit værksted og lager

Værkstedsoverblikket er en vigtig del i Servicepos kassesystem. Her kan du nemt se dine igangværende opgaver, og hvilke opgaver, der venter på reservedele eller garanti information.

Når en opgave er færdig, spørger systemet, om du vil sende en SMS til kunden, så de kan få besked om, at deres produkt er klar.

I lageret kan du også nemt oprette varer, både med og uden speciel information, som f.eks. serienr., batteri-info eller andet. 

Det gør det nemt og enkelt for dig at servicere dine kunder.

Statistik i Servicepos kassesystem til have og park forretninger

Vi er super glade for Servicepos, det har gjort vores hverdag meget nemmere og mere overskuelig. Vi bruger især værksteds- og servicedelen til at holde styr på vores opgaver og indkalde folk til deres årlige service af robotklippere.
Det, at det kører automatisk, tjener vi faktisk en del ekstra penge på nu.

Helle, ejer og leder
Rosenholm Have og Park
Rosenholm Have Park køber af servicepos kassesystem til have og park forretninger
Luk menu
×

Kurv