Online kassesystem til have- og park-forretninger

Vi har gjort det til vores opgave at udvikle et skræddersyet online kassesystem til have- og park forretninger. Vores løsning giver dig både et hurtigt og fejlfrit salg på kassen samt et værkstedssystem, der giver dig ro og overblik over alle dine opgaver.

Et skræddersyet branchesystem til Have- og Park-forretninger

Med vores unikke skræddersyede system sparer du tid i hverdagen, så du kan arbejde mindre og tjene mere! Hvordan? Se med!
Sagsstyring til optikere

Du får hele pakken med Servicepos

Vi giver dig hele pakken, for med Servicepos får du et unikt værktøj til både salg, service og reparationer.

Høj kundeservice og hurtigt salg kan vi garantere er en del af pakken med Servicepos kassesystem. Du får alle værktøjerne til at give svar på alt fra produktbeskrivelse, servicetjek, pris og varelager direkte fra kassesystemet. Og sælger du en af dine robotplæneklippere i butikken, så sørger Servicepos for at gemme alt relevant info på kundens køb: model, ladestation, batteriinfo og meget mere.

Det gør det meget nemmere for jer, når kunden senere kommer ind med varen til tjek, reparation eller lignende. Så har I nemlig alt det nødvendige information om, hvilke enheder kunden ejer, og hvilken serviceaftale I har. Du får altså fuldt overblik over dine arbejdskort på værkstedet, kundehistorik og serviceaftaler – alt sammen i én og samme løsning.

Psst: Du kan få hele overblikket over vores mest brugte funktioner i bunden af siden.

Fuldt værkstedsoverblik i din Have- og Park-forretning

Vores unikke værkstedsoverblik er det, der adskiller os fra andre POS systemer på markedet. Det er skræddersyet til Have- og Park branchen, og giver dig et fuldt overblik over dine igangværende opgaver, hvilke der venter på reservedele eller hvilke, der er klar til at blive hentet af kunden.

Vi sørger også for, at dit lager altid er opdateret, så du nemt og enkelt kan servicere dine kunder. I systemet kan du oprette vare, tilføje produktbeskrivelser, starte tilbudskampagner, give rabatter og meget mere. Helt enkelt.

Statistik i Servicepos kassesystem til have og park forretninger

Vi samler på glade kunder

Rosenholm

“Vi er super glade for Servicepos, og det har gjort vores hverdag meget nemmere og mere overskuelig. Vi bruger især værksteds- og servicedelen til at holde styr på vores opgaver og indkalde folk til deres årlige service af robotklippere. Det, at det kører automatisk, tjener vi faktisk en del ekstra penge på nu.”

Helle – Ejer af Rosenholm

kalundborg-logo

“Servicepos er et skræddersyet kassesystem til have og park forretninger. Det gør det nemt at håndterer værksted, lager og bogføring med smart integration til e-conomic og min webshop. Det både sparer mig tid og øger min omsætning med bl.a. Serviceindkaldelser.”

Kåre – Ejer af Kalundborg Skov Park Have

ETR-logo

“Vi overtog forretningen og skulle derfor vælge, hvad vi ville gøre med kasse og lagersystem. Her faldt vi over Servicepos, og det spiller bare. De er hjælpsomme og det er genialt til forretninger med værksted, lager og salg. Det kan kun anbefales til andre i samme branche”

Lars – Ejer af ETR Service Ringe

Indbygget stamdata fra førende leverandører

Vi importerer løbende data ind i vores system, så du kan oprette varer ved blot at skanne stregkoden. Kan du dog ikke se din leverandør nedenfor? Vi henter gerne flere ind, hvis du beder os om det.

Er du blevet nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvad Servicepos kan tilbyde din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

8 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet til Have- og Park-forretninger

Værkstedssystem med fuld kundehistorik

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Integration til e-conomic og Dinero

Synkronisér data og opret faktura direkte til dit regnskabsprogram

Indkaldelse til vinteropbevaring

Systemet kan indstilles til automatisk at kalde kunder ind til vinteropbevaring

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.