Online kassesystem til flyttefirmaer

Tilgængelighed, fleksibilitet og omstillingsparathed er vigtige kodeord for en gnidningsfri hverdag i flyttefirmaet. Det er også alt sammen noget, du får med i pakken, når du bruger Servicepos POS-kassesystem til flyttefirmaer.

Arbejdskorthåndtering og kassesystem til skibutikker

Transportabelt kassesystem - perfekt til flytterfirmaer på farten!

Som flyttemand er man næsten altid på farten. Derfor har vi udviklet Servicepos, så I kan have kassesystemet med jer overalt, på hvilken som helst type tablet, smartphone eller iPhone. Men det er ikke bare et kassesystem – I får kasseapparat, kundeopslagsbog og ordrehåndteringslog i ét og samme POS-system. På den måde har I altid, alt I behøver, lige ved hånden.

Flytter I for en kunde, der ønsker at betale med det samme, kan kunden med en underskrift på jeres tablet nemt og hurtigt bekræfte, at de har fået den bestilte service udført. Herefter er det blot at tage imod betaling via Servicepos, og det kan I gøre efter kundens præferencer – Servicepos tager nemlig imod de fleste betalingsformer. Det er smart, convenient og giver jer meget mere tid i hverdagen.

Online ordrehåndtering skræddersyet til flyttefirmaer

Med Servicepos får du ikke blot et flytbart kassesystem, du kan have med i lommen. Du får også et smart online sagsstyringsmodul, så du nemt og hurtigt kan oprette et arbejdskort med kunde- og opgaveinfo og tildele det til den rette medarbejder.


Derudover får I også adgang til vores smarte kalenderfeature, så I altid er opdateret på, hvor og hvornår den næste flytning finder sted. Skulle det mod al forventning ske, at en kunde har glemt, at de skal flytte, så sørger vores system også altid for at sende en SMS-påmindelse med tid, dato og andet praktisk info kort inden flyttedagen. Det er god service, og så er I altid på den sikre side.

Sagsstyring til optikere

Er du blevet nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvad Servicepos kan tilbyde din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

8 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet til flyttemænd

Sagsstyring med komplet overblik over flytninger, kunder og meget andet

Ta' kassen med dig overalt

Systemet er online, så du kan tage kassen med overalt, når du er på farten

Google Maps

Planlæg rute over destinationer til kunder med vores integration til Google Maps

Indbygget kalender

Læg opgaverne direkte ind i din indbyggede kalender, så du har visuelt overblik over, hvem der laver hvad

Integration til e-conomic og Dinero

Synkronisér data og opret faktura direkte til dit regnskabsprogram

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.