Online kassesystem til
flyttefirmaer

Tilgængelighed, fleksibilitet og omstillingsparathed er vigtige kodeord for en gnidningsfri hverdag i flyttefirmaet. Det er også alt sammen noget, du får med i pakken, når du bruger Servicepos POS-kassesystem til flyttefirmaer. Læs med!

Arbejdskorthåndtering og kassesystem til skibutikker

Transportabelt kassesystem - perfekt til flytterfirmaer på farten!

Som flyttemand er man næsten altid på farten. Derfor har vi udviklet Servicepos, så I kan have kassesystemet med jer overalt, på hvilken som helst type tablet, smartphone eller iPhone. Men det er ikke bare et kassesystem – I får kasseapparat, kundeopslagsbog og ordrehåndteringslog i ét og sammen POS-system. På den måde har I altid, alt I behøver, lige ved hånden! 

Flytter I for en kunde, der ønsker at betale med det samme, kan kunden med en underskrift på jeres tablet nemt og hurtigt bekræfte, at de har fået den bestilte service udført. Herefter er det blot at tage imod betaling via Servicepos, og det kan I gøre efter kundens præferencer – Servicepos tager nemlig imod de fleste betalingsformer.
Det er smart, convenient og giver jer meget mere tid i hverdagen.

Online ordrehåndtering skræddersyet til flyttefirmaer

Med Servicepos får du ikke blot et flytbart kassesystem, du kan have med i lommen. Du får også et smart online sagsstyringsmodul, så du nemt og hurtigt kan oprette et arbejdskort med kunde- og opgaveinfo og tildele det til den rette medarbejder.
Derudover får I også adgang til vores smarte kalenderfeature, så I altid er opdateret på, hvor og hvornår den næste flytning finder sted. Skulle det mod al forventning ske, at en kunde har glemt, at de skal flytte, så sørger vores system også altid for at sende en SMS-påmindelse med tid, dato og andet praktisk info kort inden flyttedagen. Det er god service, og så er I altid på den sikre side.

Sagsstyring til optikere

Nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, Servicepos kan tilbyde dig og virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig! 

Udvalgte funktioner

Skræddersyet til flyttemænd

Sagsstyring med komplet overblik over flytninger, kunder mm.

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Integration til e-conomic

Synkroniser data og opret faktura direkte i e-conomic

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med Danmarks bedste status funktion

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

Gør din hverdag nemmere og vækst din forretning

Prøv ServicePOS i 14 dage helt gratis. Det er fuldstændig uforpligtende, og du skal ikke have kreditkortet op af lommen. 

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.