Kassesystem til flyttefirma

Sevicepos er det perfekte kassesystem til dit flyttefirma, da du kan tage os med overalt. Vores sagshåndtering- og kassesystem hjælper jer med at skære ned på det administrative bøvl, så det bliver lettere at flytte for jeres kunder.

Sagsstyrring for flyttefirmaer

Online ordrehåndtering skræddersyet til flyttefirmaer

I Servicepos sagsstyringsmodul kan du hurtigt og nemt oprette et arbejdskort/arbejdsseddel med kunde- og opgaveinfo, og i kan f.eks. dele jeres arbejdskort op mellem de flyttebiler i har.

Med et brugervenligt sagsstyringsmodul som vores får du fuldt overblik over alle dine arbejdskort med vores kalendersystem. På den måde kan i altid se, hvornår næste flytning finder sted.

På dagen for flytningen kan systemet automatisk sende en skræddersyet SMS-påmindelse til kunden. Kunden er på den måde også altid underrettet og informeret.
 

Alle disse features giver i sidste ende større overskud og mere fokus på det, der er vigtigst – nemlig, at i kun skal tænke på at flytte.

Transportabelt kassesystem - perfekt til flyttefirmaer på farten

Som flyttemand er man næsten altid på farten, og derfor kan i have Servicepos med over alt. Hvis i har en tablet, fungerer den både som et kasseapparat, kundeopslagsbog og ordrehåndteringslog. Det gør, at i har alt, hvad i skal bruge lige ved hånden, hele tiden. Efter flytningen kan kunden med en underskrift på jeres tablet bekræfte, at den ønskede service er fuldført.

Hvis kunden også ønsker at betale på stedet, kan i blot bruge tabletten som kasseapparat, da Servicepos kan modtage de fleste betalingsformer, bl.a. kontant, kort og MobilePay.

iPad kassesystem til flyttefirmaer