Online kassesystem til dyreforretninger

Har du en dyreforretning og er samtidig på udkig efter en løsning til både kasse, lagerstyring, indkøbsmodul og integrationer til webshop og regnskabsprogram? Så har vi det ideelle kassesystem til dig.

Lundemøllen
Fjeldgaard shop
Dyreverdenen
Enheder

Et fleksibelt kassesystem skræddersyet til dyrehandlere

Servicepos er et online kassesystem. Det vil sige, at det virker på tværs af alle platforme – uanset, hvor mange, der bruger det og hvor, du bruger det. Det betyder også, at både du og dine medarbejdere kan betjene kunderne på samme tid direkte fra gulvet, kassen, eller måske til et event. Du har fuld fleksibilitet og kan altså tage det med dig overalt!

Lagerstyring på tværs af butik og webshop

Med vores lagerstyringssystem arbejder dit fysiske lager automatisk sammen med din webshop. Det vil sige, at hver gang du gennemfører et salg i enten butikken eller webshoppen, så opdateres din lagerbeholdning automatisk. På den måde slipper du også for skuffede kunder, når du ved en fejl, sælger den samme vare flere gange, men på forskellige salgskanaler.

Webshop integrationer
Lagerstyringssystem på computer

En problemfri indkøbsproces

Indkøb af varer sker i flere stadier, og vi hjælper naturligvis med at få hele processen til at køre så fleksibelt og problemfrit som muligt. Derfor har du muligheden for at strukturere og administrere alle dine varer i vores smarte indkøbsmodul ved at tilføje til indkøbsliste, videresende direkte til leverandør(er), færdigbehandle dine modtagne varer og meget mere end det.

For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi ligeledes en minimum-/maksimumsfunktion, der giver dig en automatisk notifikation hver gang en vare i din lagerbeholdning er ved at ramme grænsen. Med ét klik kan du dernæst tilføje varen direkte i din indkøbsliste.

Styrk effektiviteten med en integration til dit regnskabsprogram

Vi har naturligvis også udviklet nogle af markedets mest komplette integrationer med de mest populære regnskabsprogrammer som eksempelvis Dinero og e-conomic.

Via disse får du automatiseret meget af den daglige bogføring herunder synkronisering af varer, kunder, fakturaer, daglige salg og meget mere. Du får altså adgang til en masse forskellige funktioner, der hjælper dig med en mere nem og overskuelig bogføring i en ellers travl hverdag.

Working lady
Kunder

Opret og administrér dine egne kundegrupper

Er du en af dem, der belønner dine mest loyale stamkunder med rabat på bestemte varer? I vores system kan du også oprette kundegrupper, hvor du har frihed til at kategorisere dem, præcis som du vil.

Dernæst kan du oprette særlige kampagner med tilbud, så du automatisk belønner dine tilbagevendende kunder i butikken, hver gang de køber hos dig.

6 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet kassesystem til dyreforretninger

Kasse, lager, opgavet, indkøb og meget andet - alt sammen samlet i ét system.

Fuld historik over dine kunder

Gem automatisk din data, så du altid har styr på dine kunder.

Integrér med dit regnskabsprogram

Synkronisér din data, send faktura og meget mere.

Forbind med din webshop

Synkronisér din data som lagerbeholdning m.m. fra din webshop til din butik

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.