Online kassesystem til dyreforretninger

Har du en dyreforretning og er samtidig på udkig efter en løsning til både kasse, lagerstyring, indkøbsmodul og integrationer til webshop og regnskabsprogram? Så har vi det ideelle kassesystem til dig.

Et fleksibelt kassesystem skræddersyet til dyrehandlere

Servicepos er et online kassesystem. Det vil sige, at det virker på tværs af alle platforme – uanset, hvor mange, der bruger det og hvor, du bruger det. Det betyder også, at både du og dine medarbejdere kan betjene kunderne på samme tid direkte fra gulvet, kassen, eller måske til et event. Du har fuld fleksibilitet og kan altså tage det med dig overalt!

Lagerstyring på tværs af butik og webshop

Med vores lagerstyringssystem arbejder dit fysiske lager automatisk sammen med din webshop. Det vil sige, at hver gang du gennemfører et salg i enten butikken eller webshoppen, så opdateres din lagerbeholdning automatisk. På den måde slipper du også for skuffede skuffede kunder, når du ved en fejl, sælger den samme vare flere gange, men på forskellige salgskanaler.

En problemfri indkøbsproces

Indkøb af varer sker i flere stadier, og vi hjælper naturligvis med at få hele processen til at køre så fleksibelt og problemfrit som muligt. Derfor har du muligheden for at strukturere og administrere alle dine varer i vores smarte indkøbsmodul ved at tilføje til indkøbsliste, videresende direkte til leverandør(er), færdigbehandle dine modtagne varer og meget mere end det.

For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi ligeledes en minimum-/maksimumsfunktion, der giver dig en automatisk notifikation hver gang en vare i din lagerbeholdning er ved at ramme grænsen. Med ét klik kan du dernæst tilføje varen direkte i din indkøbsliste.

Styrk effektiviteten med en integration til dit regnskabsprogram

Vi har naturligvis også udviklet nogle af markedets mest komplette integrationer med de mest populære regnskabsprogrammer som eksempelvis Dinero og e-conomic.

Via disse får du automatiseret meget af den daglige bogføring herunder synkronisering af varer, kunder, fakturaer, daglige salg og meget mere. Du får altså adgang til en masse forskellige funktioner, der hjælper dig med en mere nem og overskuelig bogføring i en ellers travl hverdag.

Opret og administrér dine egne kundegrupper

Er du en af dem, der belønner dine mest loyale stamkunder med rabat på bestemte varer? I vores system kan du også oprette kundegrupper, hvor du har frihed til at kategorisere dem, præcis som du vil.

Dernæst kan du oprette særlige kampagner med tilbud, så du automatisk belønner dine tilbagevendende kunder i butikken, hver gang de køber hos dig.

Udvalgte funktioner til din forretning

Skræddersyet kasseløsning til din dyreforretning

Kasse, lager, indkøb m.m. samlet i ét system.

Fuld historik over dine kunder

Gem automatisk din data, så du altid har styr på dine kunder.

Integrér med dit regnskabsprogram

Synkronisér din data, send faktura og meget mere.

Integrér med din webshop

Synkronisér din data som lagerbeholdning m.m. fra din webshop til din butik.

Statistikmodul

Få brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere.

Fri support

Har du brug for hjælp, står vores support team klar til at hjælpe dig.

Gør din hverdag nemmere og vækst din forretning

Opret en konto og prøv gratis i 14 dage eller bestil tid til en online fremvisning af systemet.

Begge er fuldstændig uforpligtende, og du behøver ikke at have kreditkortet op af lommen. 

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.