Online kassesystem til boghandlere og antikvarer

Servicepos er et komplet kassesystem, der gør arbejdsgangen som boghandler og antikvar meget nemmere. Vi giver dig et brugervenligt og intuitivt POS-system og overskuelig varehåndtering, så I altid har et fuldt overblik over bøgerne i jeres boghandel.

Kassesystem til boghandlere

Brugervenlig kasseløsning skræddersyet til boghandlere

Vi har udviklet et intuitivt og enkelt kassesystem, der giver boghandlerne alt det, de har brug for – og lidt mere til. Du kan bruge det alle steder, uanset om du betjener dine kunder på en PC, Mac, iPad eller en smartphone. Vores system vil altid være tilgængeligt for dig. 

Vores kassesystem er brugervenligt og kræver næsten ingen oplæring. Du kan skræddersy systemet, så kvitteringer, prisskilte, gavekort m.m. passer til lige netop dine behov. 

Derudover har vi lagt stor vægt på at skabe et kassesystem, der nemt hjælper dig med at finde dine forskellige vare – bl.a. med vores søge- og kategoriseringsfunktion. Her kan du hurtigt se, om du har flere af den efterspurgte bog på hylden, og hvor den gemmer sig henne i butikken. 

Online og effektiv lagerstyring

Udover, at Servicepos fungerer som et smart kassesystem, så virker det også i forbindelse med vare- og lagerstyring.

Med mange forfattere, genrer og nye bøger kræver det ofte et bredt overblik over dit lager. Med Servicepos kan du oprette og beskrive bøgerne, så I med få søgeord kan finde lige præcis den bog, kunden leder efter. I kan også oprette en minimum/maksimum grænse i vores lagerstyringssystem – så fortæller Servicepos jer, hvornår det er på tide, at I bestiller en bestemt vare hjem igen. 

Vores smarte kategoriseringsfunktion gør også kampagne- og tilbudshåndtering til en leg. Du kan nemlig nemt oprette tilbud på en kategori, f.eks. en genre eller forfatter. Du sætter blot kategorien på tilbud til f.eks. 20%, og så klarer systemet resten. Nemt, enkelt – og overskueligt! 

Lagerstyring til boghandlere

Er du blevet nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvad Servicepos kan tilbyde din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

8 funktioner dine ansatte vil elske

Skræddersyet til boghandlere

Lagerstyring med komplet overblik over bøger, kunder m.m.

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Ta' kassen med dig overalt

Systemet er online, så du kan tage kassen med overalt, når du er på farten

Kategorier og varegrupper

Organisér dine varer i en eller flere kategorier, som du selv kan skræddersy

Integration til e-conomic og Dinero

Synkronisér data og opret faktura direkte til dit regnskabsprogram

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med markedets bedste statusmodul

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.