Online kassesystem til
boghandlere og antikvarer

Servicepos er et komplet kassesystem, der gør arbejdsgangen som boghandler og antikvar meget nemmere! Vi giver dig et brugervenligt og intuitivt POS-system og overskuelig varehåndtering, så I altid har et fuldt overblik over bøgerne i jeres boghandel.

Kasseapparatet i Servicepos

Brugervenlig kasseløsning skræddersyet til boghandlere

Vi har udviklet et kassesystem, der giver boghandlerne alt det, de har brug for – og lidt mere til. Du kan bruge det alle steder, uanset om du betjener dine kunder på en PC, Mac, iPad eller en smartphone. Vores system vil altid være tilgængeligt for dig. 

Vores kassesystem er enkelt, brugervenligt og kræver næsten ingen oplæring. Du kan skræddersy systemet, så kvitteringer, prisskilte, gavekort m.m. passer til lige netop dine behov. 

Derudover har vi lagt stor vægt på at skabe et intuitivt kassesystem, der nemt hjælper dig med at finde dine forskellige vare – bl.a. med vores søge- og kategoriseringsfunktion. Her kan du hurtigt se, om du har flere af den efterspurgte bog på hylden, og hvor den gemmer sig henne i butikken. 

Online og effektiv lagerstyring

Udover, at Servicepos fungerer som et smart kassesystem, så virker det også i forbindelse med vare- og lagerstyring.

Med mange forfattere, genrer og nye bøger kræver det ofte et bredt overblik over dit lager. Med Servicepos kan du oprette og beskrive bøgerne, så I med få søgeord kan finde lige præcis den bog, kunden leder efter. I kan også oprette en minimum/maksimum grænse i vores lagerstyringssystem – så fortæller Servicepos jer, hvornår det er på tide, at I bestiller en bestemt vare hjem igen. 

Vores smarte kategoriseringsfunktion gør også kampagne- og tilbudshåndtering til en leg. Du kan nemlig nemt oprette tilbud på en kategori, f.eks. en genre eller forfatter. Du sætter blot kategorien på tilbud til f.eks. 20%, og så klarer systemet resten. Nemt, enkelt – og overskueligt! 

Lagerstyring smykkebutik

Nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, hvordan Servicepos kan hjælpe dig og din virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig! 

Udvalgte funktioner

Skræddersyet til boghandlere

Lagerstyring med komplet overblik over bøger, kunder m.m.

Opret tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud.

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos.

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når en bog er klar til afhentning.

Integration til e-conomic

Synkronisér data og opret faktura direkte i e-conomic.

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder.

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med Danmarks bedste status funktion.

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører m.m.

Gør din hverdag nemmere og vækst din forretning

Prøv Servicepos gratis i 14 dage. Det er fuldstændig uforpligtende, og du skal ikke have kreditkortet op af lommen. 

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.