Online kassesystem til
boghandlere og antikvarer

Servicepos er et kassesystem, der gør livet som boghandler og antikvar utroligt meget nemmere! Vi giver dig et brugervenligt kassesystem og overskuelig varehåndtering, så I altid har overblik over bøgerne i jeres boghandel. 

Bøger i boghandel
Kasseapparatet i Servicepos

Brugervenligt kassesystem skræddersyet til boghandlere

Vi har udviklet et kassesystem, der givet boghandlerne alt det, han har brug for – og lidt mere. Du kan bruge det over alt, så om du betjener dine kunder over PC, Mac, tablets eller smartphones, så er vores system tilgængeligt for dig. 

Vores kassesystem er meget brugervenligt, og kræver næsten ingen oplæring. Du kan skræddersy systemet, så kvitteringer, prisskilte, gavekort mm. passer til lige netop dine behov. 

Derudover har vi fokuseret på at skabe et intuitivt system, der nemt hjælper dig med at finde dine forskellige vare – bl.a. med vores søge- og kategoriseringsfunktion. Så kan du hurtigt se, om du har flere af den efterspurgte bog på hylden, og hvor den gemmer sig henne i butikken. 

Kassesystem med fuld lagerhåndtering

Udover, at Servicepos fungerer som smart kassesystem, så virker det også som din nye vare- og lagerstyring.

Mange forfattere, genrer og nye bøger kræver et bredt overblik over dit lager. Med Servicepos kan du oprette og beskrive bøgerne, så I med få søgeord kan finde lige præcis den bog, kunden leder efter. I kan også oprette en minimum/maksimum grænse i vores lagersystem – så fortæller Servicepos jer, hvornår det er på tide at bestille en bestemt vare hjem igen. 

Vores super smarte kategoriseringsfunktion gør også kampagne- og tilbudshåndtering til en sand leg. Med Servicepos kan du nemt gøre tilbud på en kategori, f.eks. en genre eller forfatter. Du sætter blot kategorien på tilbud til, lad os sige 20%, og så klarer systemet resten. Nemt, enkelt – og overskueligt! 

Lagerstyring smykkebutik

Nysgerrig?

Vi er vilde med at fortælle om, hvordan vi har skræddersyet vores POS-system til lige netop din branche. Er du blevet bare en smule nysgerrig på, Servicepos kan tilbyde dig og virksomhed? Så ring eller skriv i dag og hør, hvad vi kan gøre for lige netop dig! 

Udvalgte funktioner

Skræddersyet til boghandlere

Lagerstyring med komplet overblik over bøger, kunder mm.

Lav tilbud og faktura

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Indbygget kassesystem

Gør betjeningen nem for dig og dit personale med Servicepos

Færdigmeld på SMS

Giv dine kunder besked via SMS, når en bog er klar til afhentning

Integration til e-conomic

Synkroniser data og opret faktura direkte i e-conomic

Fuld kundehistorik

Alle sager, serienumre osv. bliver automatisk gemt, så du har 100% styr på dine kunder

Lagerstyring og status

Nemt og intelligent lagerstyring med Danmarks bedste status funktion

Statistikmodul

Intelligent statistikmodul, der giver dig brugbar data om salg, omsætning, leverandører og meget mere

Gør din hverdag nemmere og vækst din forretning

Prøv ServicePOS i 14 dage helt gratis. Det er fuldstændig uforpligtende, og du skal ikke have kreditkortet op af lommen.