Servicepos skaber værdi i mange brancher

Servicepos bruges af forretninger inden for mange forskellige brancher - alle med forskellige behov. Nedenfor kan du se et udpluk af de brancher, der benytter vores POS-system i dag.

kassesystem til Telefon og IT

Har din forretning særlige behov?

Hvis du er i tvivl om, hvordan vores kasseløsning kan hjælpe din forretning og din situation på bedst muligt vis, så er vi altid klar på en uddybende snak om netop dine behov. Derved kan du være sikker på, at du får en POS-løsning, der altid virker optimalt.

POS kassesystem med bonprinter, scanner og terminal
servicepos til kombi-butikker

Driver du en kombi-butik?

Vi har flere kombi-butikker, der bruger systemet til eksempelvis cykler og ski, hvor de skifter med sæsonen. Systemet er også ideelt til sådanne løsninger, da opgaver på arbejdskort hurtigt kan laves om, når der skiftes mellem de to.

Vil du genbruge dit hardware?

Med Servicepos kan du nemt genbruge dit eget hardware såsom stregkodescanner, label- og bonprinter og betalingsterminal, og vi kan hjælpe dig med at skræddersy både prislabels og bonner.

Mangler du kun hardware til nogle af delene, så er vi også behjælpelige her.

online pos
Servicepos integrationer

Vi integrerer til de bedste systemer på markedet

Alle, der får Servicepos, får mulighed for at integrere systemet til regnskabsprogrammer som e-conomic og Dinero, så du får det komplette overblik over regnskab, lager, kundehistorik og meget mere.

Desuden tilbyder vi også en lang række integrationer til nogle af de bedste systemer på markedet.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Kontakt os her. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.