Servicepos modtager Børsen Gazelle 2021

Opdateret:

Børsen Gazelle 2021

Indhold

Det er med stor stolthed og glæde at vi kan annoncere, at vi er blevet udnævnt som Børsen Gazelle virksomhed i 2021.

Lige siden Servicepos’ begyndelse, har vi arbejdet rigtig hårdt på at hjælpe hundredvis af detailhandlere på tværs af brancher med at simplificere deres manuelle processer og lette deres administrative byrder.

Alt sammen gennem et komplet kassesystem, der samler alle de værktøjer og data, som en detailhandler har brug for.

Vi er derfor dybt taknemmelige over denne udnævnelse, som bekræfter os i vores arbejde og den værdi, vi bringer vores kunder.

Krav til Gazelle i 2021

I 2021 er Børsen Gazelle givet til virksomheder, som har formået at omstille sig og skabe en kontinuerlig vækst med en fordobling af omsætning eller bruttoresultat i løbet af de seneste fire regnskabsår. Alt sammen trods en tid med modvind.

At Servicepos lever op til disse krav, anser vi som en vigtig milepæl i virksomheden.

Servicepos har vokseværk

De seneste par år er Servicepos alene gået fra 5 medarbejdere til i dag at være over 20. Folk der hver dag arbejder hårdt for at holde hjulene i gang samt at skabe fleksible og professionelle løsninger til alle vores kunder.

Vi er dog ikke færdige med at vokse. Vi er nemlig hele tiden på udkig efter nye hoveder, der kan hjælpe os med at skabe endnu mere værdi for vores kunder.

Tak til alle vores kunder

Vi ønsker også at give alle vores kunder et stort tak for at vælge os som deres foretrukne POS-system.

Vi oplever fortsat en stigende interesse i vores løsning. Og her er I alle en stor del af muligheden for, at vi kan modtage denne fine pris. 

Vi lover at fortsætte med at gøre vores bedste. Og vi ser samtidig frem til nye spændende udfordringer i fremtiden.

Af hjertet tak.

Mest populære blogindlæg

Vil du gerne have tips til hvordan du vækster din forretning? 🚀
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vi sender dig e-mails i ny og næ med tips og tricks til, hvad du kan gøre for at vækste.

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.