Sådan har Design Ure og Smykker sparet mere tid i hverdagen

Opdateret:

Design Ure og Smykker med Servicepos

Indhold

Smykkebranchen har eksisteret i mange år, men det er langt fra ensbetydende med, at arbejdsgangene ikke har set skyggen af fornyelse. Læs med for at finde ud af, hvad Design Ure og Smykker har gjort for at spare tid i hverdagen på håndteringen af deres varer. 

På gågaden i Kolding ligger Design Ure og Smykker, som i dag huser både en urmager og en guldsmed.

For 8 år siden overtog guldsmeden, Johan Veje, butikken fra Niels Pedersen, som fortsat er tilknyttet butikken som urmager. Det betyder, at både servicering af ure og design og fremstilling af specielsmykker foregår i butikkens lokaler. 

Fra forældet til nyt kassesystem

I mange år har Design Ure og Smykker brugt et kassesystem, som med tiden ikke har fulgt med den digitale udvikling.

Det har medført, at personalet har brugt unødvendig tid på ellers simple opgaver. Tid som var bedre givet ud, hvis den var brugt på kunderne.

Derfor har Design Ure & Smykker været på udkig efter et nyt og mere fremtidssikret kassesystem, som kunne optimere tidsforbruget og gøre arbejdet nemmere i dagligdagen for butikkens personale. 

“Vi brugte et gammelt kassesystem før Servicepos. Det her er nemmere at tilgå, det er nemmere at rette i, det er nemmere at lave status i. Det er bare nemt.”

Johan Veje | Indehaver

Servicepos er nemt at komme i gang med, men ligesom med mange andre nye ting, skal man tilvænne sig og tilpasse sine arbejdsgange.

Når man så først er kommet om på den anden side, er det meget bedre.

Det er den oplevelse, som Design Ure og Smykker står tilbage med i dag, hvor de har brugt systemet i mere end halvandet år. 

Design Ure og Smykker med Servicepos

Statusoptælling blev nemmere

Stamdata er guld værd for os. Når vi modtager varer, scanner vi varerne direkte på lager. Vi sparer så meget tid” fortæller Johan Veje.

Når butikken modtager varer, kræver det blot et enkelt scan, og så er varen registreret.

Med indbygget stamdata fra de førende leverandører i smykkebranchen som f.eks. Mads Z, Scrouples og Bering, ligger informationer som varenumre, stregkoder, salgspris og indkøbspris nemt tilgængeligt.

Det gør også, at statusoptælling foregår nemt og hurtigt, da det blot kræver en scanning af varen. Det sparer rigtig meget tid, og manuelle indtastninger er ikke længere nødvendigt. 

En unik mulighed for personlige kundeoplevelser

Når butikken tager mod reparationssager eller specielle opgaver, registreres disse i sagsstyringen, som fungerer perfekt med resten af Servicepos.

Her oprettes kunden med oplysninger og sagen med beskrivelse og andre relevante oplysninger.

Når en sag efterfølgende færdigmeldes fra værkstedet, modtager kunden en besked på sin telefon. 

Alle informationer samlet i ét og samme system, som gør at man med få klik kan gå tilbage i historikken, og se et forløb på værkstedet, eller hvad en kunde har købt gennem tiden.

Det giver butikken en unik mulighed for at tilpasse en personlig oplevelse for kunden.

Når først informationerne er registreret i Servicepos, ligger de i systemet for altid. 

Design Ure og Smykker med Servicepos

Sådan blev revisoren også glad

Alle arbejdsopgaver i Servicepos er helt eller delvist automatiseret, og det gælder også registrering af salg i regnskabsprogrammer som f.eks. e-conomic eller Dinero

“Servicepos snakker sammen med vores regnskabsprogram, som vi i forvejen har moderniseret med automatisk scanning af bilag.”

Johan Veje | Indehaver

Det betyder, at hver dag kassen gøres op, bogføres der en kassekladde i regnskabsprogrammet. Dermed slipper man for at bogføre dagens salg manuelt, og man undgår ligeledes tastefejl.

Informationer om varelagerets værdi og finansielle rapporter kan hentes med det samme, da systemet altid kører online og viser de faktiske tal.

Det gør det nemt at holde overblikket over forretningen, og det kan gøres uanset hvor i verden man befinder sig.

Vil du også gerne spare mere tid på håndteringen af dine varer herunder statusoptælling, vareoprettelse samt modtagelse?

Så er Servicepos den helt rigtige løsning for dig og din forretning.

Mest populære blogindlæg

Vil du gerne have tips til hvordan du vækster din forretning? 🚀
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vi sender dig e-mails i ny og næ med tips og tricks til, hvad du kan gøre for at vækste.

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.