Kolding Have og Park Maskiner: Rejsen til en smidigere hverdag

Opdateret:

Kolding Have og Park Maskiner

Indhold

På Merkurvej 27 ligger Kolding Have og Park Maskiner. Selvom de har eksisteret i årtier, har det ikke altid været med en automatiseret kasseløsning. Læs med for at finde ud af, hvad Kolding Have og Park Maskiner har gjort for at gøre hverdagen mere smidig.

Siden 90’erne har Kolding Have og Park Maskiner haft fuld fart på. En stor del af deres hverdag går med salg af haveparkmaskiner både til privat og erhverv samt servicering og reparationer på værksted. 

Missionen for Kolding Have og Park Maskiner er at betjene deres kunder og være partner i deres daglige havearbejdsopgaver. For kunden skal for alt i verden ikke stå uden hjælp, mener indehaver Lars Thygesen.

Kolding Have og Park Maskiner

En verden af integrationer gør hverdagene nemmere

Funktionerne i systemet bliver udnyttet i allerhøjeste grad.

Det er alt fra arbejdskort på værksted, lagerstyring og kassesystemets mange funktioner, som de er særligt glade for, beretter Lars.

Ifølge Lars bruger de kassesystemet til alt.

”Vi bruger det hver dag. Alt hvad vi skriver ind. Alle notater. Ja, stort set alt.”

Lars | Indehaver

Og det stopper ikke her.

Kassesystemet har blandt andet givet dem mulighed for at integrere med WooCommerce.

På den måde har de automatiseret et hav af de administrative opgaver, der er mellem deres webshop og deres fysiske butik.

Denne integration har sparet dem langt mere tid og ikke mindst ressourcer, så Kolding Have og Park Maskiner fortsat kan fokusere på at sælge og udvikle sin forretning.

Det er bestemt ikke det eneste sted Kolding Have og Park Maskiner har automatiseret deres daglige pligter. Det har de ligeledes gjort med en integration til e-conomic.

På den måde slipper de for det manuelle bøvl, da integrationen automatisk sender al bogføringsdata til e-conomic.

Kolding Have og Park Maskiner

Et skræddersyet kassesystem

Kassesystemets sagsstyring er særlig bygget til værksteder og serviceforretninger som Kolding Have og Park Maskiner.

Det hjælper værksteder med at skræddersy deres arbejdskort og opgaver efter behov. Og man kan samtidig integrere med et regnskabsprogram og printe arbejds- følgesedler, faktura og indleveringssedler.

Præcis som Kolding Have og Park Maskiner gør det til daglig.

Særligt arbejdskort-funktionen effektiviserer måden at oprette kunde- og opgaveinfo.

Man kan samtidig tildele arbejdskortet til medarbejdere, så der er styr på, hvem der har hvilke opgaver til hvornår. Noget, Kolding Have og Park Maskiner gør stor brug af.   

Det gør også, at man kan sende automatiske beskeder til kunden pr. SMS, når en opgave er klar til afhentning, eller når en bestilling er ankommet.

”Jeg tror faktisk, at kunderne oplever, at det er fedt at få en SMS.”

Lars | Indehaver

Og dét er særligt noget, som effektiviserer Kolding Have og Park Maskiners hverdag.

Kolding Have og Park Maskiner

De små ting skaber stor glæde

For Kolding Have og Park Maskiner har det været en stor hjælp at kunne sende automatiserede SMS-beskeder ud til deres kunder, når deres reparationer er færdige

”Når varerne er færdige, så trykker vi, og så får kunden besked. Vi skal ikke gøre noget, vi skal ikke ringe. Det er absolut værd at tage med.”

Lars | Indehaver

Ifølge Lars er det også SMS-funktionen, som er kilden til deres gode kundeservice. Han oplever nemlig, at de kan give deres kunder en langt bedre service med SMS-funktionen.

Denne funktion, oplever de, har frigivet nogle ressourcer blandt medarbejderne.

Ifølge Lars, er det virkelig en hjælp, de ikke selv skal ringe eller skrive til kunden, når kundens vare er færdigrepareret.

Med automatiske SMS-beskeder og e-mails, kan du nemlig sende automatiserede påmindelser til dine kunder, når en bestilling eller sag er klar til afhentning. På den måde slipper du for manuelt selv at skulle skrive beskeden.

Og det er særligt de manuelle opgaver, Kolding Have og Park Maskiner ønsker at bevæge sig væk fra med en kasseløsning som Servicepos.

For jo længere væk man kommer fra de manuelle opgaver, jo nemmere bliver det for os i hverdagen, understreger Lars.

Følg os:

Få eksklusive tips til hvad din forretning skal gøre for at vækste 🚀

*Vi spammer ikke, og du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Coverbillede nyheder marts 2022

Nyheder marts 2022

Meget er der sket i marts – og det gør sig også gældende i Servicepos. Læs hvad måneden har budt på af spændende nyheder. I

Læs mere »
Vi har noget til dig... 👋
Hent vores gratis whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Whitepaper med sådan fremtidssikrer du din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails i ny og næ. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.