Servicepos står klar med ny MobilePay integration til POS-system

Grafik med MobilePay integration til Servicepos kassesystem

Indhold

MobilePay har valgt at udfase deres terminalløsning. Det betyder, at det på sigt ikke bliver muligt at bruge den trådløse Bluetooth-forbindelse i butikker. Derfor er vi naturligvis klar med en ny MobilePay integration til vores kassesystem.

Slut med MobilePay gennem Bluetooth og BLE-bokse

Nye ændringer er kommet til MobilePay.

Fremadrettet bliver det slut med betaling via betalingsterminaler og BLE-bokse. MobilePay og terminalleverandørerne har som udgangspunkt ikke kunne få det til at fungere via Bluetooth og derfor har de besluttet, at denne løsning skal afvikles i butikker landet over.

Fokus skal nu ligge på sorte firkanter sat sammen i en unik kombination – bedre kendt som QR-koder.

Hvad er en QR-kode?

En QR-kode (Quick Response) er en billedkode, der fungerer som en stregkode, der hurtigt kan scannes og aflæses af kameraet på en smartphone. Du kan bruge QR-koder til at sende brugere videre til apps, hjemmesider, e-mails, sms, geo-lokation og meget mere.

Servicepos står klar med ny MobilePay integration

Den nye opdatering fra MobilePay gør, at butikker fremadrettet skal benytte sig af QR-koder.

Derfor står vi naturligvis klar med en MobilePay integration til vores kassesystem, der gør at det taler direkte sammen med din QR-kode – uanset hvor du vælger at vise den i butikken.

Idet QR-koden ikke er afhængig af en betalingsterminal eller andet eksternt hardware, har du nemlig fleksibilitet til at vise din QR-kode, hvor det passer dig.

Du kan vælge, om du vil vise det på et skilt eller et klistermærke ved siden af disken – eller måske digitalt via en skærm?

Hvordan får jeg den nye MobilePay integration i Servicepos?

Først og fremmest skal du tegne en aftale med MobilePay til anvendelse af deres Point of Sale. Har du ikke det i forvejen, kan du bestille det lige her.

Dernæst skal du kontakte vores support, som hjælper dig med bestilling af klistermærker til din QR-kode.

Når du har gjort dette, er det blot at logge ind i Servicepos og aktivere MobilePay til dit nuværende abonnement. Det har vi lavet en guide til, hvordan man gør her.

Sidste skridt er at vise din QR-kode frem, så dine kunder let kan benytte sig af den. Her kan du vælge, at vise den frem digitalt eller printe den ud selv.

Dernæst er det blot at gå i gang med at tage imod betalinger direkte via Servicepos’ betalingsvindue.

“Den nye integration er både sikker og simpel at komme i gang med. Betalingsprocessen er også utrolig nem og hurtig, da den taler direkte sammen med kassesystemet. Ekspedienten kan gennemføre et salg med kun et enkelt klik på en knap.”

Omar | Servicepos udvikler

Sådan kommer betalingsprocessen til at foregå

I den nye integration har vi sørget for, at MobilePay automatisk taler sammen med dit kassesystem.

Forestil dig eksempelvis at en kunde gerne vil købe et par sneakers. Kunden scanner QR-koden ved disken med deres telefon.

Du scanner eller indtaster varen i kassesystemet, som du normalvis ville gøre.

Med et enkelt klik i betalingsvinduet, modtager kunden en betalingsanmodning på beløbet i appen på deres telefon. Kunden swiper, og du kan på kassen se, at transaktionen er gået igennem.

Det er faktisk det. Nemt, ikke?

Den nye metode går ikke kun hurtig og giver en positiv købsoplevelse, men du undgår også fejl såsom en kunde, der indtaster telefonnummeret eller beløbet forkert. Al informationen flyver nemlig direkte ind på kundens telefon.

Derudover undgår du også fejl i bogføringen, da beløbene altid stemmer overens.

Der er med andre ord tale om en simpel og brugervenlig betalingsløsning. Præcis som kunderne foretrækker det.

Har du spørgsmål til vores integration med MobilePay, så er du velkommen til at kontakte os på support@servicepos.com eller 33 60 85 86.

Vi glæder os til at klæde din butik på til fremtiden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Mest populære

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.