De 4 bedste betalingsterminaler til små forretninger

Opdateret:

Payment

Indhold

Med den rette betalingsterminal kan du opnå en gnidningsfri betalingsproces, hvilket er afgørende for enhver virksomheds succes. 

Den globale pandemi har haft stor indflydelse på, hvordan folk betaler, når de shopper i fysiske butikker. De fleste virksomheder har endda efterspurgt den kontaktløse betaling, for at undgå berøringer med kunder.

Det har blandt andet haft indflydelse på små virksomheders valg af betalingsterminal. Den skal nemlig kunne foretage nemme, problemfrie og hurtige transaktioner. 

Som ejer af en mindre virksomhed er det vigtigt at finde det helt rigtige betalingssystem til din virksomhed. Det kan være ganske svært at afgøre, hvilken løsning der er bedst,

når der er så mange forskellige muligheder ude på markedet.

Derfor har vi samlet en liste med de fire bedste betalingsterminaler til små virksomheder.

Læs med her.

Hvad er en betalingsterminal?

Du har sikkert en ret god idé om, hvad en betalingsterminal er og kan. Men lad os lige for en god ordens skyld gøre det klart.

En betalingsterminal er en type dataterminal, der anvendes sammen med et betalingskort eller en mobil betalingsapp, der lader forbrugere betale for varer i en butik eller andre typer forretninger.  

Når en kunde har betalt for en virksomheds varer med sit betalingskort, forbindes kundens kort med betalingsterminalen. På den måde overfører betalingsporten effektivt kreditkortoplysninger mellem den bank, der har udstedt kortet, og din virksomheds bankkonto.

Hvordan kan du vurdere den bedste betalingsløsning til din forretning?

En betalingsterminal har stor indflydelse på din virksomheds drift. Derfor er det vigtigt, at vælge den der passer til din virksomhed, da den vil blive én af nøglefaktorerne for din virksomheds fremtidige forbedringer. 

Der er utallige betalingsterminaler på markedet, og det er bestemt ikke nemt at vælge den helt rigtige. Det kræver god viden og en udvidet markedssøgning.

Derfor har vi nedenfor samlet de kriterier, som mange vil bruge til at vurdere den bedste betalingsterminal.

Betalingsterminal

6 kriterier du bør overveje i valget af betalingsterminal

1. Omkostningerne

Det er vigtigt at huske, at der med en betalingsterminal, følger omkostninger. For nogle kan det virke som mange, men det er blot en del betalingsprocessen. 

En betalingsproces kræver nemlig en bred vifte af omkostninger. Herunder er der etableringsomkostninger, transaktionsomkostninger og administrationsomkostninger.

Alt afhængig af hvilken betalingsløsning og betalingsudbyder du vælger, følger der forskellige omkostningsintervaller. Du skal oftest betale et månedligt gebyr baseret på udbyder.

2. Hastighed

Hastighed er lig med merværdi. Det er en konkurrencefordel for en betalingsterminal.

Langt de fleste kunder foretrækker hurtigere processer, så de kan spare tid og eventuelt købe mere. Det er derfor ikke så overraskende, at virksomheder vælger en betalingsterminal og løsning, som reducerer ventetiden for kunderne.

3. Betalingsflow

Betalingsflowet vil være forskelligt baseret på forretningstype og kundernes efterspørgsel.

Men ens for alle virksomheder er,  at de ønsker et godt betalingsflow, for bedst muligt at kunne yde en gnidningsfri kundeservice.

4. Opsætningsprocessen

Endnu en vigtig faktor i vurderingen af betalingsterminaler er opsætningsprocessen. 

Processen skal helst være så enkel, så virksomheder nemt kan opsætte den uden de fjerneste problemer.

5. Salgskanaler

I takt med at din virksomhed udvides på forskellige salgskanaler, bør betalingsløsningen derfor også være fleksibel nok til at kunne køre på flere kanaler – herunder de offline og de online.  

En fleksibel betalingsløsning, spiller derfor også en stor rolle i udvælgelsen af betalingsterminal for mange potentielt voksende virksomheder.

6. Integration til kassesystem

Det er også en fordel at forbinde dit kassesystem(POS) med din betalingsterminal, så dine data nemt kan flyde gnidningsfrit fra den ene platform til den anden.

Integrerede betalinger kan have positive effekter på flere områder af din virksomhed. Fordi dit POS er integreret med din betalingsterminal, kan du hurtigt modtage betalinger fra dine kunder. 

Det reducerer ikke kun ventetiden for dine kunder, men fremmer den gode kundeservice med problemfrie betalinger.

De 4 bedste betalingsterminaler til små forretninger

Vi har indsnævret – ifølge os – de fire bedste betalingsterminaler til små forretninger her i en vilkårlig rækkefølge.

SumUp

Hvis du er på udkig efter en pris- og brugervenlig betalingsløsning, kan SumUp formentlig være løsningen for dig.

SumUp blev grundlagt tilbage i 2012 af et lille team med ét mål for øje. Nemlig at skabe en verden, hvor ejere af små virksomheder kan få succes med netop dét, de elsker.

SumUp har til formål at imødekomme enhver type kunde og deres præferencer inden for betaling.

Deres lille håndgribelige størrelse og form, der derudover er trådløs, er perfekt til at tage med ud huset eller rundt i butikken. På den måde undgår du og dine ansatte, at stå i kø, for at komme til ved kassen.

Prisen er til at være med på. Den koster nemlig kun et mindre opstartsgebyr samt et lavt gebyr pr. transaktion. Det betyder, den ikke har bindende kontrakter eller andre skjulte omkostninger. Køb din SumUp terminal lige her.

 

Fordele ved SumUp

SumUp betalingsterminal

Worldline

Med en betalingsløsning som Worldline får du glade og tilfredse kunder. Især hvis du er bruger af Servicepos, kan du nemt integrere dit kassesystem med Worldlines betalingsterminal, Lane 3000.

Worldline – eller tidligere kendt som Bambora – er et betalingssystem, der tilbyder pakkeløsninger inden for betalingsløsninger, som gør hele betalingsprocessen nem. De tilbyder både løsninger til den fysiske og online butik. 

Når du forbinder Servicepos med Worldline sendes beløbet automatisk fra dit kassesystem i Servicepos til Worldlines betalingsterminal. Herfra får du direkte besked om købet er gået igennem og godkendt.

 

Fordele ved Worldline

Worldline betalingsterminal

Nets

Ligesom med Worldline taler Servicepos sammen med Nets’ betalingsterminaler. På den måde kan du automatisk sende beløbet fra kassesystemet direkte over til terminalen. 

Du har formentlig stødt på Nets gennem dine private betalinger. Eksempelvis gennem betalingsservice, NemID, online Dankortbetalinger og meget mere. Nets er nemlig en af de førende leverandører inden for elektroniske betalingsløsninger.

De tilbyder alle nødvendige betalingsløsninger, som forretninger i dag har brug for. Og det er

uanset, hvad du sælger.

 

Fordele ved Nets

Betalingsterminal

Mobilepay

Den kender du sikkert selv. En betalingsløsning, der fungerer via mobiltelefoner. Mobilepay er ikke en “klassisk” betalingsterminal, men en uundgåelig betalingsløsning, som vi har valgt at tage med her.

Appen er en af de mest benyttede betalingapps i Danmark. Den passer ind i forbrugerens krav om digitale løsninger i hverdagen, der skal være nemme og hurtige.

Eksempelvis viser en undersøgelse, at 80 procent af danskerne bruger en eller flere mobilløsninger, når de handler i de fysiske butikker, hvorfor det kan være relevant at overveje til netop din forretning.

Igen taler appen helt automatisk sammen med et kassesystem fra Servicepos. Med et enkelt klik i betalingsvinduet i Servicepos og et scan af en QR-kode, vil en kunde kunne modtage betalingen på sin telefon. 

Så hvis betalingen skal være hurtig og nem for dine kunder, så er Mobilepay den rigtige løsning for dig og din virksomhed.

Fordele ved Mobilepay

Mobilepay betaling

Hvad gør du herfra?

Som du sikkert har kunne læse dig frem til, er der mange forskellige muligheder, når det kommer til betalingsterminaler. Og du synes måske alle bud på en betalingsterminal, minder om hinanden. 

En idé er derfor at definere din virksomheds behov, så du kan matche den terminal der passer lige præcis til din virksomhed. På den måde ved du, hvad du bør kigge efter i valget af betalingsterminal.

Den terminal der passer til nabobutikkens drift, er ikke nødvendigvis den, der passer til din virksomhed. Du gør derfor klogt i at lave din forundersøgelse, inden du begiver dig ud i en investering i den rigtig betalingsterminal. 

Brugen af den helt rigtige terminal vil nemlig i sidste ende spare dig for en masse tid – og tid er uvurderlig og kan ikke købes tilbage.

Følg os:

Få eksklusive tips til hvad din forretning skal gøre for at vækste 🚀

*Vi spammer ikke, og du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores gratis whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Whitepaper med sådan fremtidssikrer du din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails i ny og næ. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.