6 grunde til butiksejere skifter til et iPad-baseret kassesystem

Opdateret:

kassesystem på ipad

Indhold

Forestil dig et øjeblik, at du går ind i din yndlingsbutik. Du ved præcist, hvad du skal bruge, men kan ikke finde det. Du finder en medarbejder på gulvet, som hiver en iPad frem og slår varen op med det samme for dig.

Vi kan lige så godt indse det. IPads og andre tablets er ikke kun til at se film på længere.

De hører nu også til i detailverdenen.

Jovist, er der mange butiksejere, der stadig klamrer sig til de store og gamle kassesystemer, der er fastkoblet til én disk, men modsat er langt de fleste butiksejere også ved at indse fordelene ved at gå trådløst med et iPad-baseret kassesystem i stedet.

Jeg har derfor samlet 6 primære grunde til, hvorfor butiksejere i dag – især mindre butikker – skifter til iPads, når de skal betjene deres kunder.

Fordi du har adgang fra hvor som helst

Først og fremmest har du adgang til alt lige fra lagerinformation og relevante salgsrapporter, uanset om du befinder dig i eller uden for butikken. Det eneste du skal bruge er en internetforbindelse. På den måde kan du nemt planlægge og orientere dig omkring din forretning.

Fordi du lettere kan skabe unikke kundeoplevelser

En butiksejer (eller en medarbejder for den sags skyld), der husker en tilbagevendende kunde, kan spille en stor rolle for kundens indtryk af brandet.

Måske kender du det også godt selv? Det kan et kassesystem på iPad hjælpe dig med.

Ved at oprette kundeprofiler, inkludere købshistorik, kontaktoplysninger, notere dine kunders præferencer osv. kan du gøre ethvert besøg i butikken unik og mindeværdig for dine mest loyale kunder.

Fordi det bliver nemmere at tilbyde kunderne det, de leder efter

Når du har et iPad-baseret kassesystem, er det bare en smule nemmere at yde lidt ekstra for sine kunder. 

Særlige rabatter og gavekort kan selvfølgelig også gøre en stor forskel, men har du samtidig alle dine produktoplysninger lige ved hånden, når du bevæger dig ud på “gulvet”, kan du langt nemmere fremstå som ekspert og samtidig tage imod betalinger direkte på stedet.

automatisk lagerstyring

Fordi de største fordele kommer med skyen

Okay. Nu bliver det lidt teknisk. Men en af de største fordele ved et kassesystem på iPad er, at det er cloud-baseret.

Hvis du allerede er Servicepos-kunde, så har du formentlig hørt dette udtryk før og ved, hvordan det hjælper butikker. Men er det modsat et helt nyt udtryk for dig, kan jeg opsummere det med disse 3 fordele:

Fordi æstetikken skriger “moderne”

Jeg indrømmer gerne, at den her er en af de lidt mere subjektive, men der er altså bare noget ved et iPad-baseret kassesystem, som skriger “minimalistisk” og “moderne” som et ældre kasseapparat ikke kan.

Jovist passer den moderne stil ikke til alle butiksejere, men hvis du leder efter en opgradering, så er der en god chance for, at en iPad på disken eller gulvet kan give dig det æstetiske løft, som din butik har brug for.

Fordi det bare er langt mere fleksibelt

Uanset om du planlægger at åbne en pop-up butik, deltage i en messe eller vil åbne en kiosk, så er det blevet langt nemmere for butiksejere at komme i gang fra start.

Du skal blot medbringe en iPad, et hotspot (hvis der ikke er WiFi på stedet), en kortlæser, en eventuelt bonprinter, og det er som om, at du aldrig forlod din butik.

Det er altså slut med at bekymre sig, om lageret stemmer, når dagen er omme, eller om at afvise potentielle kunder, der ikke kan betale med kontanter.

Når du integrerer en iPad i din butik åbner du automatisk også op for nye oplevelser og muligheder.

Og dét er den største grund til at flere og flere butiksejere i dag vælger at skifte til et iPad-baseret kassesystem.

Mest populære blogindlæg

Vil du gerne have tips til hvordan du vækster din forretning? 🚀
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vi sender dig e-mails i ny og næ med tips og tricks til, hvad du kan gøre for at vækste.

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.