5 hurtige til SpejderGEAR

Opdateret:

SpejderGEAR

Indhold

I Rødovre ligger Danmarks største grejbutik SpejderGEAR, der huser mere end 350 kvadratmeter med alt, hvad dit outdoorhjerte begærer.

SpejderGEAR har ikke kun valgt Servicepos for at optimere sin lagerstyring, men derimod fordi de manglede et indkøbsmodul, som kunne gøre hverdagen en anelse lettere.

SpejderGEAR er blot én af de virksomheder, som vi har budt velkommen til denne måned. Det er vi utrolig glade for. Velkommen ombord!

Vi har givet butiksejeren Peter 5 hurtige spørgsmål, du kan læse lige her.

5 hurtige til SpejderGEAR

1. Vil du starte med at fortælle lidt om jeres forretning?

Det startede i 2004 med, at jeg ville lave en webshop, og så startede jeg en webshop. 

Dengang var der ikke ret mange webshops, men min voksede, og i 2007 tænkte jeg, lad os da prøve at starte en fysisk butik. Og ja, så startede jeg den. Derefter er vi bare vokset stille og roligt.

2. Hvad var dit første indtryk af Servicepos?

Det var positivt. Meget positivt. Det var nemt – især med en god chathjælp og tålmodige support-medarbejdere, når man er lidt dum. Så positivt!

3. Havde I nogle udfordringer, før I brugte Servicepos? Hvis ja, hvilke?

Der var en hel masse, vi manglede, før vi brugte Servicepos. Blandt andet indkøbsmodulet. Det er en ret god idé.

Derudover var det næste, vi manglede, en opgradering af vores lager. Helst med liveopdateringer. Det virkede ikke hos os før.

4. Hvis du skulle nævne den fedeste ting i systemet, hvad ville det så være?

Det er hastigheden.

Lige nu opdaterer vi kun vores lager via Servicepos, fordi WooCommerce er afsindigt langsomt, hvis man skal ind på hver enkelt vare og opdatere. Så opdateringen den vej igennem er helt klart det bedste ved Servicepos.

5. Har du nogle gode råd til andre virksomheder i detailbranchen?

Skift til Servicepos!

Spejdergear

Mest populære blogindlæg

Nyheder fra april 2022 i Servicepos

Nyheder april 2022

April måned er slut, hvilket betyder at det nu er tid til at præsentere de største nyheder i Servicepos fra den forgangne måned. Det emmer

Læs mere »
Året der gik 2021

Året der gik 2021

2021 har nået sin ende, og år 2022 er skudt i gang med højt humør. 2021 har nemlig været et spændende år for Servicepos fyldt

Læs mere »
Vil du gerne have tips til hvordan du vækster din forretning? 🚀
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vi sender dig e-mails i ny og næ med tips og tricks til, hvad du kan gøre for at vækste.

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.