Integration med Zapier

Forestil dig en platform, der kan få alle dine apps til at snakke sammen – en integration, der får dine data til at mødes i skønne symbioser, og som giver dig uanede mængder af muligheder. Zapier er den platform og med en integration til Servicepos, kan du bygge bro til over 2000+ apps og softwares. 

Sådan fungerer integrationen

Nem og hurtig oprettelse af kunder, varer m.m. i Servicepos

Automatisk overførsel af vare-, lager-, og kundedata til Zapier

Lidt om Zapier

Zapier er en platform, der kan hjælpe dig med at knytte to apps eller tjenester sammen. Det gør du ved at oprette “Zaps”, hvor A sker i én app, og B dernæst sker i en anden. Zapier hjælper med andre ord dig med at automatisere dit arbejde, så du sparer en masse manuelt arbejde og tid. Desuden er platformen utrolig simpel og brugervenlig, hvilket betyder at stort set alle kan benytte sig af det. 

Hvad kan du med Zapier?

Med Zapier har du (næsten) uendelige muligheder. Du kan eksempelvis oprette en “Zap”, der gør, at hver gang du opretter en kunde i dit POS-system, vil kunden ydermere blive ført over til din e-mailliste. Du kan også sørge for at alle vedhæftelser af filer i din Gmail ligeledes ender i Dropbox. Mulighederne er (næsten) uendelige – og så tager det ingen tid, når først du har oprettet integrationen.

Hvad kan Servicepos med Zapier?

Hos Servicepos er vi store fans af alle de muligheder, som Zapier tilbyder. Det automatiserer hele vores hverdag, og integrationen er blevet et uundværligt og tidsbesparende værktøj. Det kan det også blive for dig.

Vi opsætter en skræddersyet integration, som matcher dine behov. Vil du gerne have overført vare-, lager- og kundedata over til Zapier? Intet problem. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Zapier.