Zapier integration til Servicepos

Få alle de apps du normalt bruger koblet sammen med Zapier. En integration til Zapier hjælper dig med at bygge bro til over 1.500+ apps og softwares. Det gør det nemt at synkronisere din data mellem alle de programmer, du bruger til hverdag.
Integration til Zapier

Hvad kan en integration til Zapier?

Zapier er en integrationsplatform, der er bygget til at få dine apps til at kunne “snakke” sammen. Zapier kan hjælpe dig med at synkronisere alle de apps du bruger, f.eks. Gmail, Google Sheets og Mailchimp. Det hjælper dig til at gøre din arbejdsgang mere automatisk og mere flydende, da alt data nemt kan deles mellem apps. Zapier er meget nemt at bruge, og det tager ikke mere end to minutter at sætte en integration op mellem to apps. Når du har gjort det, og begynder at bruge den ene af de to apps, så trigger det automatisk en handling i den anden app. Det sparer dig i sidste ende en masse værdifuld tid.

Integration mellem Zapier og Servicepos

Zapier gør Servicepos endnu bedre. Zapier har integration til størstedelen af de apps, som også kan integreres med Servicepos. Med en Zapier integration vil du med det samme kunne mærke, hvor nemt og smertefrit det er at overføre data imellem dine apps.

Hvis du har flere spørgsmål til, hvordan Zapier fungerer eller hvordan det kan sættes op med vores kassesystem, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail info@servicepos.com eller tlf. 33 60 85 86 for mere info.

Luk menu
×

Kurv