Integration til apps-mellemmanden Zapier

Forestil dig en app-mellemmand, der kan få alle dine apps til at snakke sammen - en integration, der får dine data til at mødes i skønne symbioser, som giver dig uanede mængder af muligheder for dig i din hverdag. Zapier er den mellemmand, og en integration til programmet hjælper dig til at bygge bro til over 2000+ apps og softwares. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke apps du kan få til at snakke sammen, reagere, bimle og bamle. Vi tilbyder integration til appen, du ikke vidste, du manglede!
Integration til Zapier

Hvad er Zapier?

Udover, at du nemt kan dele dine data mellem dine apps, og derved gør din hverdag 100 gange mere smart, flydende og smertefri, så er Zapier også mellemmanden, der måske kan gøre arbejdsgangen på kontoret lidt sjovere. Du kan f.eks. få dine loftslamper til at blinke hver gang, et salg går i gennem. Du kan hurtigt fikse, at ved oprettelse af enhver ny kunde bliver MailChimp automatisk aktiveret til at oprette dem på din maillisten. Du kan også sørge for, at ved hver ny mail i Gmail, så ryger vedhæftninger og diverse automatisk over i Dropbox, hvorefter du og dine ansatte kan få besked via Slack.
Mulighederne er (næsten) uendelige – og så tager det ingen tid, når først du har oprettet integrationen.

Vil du lære mere om Zapier, og hvilke apps de integrerer til? Så klik her!

Hvad kan vi med Zapier?

Vi er selv stor fan af alle de muligheder, som Zapier tilbyder. Det automatiserer hele vores hverdag, og integrationen er blevet et uundværligt og tidsbesparende – og ikke mindst sjovt – element i vores hverdag. Det kan det også blive for dig!


Vi sender dine vare-, lager- og- kundedata over til Zapier
Derefter er mulighederne uendelige for dig, og du kan benytte al din data i over 2000+ apps og softwares. Det er bare at komme i gang!
Integrationerne afhænger af Zapiers muligheder, se dette på Zapiers egen hjemmeside, og kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til Zapier.