Worldline-Bambora

Integration med Worldline

Vil du have flere tilfredse kunder? Med en integration fra Servicepos til en Worldline (tidligere Bambora) betalingsterminal kan du modtage alle de populære betalingsmetoder, som gør det nemt for dine kunder at betale.

Sådan fungerer integrationen

Worldlines betalingsterminal behandler kundebetalingen

Servicepos modtager automatisk beløb og tjekker godkendelse af betaling

Lidt om Worldline

Worldline er et betalingssystem – tidligere kendt som Bambora – der tilbyder smarte pakkeløsninger inden for betalingsløsninger, som gør betalingsprocessen nem for deres kunder. Worldline hjælper i dag 125.000 virksomheder i over 65 forskellige lande med at modtage betalinger, og resultaterne er ikke til at tage fejl af. De har både løsninger til den fysiske butik og den online – og kan tilbyde dig den betalingsløsning, du står og mangler.

Hvad kan du med Worldline?

Worldline giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder den betalingsløsning, de ønsker. Med et abonnement hos Servicepos kan du vælge Worldlines stationære terminal, der kan håndtere alt fra kortbetalinger og kontaktløse betalinger som Apple Pay m.m. Deres onboardingproces fungerer ligeledes nemt, og det kræver ikke meget tid at komme i gang med. Derudover er udbetalingen hurtig og pengene står allerede på din konto efter to arbejdsdage. Det er moderne, hurtigt og ikke mindst nemt.

Hvad kan Servicepos med Worldline?

Med en integration fra Servicepos til Worldline sendes beløbet automatisk fra kassesystemet i Servicepos til betalingsterminalen. Dernæst får du direkte svar tilbage om købet er gået igennem og godkendt. Desuden undgår du også unødige tastefejl og sparer en masse tid i din kundebetjening.

Worldline-Bambora

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Worldline.