Integration med WooCoomerce

Med en WooCommerce integration er du altid up-to-date på dit lager og kommer aldrig til at sælge en udsolgt vare igen. Vi kobler dit webshopsystem sammen med din forretning, så du sparer tid og får mere overblik i hverdagen.

Sådan fungerer integrationen

Live synkronisering af varer, lagerbeholdning, lokationer m.m. 

Automatisk oprettelse og opdatering af varer, lager m.m. i din webshop

Lidt om WooCommerce

WooCommerce er en utrolig fleksibel, brugervenlig og tilpasningsdygtig open-source e-commerce platform, der er bygget på WordPress. Det er gratis og perfekt til dig med en mindre eller mellemstor butik, som ønsker en webshop. 

Hvad kan du med WooCommerce?

WooCommerce er et af de mest populære webshopsystemer og bruges af flere millioner sites verden over. Det er nemt og billigt at komme i gang – enten ved at gøre det selv eller med hjælp fra et af de mange webbureauer, som arbejder i WooCommerce.

Med vores integration til WooCommerce får du en lang række fordele, som du især vil kunne mærke i din administrative del af hverdagen. Du skal eksempelvis ikke bekymre dig om at oprette produkter og priser på tværs af platforme, da du kan nøjes med at gøre det ét sted.

Derudover tilbyder vi andre værdifulde integrationer, som strækker sig langt videre end WooCommerce. Der er eksempelvis mange af vores kunder med webshops, der også vælger at integrere deres regnskabsprogram, e-maillister og meget mere. På den måde får du et overordnet overblik og ikke mindst mere tid til netop det, der skaber mest værdi for dig og din forretning.

Hvad kan Servicepos med WooCommerce?

Vores integration med WooCommerce er én af de mest udbyggede webshop-integrationer og bruges af rigtig mange kunder dagligt.

Live synkronisering af lagertal mellem Servicepos og WooCommerce

Automatisk produktoprettelse mellem WooCommerce og Servicepos

Forbind flere webshops til samme Servicepos bruger

Forbind flere butikker/lagerlokationer til samme WooCommerce webshop

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til WooCommerce.