Integration til webshopsystemet WooCommerce

Med vores WooCommerce-integration er du altid up-to-date på dit lager, og kommer aldrig til at sælge en vare, der ikke er på lager igen. Med en integration til det smarte webshopsystem, bliver din webshop koblet sammen med din forretning, og du sparer dermed tid, og får mere overblik i hverdagen.
Integration til Woocommerce

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er intet mindre end en super fleksibel, brugervenlig og tilpasningsdygtig open-source eCommerce platform, der er bygget på WordPress. Det er helt og aldeles gratis, og er perfekt til dig, med en mindre eller mellemstor butik, som ønsker en webshop.

Hvad kan du med WooCommerce?

WooCommerce er et af de mest populære webshop-systemer, og bruges af flere millioner sites verden over. Det er nemt og billigt at komme i gang med, og nogle vælger selv at gå i gang med at bygge shoppen, og ellers findes der mange dygtige webbureauer, som arbejder i WooCommerce.
En webshop med WooCommerce-integration fra os, giver dig en lang række fordele, som du vil kunne mærke i din administrative del af hverdagen. Du skal ikke længere tænke over at oprette produkter og priser forskellige steder, men kan nøjes med at gøre det én gang.
Derudover er der også mulighed for, at WooCommerce kan integreres til mange andre løsninger end bare Servicepos. F.eks. vælger mange at integrere med deres regnskabsprogram, e-maillister eller andet. Det giver dig overblik, og ikke mindst mere tid til det, der skaber værdi for dig og din forretning.

Læs mere om, hvad WooCommerce kan gøre for dig
her.

Hvad kan vi med WooCommerce?

Vores WooCommerce-integration er én af de mest udbyggede webshop-integrationer, og bruges af rigtig mange kunder dagligt.Synce lagertal mellem Servicepos og WooCommerce
Med Servicepos integration til WooCommerce får du dit lager synkroniseret automatisk begge veje. Det betyder, at enhver lagerændring foretaget i Servicepos giver en opdatering i WooCommerce, og omvendt. Det sker ud fra varenr./produktnummer, og også ned på varianter, og du kan vælge, om du vil have synkronisering begge veje, eller kun én af vejene.

Produktoprettelse fra Servicepos til WooCommerce
Opretter du et produkt i Servicepos, kan du få det overført automatisk som kladde til din WooCommerce webshop. Så slipper du for at taste simpel data som varenr., pris mm. og kan nøjes med blot at skulle sætte billede mm. ind. Dejligt tidsbesparende!
Vi opretter dog kun simple produkter, ikke varianter eller andet, og kan ikke synkronisere fra WooCommerce.


Produktopdatering fra Servicepos til WooCommerce

Du har også mulighed for at få synkroniseret forskellige produktdata automatisk til eksisterende produkter i WooCommerce, fra Servicepos.
Det kan f.eks. være, at du ønsker at køre med samme priser i din butik og på nettet, men vi har også mulighed for at synkronisere f.eks. stregkode, kostpris mm.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til WooCommerce.