Integration til webshopsystemet WooCommerce

Med vores WooCommerce-integration er du altid up-to-date på dit lager og kommer aldrig til at sælge en udsolgt vare igen. Med en integration til det smarte webshopsystem bliver din webshop koblet sammen med din forretning, og du sparer dermed tid og får mere overblik i hverdagen.
Integration til Woocommerce

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er en super fleksibel, brugervenlig og tilpasningsdygtig open-source e-commerce platform, der er bygget på WordPress. Det er gratis og perfekt til dig med en mindre eller mellemstor butik, som ønsker en webshop.

Hvad kan du med WooCommerce?

WooCommerce er et af de mest populære webshopsystemer og bruges af flere millioner sites verden over. Det er nemt og billigt at komme i gang – enten ved at gøre det selv eller med hjælp fra et af de mange webbureauer, som arbejder i WooCommerce.

Med vores WooCommerce-integration får du en lang række fordele, som du især vil kunne mærke i din administrative del af hverdagen. Du skal eksempelvis ikke bekymre dig om at oprette produkter og priser på tværs af flere forskellige sider, men kan nøjes med at gøre det bare ét sted.

Derudover tilbyder vi andre værdifulde integrationer, som strækker sig langt videre end WooCommerce. Der er eksempelvis mange af vores kunder med webshops, der også vælger at integrere deres regnskabsprogram, e-maillister og meget mere. På den måde får du et bedre overblik og ikke mindst mere tid til netop det, der skaber mest værdi for dig og din forretning.

Læs mere om WooCommerce her.

Hvad kan vi med WooCommerce?

Vores WooCommerce-integration er én af de mest udbyggede webshop-integrationer og bruges af rigtig mange kunder dagligt.

LIVE synkronisering af dine lagertal

Med en live integration til WooCommerce synkroniserer vi dit lager med din webshop. Det betyder, at enhver lagerændring du foretager – enten i Servicepos eller WooCommerce – vil blive opdateret inden for få sekunder. Det sker automatisk ud fra dine varenumre/produktnumre og virker helt ned til ændringer i produktvarianter. Det eneste, som du skal tage stilling til er, om du vil have synkroniseringen begge veje – eller kun én af dem?

Produktoprettelse fra Servicepos til WooCommerce

Opret et produkt i Servicepos og få det automatisk overført som en kladde til din WooCommerce webshop. Så slipper du for at indtaste simpel data som navn, varenummer, pris m.m. og kan nøjes med blot at skulle indsætte et produktbillede og andet relevant information. Nemt og tidsbesparende!

Produktopdatering fra Servicepos til WooCommerce

Få synkroniseret produktdata automatisk til alle dine eksisterende produkter i WooCommerce – direkte fra Servicepos. Det kan f.eks. være, at du ønsker at køre med samme priser i din butik og på webshoppen. Du kan også synkronisere f.eks. stregkode, kostpris og meget mere.

Produktoprettelse fra WooCommerce til Servicepos

Opret et produkt i WooCommerce og få det automatisk overført til dit lagersystem i Servicepos. Al den data, som du opretter i din webshop herunder beskrivelse, varenummer, pris m.m., vil automatisk blive ført med over i systemet. På den måde sparer du tid og minimerer det administrative arbejde mest muligt.

WooCommerce integration

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til WooCommerce.