Integration med Trustpilot

Få dit POS-system til automatisk at sende en anmeldelsesforespørgsler til dine kunder, efter de har købt noget i din butik. 

Sådan fungerer integrationen

Nem og hurtig oprettelse af kunde i Servicepos efter salg

Automatisk overførsel til Trustpilot og udsendelse af e-mail med anmodning om anmeldelse 

Lidt om Trustpilot

Trustpilot er den førende platform til kundeanmeldelser – lige fra webshops til fysiske butikker. Trustpilot kan have en stor indvirkning på din forretning, og det er derfor et fokus for mange virksomheder at have positive anmeldelser og en god score på platformen. 

Hvad kan du med Trustpilot?

Med en Trustpilot konto kan du starte med at indsamle anmeldelser fra dine glade kunder. Ved at gøre dette skaber du tillid, når kommende kunder skal købe noget hos dig, og det kan ofte betyde forskellen mellem, om de vælger din forretning eller dine konkurrenter. Desuden kan du udsende anmeldelsesinvitationer til dine kunder, som de får på en e-mail.

Hvad kan Servicepos med Trustpilot?

Hos Servicepos har vi lavet en fuld integration til Trustpilot, så vores POS-system automatisk kan oprette kunder i Trustpilot og derfra udsende en anmodning på e-mail til dem.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Trustpilot.

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.