Servicepos integration til Trustpilot

Få systemet til automatisk at sende en anmeldelsesforespørgsel til dine kunder efter de har købt noget i din butik.
trustpilot integration

Hvad er Trustpilot

Trustpilot er den førende platform til kundeanmeldelser lige fra webshops til fysiske butikker og services. Trustpilot kan have en stor indvirkning på din forretning, og det er derfor et fokus for mange at have en god score derinde.

Hvad kan du med Trustpilot

Du kan indsamle anmeldelser fra dine glade kunder, derved skaber du tillid når kommende kunder skal købe noget ved dig, og det kan ofte betyde forskellen mellem om de vælger din forretning eller konkurrentens. Med en bruger på Trustpilot kan du udsende anmeldelsesinvitationer til dine kunder, som de får på en mail.

Hvad kan vi med Trustpilot

Hos Servicepos har vi lavet en fuld integration til Trustpilot, så vores system kan automatisk oprette kunder i trustpilot og derfra udsende en modning på mail til dem.

Sådan virker integrationen mellem Servicepos og Trustpilot

Integrationen til Trustpilot kan sættes op, så når man har udført et kassesalg med en kunde på, så bliver kunden automatisk oprettet på jeres Trustpilot konto, og herfra får kunden automatisk en anmodning om anmeldelse. 

I opsætningen til integrationen, kan man styre om det kun er bestemte kunder der skal have en anmodning f.eks. bestemte kundegrupper, land eller dem med en bestemt note: “Trustpilot” påskrevet eller bare alle med en email. 

Integrationen kan også styre hvor lang tid der skal gå fra kassesalg, til man sender en anmodning til kunden samt hvilken email template fra Trustpilot, man vil bruge.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til e-conomic.