Integration til SumUp betalingsterminal

SumUp er din vej til at tage imod alle betalingsformer. Du har måske lagt mærke til den lille, firkantede, smarte, hvide terminal, der er begyndt at dukke op i det danske butikslandskab. Den virker upåklageligt med chip, kontaktløs og alle de andre diverse betalingsapps. Vi tilbyder en integration, så du i en smuk kombination mellem Servicepos og SumUp kan få den nemmeste kasseapparatsløsning, der gør din salgsproces hurtig og problemløs.

Hvad er SumUp?

Men hvad er det, der gør SumUp så smart? Ja altså, udover, at du får en terminal, der kan imødekomme enhver type kunde og deres præferencer indenfor betaling? Det, der i særdeleshed også gør SumUp unik, er dens lille håndgribelige størrelse og form, der tilmed er trådløs. Så ikke nok med, at den altså omfavner alle betalingsløsninger, så er SumUp-terminalen også lille og lige til at tage med på farten. Perfekt til butiksindehaveren, men også låsesmeden, flyttemanden eller andre på farten.

Hvad kan du med SumUp?

Det tager kun 5 minutter for dig at tilmelde dig SumUp. Det 100% online, og du skal ikke bakse med irriterende papirarbejde eller fast kontrakt. Den lille læser koster kun et mindre opstartsgebyr, og så er du kørende med en smart betalingsterminal, der gør dig mere fleksibel. Du kan tage terminalen med ud til kunderne, så du og dine ansatte ikke skal stå i kø, for at komme til ved kassen. SumUp tilbyder to forskellige slags betalingsterminaler, og du kan læse mere om dem og hvilke fordele du får med som kunde hos SumUp lige her.

Hvad kan vi med SumUp?

Vi tilbyder typisk en SumUp betalingsterminal til kunder, der står og skal at starte forretning. For en helt nyopstartet butik er det en utroligt nem og billig måde at komme i gang på, uden at skulle lægge en større investering.

Vi har flere forskellige muligheder for at udbyde SumUp’s terminaler. Nogle bruger den integrerede version til deres iPad, mens andre har 3G-modellen, som virker uafhængigt af andre enheder.
Kontakt os for at høre nærmere om, hvad der er bedst for din forretning.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til SumUp.