Kassesystem integration til SumUp betalingsterminal

Med kassesystem integration til SumUp kan du tage imod alle betalingsformer. SumUp betalingsterminal virker upåklageligt med chip, kontaktløs og diverse mobilbetalingapps. Med Servicepos kassesystem og SumUp kombineret får du en nem kasseapparatsløsning, der gør hele salgsprocessen hurtigere og lettere.
Kassesystem integration til SumUp

Betalingsterminalen, der gør betalingen problemfri

SumUp betalingsterminal er en lille smart trådløs betalingsterminal, som kan tage imod alle betalingsformer. Ligemeget, om det er Applepay, Mobilepay, Visa, Mastercard eller Dankort kan betalingsterminalen tage imod det. Med dens håndgribelige størrelse og form, er den let at tage med overalt. Den virker via bluetooth med iPad, iPhone og Android. Det gør dagligdagen i jeres butik nemmere, da i ikke behøver en fast plads som i skal over til, når I skal køre et salg igennem jeres kassesystem. Hvis I er en virksomhed, der er meget på farten, kan den også tages med ud af huset.

Servicepos kassesystem integration til SumUp betalingsterminal

Håndgribeligheden og brugvenligheden af SumUp betalingsterminal, gør den til det perfekte match til Servicepos kassesystem.
Du kan på under 5 minutter nemt sætte betalingsterminalen til Servicepos kassesystem. Når du tager imod et salg i Servicepos kassesystem, bruger du blot betalingsterminal og gennemfører købet. Transaktionen går hurtigt igennem på få sekunder. Du kan, hvis ønsket, sende en kvittering til kunden over e-mail og SMS, så kunden nemt kan have overblik over købet. Derudover kan SumUp også integreres med jeres bonprintere, iPads og hvad i ellers normalt bruger, når I laver et salg. Det giver jer muligheden for at have en komplet kasseapparatsløsning, som fungerer upåklageligt sammen med Servicepos.

Tager under 5 minutter at bestille - Intet abonnement - Tag imod alle kort

  • Bestil din nye SumUp terminal via linket herover. Du betaler 299 kr. én gang.
  • Når du modtager din SumUp terminal, hjælper vi dig med opsætning – det tager ca. 2 minutter, og så er du i gang.
  • Priser for debetkort (Visa-Dankort, Mastercard, Visa, Maestro mm.): 0,95%
  • Priser for kreditkort (F.eks. udenlandske kreditkort): 1,95%
  • Intet fast eller løbende abonnement, ingen oprettelse af indløsningsaftaler.
  • Virker med iPad og iPhone
  • Tilkøb holder med indbygget lader til 369 kr.
Ønsker du at købe en af disse betalingsterminaler, skal du blot kontakte os. Vi hjælper dig med opsætningen, der ikke tager mere end 5 minutter. Hvis du har nogle opfølgende spørgsmål omkring betalingsterminalen, er du også meget velkommen til at kontakte os på mail info@servicepos.com eller på tlf. 33 60 85 86.
Luk menu
×

Kurv