SumUp

Har du lagt mærke til den lille, hvide, firkantede terminal, der er dukket op i de danske butikslandskaber? Med en betalingsterminal fra SumUp kan du tage imod alle de populære betalingsformer.

Lidt om SumUp

Med en SumUp betalingsterminal kan du imødekomme enhver type kunde og deres præferencer inden for betaling. Det, der i særdeleshed også gør SumUp unik, er dens lille håndgribelige størrelse og form, der tilmed er trådløs. Så ikke nok med, at den altså omfavner alle betalingsløsninger, men SumUp-terminalen er også lille og lige til at tage med på farten. Perfekt til butiksindehaveren, men også låsesmeden, flyttemanden eller andre på farten.

Hvad kan du med SumUp?

Det tager kun 5 minutter for dig at tilmelde dig SumUp. Derudover er det 100% online, og du skal ikke bakse med irriterende papirarbejde eller fast kontrakt. Den lille læser koster kun et mindre opstartsgebyr, og så er du kørende med en smart betalingsterminal, der gør dig mere fleksibel. Du kan tage terminalen med ud til kunderne, så du og dine ansatte ikke skal stå i kø, for at komme til ved kassen.

Hvad kan Servicepos med SumUp?

Hos Servicepos tilbyder vi en SumUp Solo betalingsterminal til kunder, der ønsker at tage deres forretning op på næste niveau. Deres SumUp Solo kortlæser er trådløs samt utrolig nem og brugervenlig at benytte.

Kontakt os endelig, hvis du vil høre nærmere om, hvad der er bedst for netop din forretning.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til SumUp.