Integration med Shoporama

Mange webshopsystemer er i dag kun opbygget af programmører, der ikke har meget erfaring inden for e-handel. Med Shoporama er det helt anderledes. Der får du adgang til en e-commerce platform, der er opbygget af en e-købmand, designet af en designer og programmeret af programmører.

Sådan fungerer integrationen

Hurtig og nem opdatering af lager i Servicepos eller Shoporama

Automatisk lagerændring i Servicepos eller Shoporama

Lidt om Shoporama

Shoporama er det fantastiske resultat af, at en e-købmand og en programmør er gået sammen om at skabe en e-commerce platform, der kan opfylde alle de stigende krav og behov, der er til e-handel. Du får en stor portion frisk vejledning, lækre værktøjer og udsøgte funktioner med i pakken, så du kan bygge en webshop op, der tiltrækker kunder og får dem til at købe.

Hvad kan du med Shoporama?

Shoporama giver dig en masse muligheder for at bygge en webshop op, der giver resultater, og som er nem at administrere. Du får ligeledes adgang til en platform, hvor SEO (søgemaskineoptimering) er prioriteret højt og en webshop, der kører lynhurtigt. Sidste del er især vigtig, da hastigheden har en direkte indflydelse på din konverteringsrate.

Hvad kan Servicepos med Shoporama?

Vores integration til Shoporama giver dig en god håndfuld fordele, men først og fremmest hjælper integrationen dig med at holde styr på dit lager mellem de to systemer – det giver dig et helt uundværligt overblik i hverdagen.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Shoporama.