Integration til webshopsystemet Shoporama

Mange webshopsystemer er i dag kun opbygget af programmører, der ikke har meget erfaring indenfor e-handel eller design. Med Shoporama er det helt anderledes. Der får du nemlig adgang til en e-commerce platform, der er opbygget af en e-købmand, designet af en designer og programmeret af programmører. Det betyder, at du med Shoporama får hele pakken, så du kan tiltrække besøgende, der i sidste ende køber dine varer i stedet for konkurrentens.
Kassesystem integration til Shoporama

Hvad er Shoporama?

Shoporama er det fantastiske resultat af, at en e-købmand og en programmør er gået sammen i en smuk forening om at skabe en e-commerce platform, der kan opfylde alle de stigende krav og behov, der er til e-handel. Du får en stor portion frisk vejledning, lækre værktøjer og udsøgte features med i pakken, så du kan bygge en webshop op, der tiltrækker kunder og får dem til at købe. Og det er jo drømmen!

Hvad kan du med Shoporama?

Shoporama giver dig en masse muligheder for at bygge en webshop op, der giver resultater, og som er nem at administrere.
Du får først og fremmest adgang til en platform, hvor SEO (søgemaskineoptimering) er prioriteret højt. Shoporama gør det ultranemt for dig at lave knivskarp SEO, så du kan optimere din synlighed endnu mere.
Gutterne bag Shoporama har også lagt særlig vægt på, at en webshop hos dem kører lynhurtigt. Det har de, fordi de ved, at hastigheden har direkte indflydelse på konverteringsraten. Lyder godt, ikke? Der er mere endnu – men listen over fordele ved Shoporama er lang, så du kan i stedet læse resten senere, ved at klikke lige her.

Hvad kan vi med Shoporama?

Vores integration til Shoporama giver dig en god håndfuld fordele, men først og fremmest hjælper dig integrationen dig med at holde styr på dit lager mellem de to systemer – det giver dig et helt uundværligt overblik i hverdagen.

Synkronisere lagertal frem og tilbage mellem Servicepos og Shoporama
Hver gang der sker en lagerændring i Servicepos, sendes denne til Shoporama.
Dvs., at alle lagermodtagelser, salg, osv., altid bliver ajourført lagermæssigt fra kasse til shop.
Den anden vej, fra Shoporama til Servicepos, kan der synkronieres lager ved ordrer (kun lagerændringer via ordrer).

Du kan selv vælge, om du vil have synkronisering begge veje, eller f.eks. kun fra Servicepos til Shoporama.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til Shoporama.