Kassesystem integration til Shoporama

Få en konkurrencedygtig webshop, som kan kommunikere sammen med dit Servicepos kassesystem. Med en kassesystem integration til Shoporama har du altid det fulde overblik over dine varer og dine produkter.
Kassesystem integration til Shoporama

Hvad kan Shoporama?

Shoporama er en dansk webshop-platform til dig, der vil have en masse værktøjer og vejledning, til hvordan du laver og driver en webshop. Shoporama hjælper dig med mange af de aspekter, der er ved at have en webshop. De har en god dansk kundeservice, og de har ansvaret for, at din side kører 24/7, alle ugens dage. Shoporama gør også brug af Google Shooping feed, som hjælper dig til at optimere dine annonceringer. Det, der adskiller Shoporama fra andre e-commerce platforme som Woocommerce og Shopify, er helt klart deres danske kundeservice, som gør det hele meget nemmere, hvis man har nogle spørgsmål. De har også en masse seminarer og workshops rundt omkring i Danmark, som er gratis for deres kunder.

Hvad kan en kassesystem integration til Shoporama bruges til?

En kassesystem til Shoporama giver dig en masse muligheder for at synkronisere din webshop med dit lager og dit kassesystem. Shoporama er integreret/synkroniseret med mange af de samme apps og integrationer som Servicepos også er integreret til – f.eks. MailChimp, e-conomic og Dinero. Det gør det meget nemmere at drive en moderne webshop, da du let kan få det hele til at spille sammen hurtigt og nemt. Det sparer dig i sidste ende en masse tid og penge, da du kan skære en masse manuelt tastearbejde fra.

Hvis du blev nysgerrig og har spørgsmål til, hvordan kassesystem integration til Shoporama fungerer, så er du velkommen til at kontakte os på info@servicepos.com eller tlf. 33 60 85 86.

Luk menu
×

Kurv