Shopify integration til Servicepos kassesystem

Shopify er en e-commerce platform som du kan bruge til at bygge din webshop fra bunden.
De hjælper dig med alt for A-Z, giver dig en masse værktøjer til, hvordan du forbedrer din webshop, og så står de også for at holde din webshop kørende 24/7. Derudover har Servicepos kassesystem integration til Shopify, der synkroniserer alt din data.

Kassesystem integration til Shopify

Hvad er forskellen på Woocommerce og Shopify?

WooCommerce og Shopify er de to største e-commerce platforme i verden. De minder meget om hinanden, og de adskiller sig kun på få parametre. Shopify er bedst til dig, som vil bygge en webshop fra bunden og har brug for en samlet pakke.
WooCommerce er bedst til dig, der i forvejen har en hjemmeside og har brug for forskellige værktøjer til at optimere din hjemmeside, til at blive en konkurrencedygtig webshop.
Derudover har man brug for at kunne kode for virkelig at sætte sit eget præg på sin Woocommerce webshop – dette behøves ikke med Shopify. Det betyder dog ikke, at man ikke kan lave en konkurrencedygtig hjemmeside med WooCommerce uden at kunne kode.
Shopify har derudover en bedre kundeservice end WooCommerce, da Shopify har 24/7 telefonisk kundeservice.

Hvad kan Servicepos kassesystem integration til Shopify?

Servicepos kassesystem kan integreres med Shopify platformen. Det vil sige, at hvis du har en webshop, som er lavet med Shopifys platform, kan din webshop og Servicepos kasseløsning snakke sammen. Det sker f.eks., når en af dine kunder køber en af dine varer på din webshop, og salget automatisk bliver noteret i Servicepos lagersystem. Dernæst bliver den pågældende vare også fjernet på lageret i kassesystemet. På den måde har du altid overblik over dit lager, og du kommer ikke til at sælge den samme ting to gange.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende Servicepos kassesystem integration til Shopify, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail info@servicepos.com eller tlf. 33 60 85 86.

Luk menu
×

Kurv