Integration til webshopsystemet Shopify

Mangler du integration til et webshopsystem, der hjælper med alt fra A-Z, giver dig en masse værktøjer og redskaber, holder din webshop kørende og fjerner dine bekymringer for om dit online salg fungerer? Så tilbyder vi integration til Shopify, der giver dig alle ovenstående ting - og mere til.

Hvad er Shopify?

Shopify er en af de største e-commerce platforme i verden, og mere end 350.000 kunder bruger den populære platform til deres webshop. Shopify er en Canadisk virksomhed, som helt simpelt udvikler software, du kan bruge til din online butik eller point-of-sale (POS) systemer til detailhandlen. Platformen er helt perfekt til dig, der drømmer om at bygge en webshop op fra bunden, og som står og mangler en samlet pakke, der gør det nemt og overskueligt for dig.

Hvad kan du med Shopify?

Shopify tilbyder en lang række funktioner, men særligt deres webshopløsning får det at oprette og administrere din egen webshop, til at se ud som en leg. Du får først og fremmest adgang til en lang række designs og temaer, så du kan skabe det helt rigtige indtryk af din online butik. Der følger også skabeloner med, der har brugervenlige og intuitive indstillinger – så du kan nemt tilpasse alle dele af dit butikslayout, som det passer dig. Din webshop bliver også automatisk klar til mobilhandel med Shopify, så du kan tilbyde dine kunder at handle fra både computer, tablet og mobil – og hver gang de foretager et salg, bliver dit lager opdateret! Listen er lang over de fordele, du som kunde får hos Shopify. Vigtigst er dog deres topdygtige kundeservice, der er tilgængelig 24/7 – så hvis det alligevel skulle drille og give grå hår, så er der altid hjælp at finde.

Nysgerrig på mere om Shopify? Klik her!

Hvad kan vi med Shopify?

Servicepos integrerer til Shopify, og integrationen udvides løbende. Pt. kan vi hjælpe med:


Synkronisering
af lagertal mellem Shopify og Servicepos
Foretager du et salg via Servicepos, eller laver anden lagerændring, så bliver dit lager automatisk opdateret i Shopify. Det samme sker hvis du har en ordre i shopify eller ændre lagertallet, så synkroniseres dette til Servicepos. Alle vores integrationer foregår i øvrigt live, hvilket betyder, at alle dine opdateringer bliver registreret med det samme. Og vi opdaterer ud fra SKU/produktnummeret, som derfor skal matche i begge systemer.


Lagerstyring med lokationer

Har du flere butikker eller lagerlokationer der skal ramme den samme webshop, så er dette også en mulighed i vores shopify integration. Shopify kan håndtere styring af flere lokationer, og disse lokationer kan hver i sær afspejle en specifik lokation i Servicepos. Du kan derfra selv styre i shopify om du vil have click ‘n collect eller mulighed for at styr hvor hver ordre skal sendes fra. Det er super smart! 


Produktoprettelse fra Shopify til Servicepos

Opretter du et nyt produkt i Shopify, så har vi mulighed for at oprette det automatisk i Servicepos. Dette virker også med varianter du opretter under et hovedprodukt. Disse bliver oprettet som hvert sit i produkt i Servicepos, da vi kører med en flad struktur. Det er vigtigt man husker at angive et produktnummer / sku i Shopify, dette er ikke et obligatorisk felt i shopify, og hvis man ikke gør dette, så bliver produktet ikke oprettet i Servicepos. Kontakt os endelig for at høre mere!

Lyder det som noget for jer?

Vil du vide mere specifikt hvordan det virker, eller har du ønsker til integrationen, så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til Shopify.