Integration med Shopify

På udkig efter et webshopsystem, der giver dig de værktøjer og redskaber, som du har brug for samt holder din webshop kørende og fjerner alle bekymringer om online salg? Vi tilbyder en integration til Shopify, der giver dig alle de ovenstående ting – og mere til.

Sådan fungerer integrationen

Live synkronisering af varer, lagerbeholdning, lokationer m.m. 

Automatisk oprettelse og opdatering af varer, lager m.m. i din webshop

Lidt om Shopify

Shopify er en af de største e-commerce platforme i verden. Platformen har mere end 350.000 kunder, der bruger den populære platform til deres webshop. Platformen er helt perfekt til dig, der drømmer om at bygge en webshop op fra bunden og som står og mangler en samlet pakke, der gør det nemt og overskueligt for dig.

Hvad kan du med Shopify?

Shopify tilbyder en lang række funktioner, men særligt deres webshopløsning får oprettelse og administrering af din webshop til at se ud som en leg. Du får først og fremmest adgang til en lang række designs og temaer, så du kan skabe det helt rigtige indtryk af din online butik. Der følger også skabeloner med, der har brugervenlige og intuitive indstillinger – så du nemt kan tilpasse alle dele af dit butikslayout, som det passer dig.

Din webshop bliver ligeledes automatisk klar til mobilhandel, så du kan tilbyde dine kunder at handle fra både computer, tablet og mobil.

Listen med fordele som Shopify-kunde er uden tvivl lang. Vigtigst er dog deres topdygtige kundeservice, der er tilgængelig 24/7 – så hvis det alligevel skulle drille og give grå hår, så er der altid hjælp at finde.

Hvad kan Servicepos med Shopify?

Hos Servicepos kan vi integrere dit POS-system med Shopify, så håndteringen af både online og offline handel kører sømløst. Derudover udvider vi løbende integrationen.

Live synkronisering af lagertal fra Servicepos til Shopify og omvendt

Håndtering af lagerstyring med flere lokationer

Automatisk produktoprettelse fra Shopify til Servicepos

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Shopify.