Integration med Rackbeat

En integration til Rackbeat er det perfekte match til Servicepos. Rackbeat er et smart lagerstyringssystem, der hjælper dig med at holde overblikket over dine varer og tilbyder samtidig en automatisering af din bogføring.

Sådan fungerer integrationen

Live synkronisering af lagertal og varer fra Servicepos

Automatisk overførsel af data til lagerstyring i Rackbeat

Lidt om Rackbeat

Rackbeat er et cloudbaseret ERP-system, hvilket på “almindelig dansk” betyder et system, der kan hjælpe dig med at håndtere din lagerstyring. Rackbeat gør din lagerstyring nemmere og bevarer samtidig overblikket for dig, når du er ved at miste det.

Hvad kan du med Rackbeat?

Med Rackbeat bliver din lagerstyring digitaliseret. Det betyder helt enkelt, at du kan håndtere alle led i din forsyningskæde – lige fra indkøb hos grossister til fakturering af slutkunder. Og ikke nok med det, så er Rackbeat en cloudbaseret software, hvilket betyder, at du altid kan tilgå dit lager 24/7, hvor som helst, fra hvad som helst. Så har du altid styr på din lagerbeholdning. Vi tør slet ikke tænke på, hvad du kan gøre med alt det ekstra tid og overskud.

Hvad kan Servicepos med Rackbeat?

Servicepos har eget indbygget lagersystem, men for dig som i forvejen benytter Rackbeat, eller dig som blot ønsker specifikke funktioner derfra, kan du med fordel benytte vores integration.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Rackbeat.