Integration til Rackbeat

En integration til Rackbeat er det perfekte match til Servicepos kassesystem. Rackbeat er et smart lagerstyringssystem, som hjælper dig med nemmere at holde styr på alle dine varer. Derudover gør Rackbeat det muligt at automatisere al din bogføring - både med dit lager og dit kassesystem.
Integration til Rackbeat

Hvad kan Rackbeat?

Rackbeat er et dansk cloudbaseret ERP-system, der kan hjælpe jer med at gøre lagerstyring meget mere overskuelig. Med Rackbeat behøver du ikke længere at bekymre dig om dit lager, da systemet bevare overblikket for dig. Derudover kan Rackbeat også hjælpe din bundlinje, da systemet f.eks. kan bestemme din optimale lagerstørrelse ud fra dine lagerdata. Rackbeat har desuden en dansk kundeservice, der er til rådighed fra 9-16, så du altid kan få svar på dine spørgsmål. På samme tid har de også en masse guides og videoer til, hvordan du sætter det hele op.

Hvad kan en kassesystems-integration til Rackbeat?

Lagertal og varedata bliver begge synkroniseret imellem Servicepos kassesystem og Rackbeat. Hvis du på et tidspunkt vil ændre f.eks. lagertal eller varedata på et produkt, bliver det øjeblikkeligt opdateret. Derudover bliver dit lager også synkroniseret sammen med regnskabsprogrammer som e-conomic og Dinero, så hver gang du laver et salg, bliver det automatisk sendt over i dit regnskabsprogram. Alt dette sparer dig en masse unødvendigt tastearbejde, og i sidste ende en masse penge.

Hvis du har nogle supplerende spørgsmål til, hvordan integrationen mellem Servicepos og Rackbeat fungerer, eller bare generelt spørgsmål til opsætningen af Rackbeat, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på mail info@servicepos.com eller tlf. 33 60 85 86.

Luk menu
×

Kurv