Integration til lagersystemet Rackbeat

En integration til Rackbeat er det perfekte match til Servicepos kassesystem. Rackbeat er dét smarte lagerstyringssystem, der hjælper dig med at holde overblikket over dine varer og samtidig tilbyder dig en automatisering af din bogføring, både med lager og dit kassesystem. Overblikket er ikke langt væk!

Hvad er Rackbeat?

Rackbeat er et dansk cloudbaseret ERP-system, hvilket på et dansk og ikke-teknificeret sprog betyder system, der kan hjælpe dig med at håndtere størstedelen af din virksomheds funktionelle områder. Så smart!
Det Rackbeat gør, er enkelt. Det gør din lagerstyring meget nemmere, og bevarer overblikket for dig, når du er ved at miste det. 

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det altså ikke.. Se for dig selv ved at klikke her!

Hvad kan du med Rackbeat?

Med Rackbeat bliver din lagerstyring og alt, hvad der har med det at gøre, digitaliseret. Det betyder helt enkelt, at du kan håndtere alle led i din forsyningskæde, fra indkøb hos grossister til fakturering af slutkunder fra bare én brugervenlig platform! Og ikke nok med det, så er Rackbeat en cloudbaseret software, hvilket betyder, at du kan tjekke op på dit lager 24/7, hvor som helst, fra hvad som helst. Så har du altid styr på dit vareflow fra indkøb, leverandør, fragt og fakturering. Vi tør slet ikke tænke på, hvad du kan gøre med alt det ekstra tid og overskud!

Hvad kan vi med Rackbeat?

Servicepos har eget indbygget lagersystem, men for dig som i forvejen benytter Rackbeat, eller ønsker specifikke funktioner herfra, så kan du med fordel benytte vores integration.

 

Lager synkroniseres mellem Servicepos og Rackbeat
Lagertal bliver automatisk opdateret ligegyldigt, om du foretager ændringen i Servicepos eller Rackbeat. Integrationen mellem de to softwares foregår live, så enhver opdatering sker med det samme. Dvs. at alle lagerændringer du laver, bliver opdateret i begge systemer, samtidigt.

Varer synkroniseres mellem Servicepos og Rackbeat
Også varer synkroniseres mellem systemerne, så du slipper for dobbelt-arbejde, med at skulle oprette to steder. Opretter eller opdaterer du en vare i Rackbeat, så ligger den også i Servicepos med det samme, og omvendt.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til Rackbeat.