Prestashop integration til Servicepos kassesystem

Få din webshop synkroniseret sammen med din butik og dit lager. Med Servicepos kassesystem integration til Prestashop har du altid det fulde overblik over din webshop og dit lager samtidig med, at du får værktøjer til at forbedre din webshop.
Kassesystem integration til Prestashop

Hvad kan Prestashop?

Prestashop er en online e-commerce platform, der hjælper dig med en masse værktøjer til at bygge en konkurrencedygtig webshop. Prestashop er “open-source”, dvs. deres kode ligger fremme til alle, så hvis man har erfaring med kodning, kan man sætte sit eget personlige præg på sin webshop. Dette er dog ikke nødvendigt for at bygge en konkurrencedygtig webshop.
Det, der skiller Prestashop ud fra andre e-commerce platforme som Woocommerce og Shopify er, at Prestashop er gratis. Dette medfører så også, at de skærer ned på forskellige områder. F.eks. skal du selv sørge for din egen webserver, som skal holde din side i gang 24/7, hvilket du som regel ikke behøver med de e-commerce platforme der koster penge. 

Hvad kan en kassesystem integration til Prestashop gøre for dig?

Prestashop supplerer Servicepos kassesystem utrolig godt. Prestashop gør, at du får fælles lagerstyring på både din webshop og i din fysiske butik. Det medfører, at din lagerdata altid bliver opdateret, når du enten opdaterer noget på din webshop eller i Servicepos kassesystem. Hvis du f.eks. vil oprette en ny vare eller redigere prisen på en af dine produkter, så vil det automatisk ske på både din webshop og i kassesystemet. Det sparer dig i sidste ende for en masse manuelt tastearbejde og administrativt bøvl.

Hvis du ønsker at høre mere omkring, hvordan Prestashop integration fungerer, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail info@servicepos.com eller tlf. 33 60 85 86 for mere info.

Luk menu
×

Kurv