Integration til webshopsystemet Prestashop

Få det fulde overblik over din butik, webshop og lager med Prestashop. Et overblik, der giver dig viden om, hvornår du skal bestille flere varer, og hvor din butik og dit lager altid snakker sammen. Aldrig igen skal du stå med hovedet i postkassen, fordi du har solgt en udsolgt vare. Alt det, og mere lækkert til, får du med vores integration til Prestashop.

Hvad er Prestashop?

Prestashop er en online e-commerce platform, der giver dig en håndgribelig, let forståelig og brugervenlig værktøjskasse, så du kan bygge en konkurrencedygtig webshop op. Prestashop er det, vi kalder for en open-source platform, hvilket på godt gammelt dansk bare betyder, at har du nogle ansatte med bare lidt flair og forståelse for kodning, så er det (næsten) kun fantasien, der sætter grænser for jeres webshop. Det er dog ikke en nødvendighed, og alle kan med PrestaShop nemt lære at sætte deres helt eget personlige præg på deres webshop.

Hvad kan du med Prestashop?

Først og fremmest, så får du et webshopsystem, der er helt og aldeles gratis. Derfor stiller det også lidt flere krav til dig som kunde end f.eks. Shopify og Shoporama, men det kommer hurtigt under huden, når man først er kommet i gang. Det indebærer, at du selv skal sørge for din egen webserver, der kan holde din side i gang, døgnet rundt. Mange benytter derfor et webbureau, som kan rådgive dig, så du kommer godt i gang med optimeringen eller opbygningen af din nye webshop.

Vil du vide mere om Prestashop? Tryk her.

Hvad kan vi med Prestashop?

Med vores integration til Prestashop får du mulighed for at:

Synkronisere lagertal fra Servicepos til Prestashop
Med en integration til Prestashop bliver dine lagertal altid synkroniseret, når du sælger eller opdaterer noget via dit Servicepos kassesystem. Alle vores integrationer arbejder live, og det betyder, at ændrer du f.eks. lagertallet, laver en lagermodtagelse, salg, eller anden lagerændring, så opdateres det i Prestashop med det samme.
Der synkroniseres ingen produkt-data eller lagertal fra shop til Servicepos.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til Prestashop.