Integration med PrestaShop

Få det fulde overblik over din butik, webshop og lager med Prestashop. Et overblik, der giver dig viden om, hvornår du skal bestille flere varer, og hvor din butik og dit lager altid snakker sammen.

Sådan fungerer integrationen

Live synkronisering af lagertal og varer fra Servicepos

Automatisk overførsel af lagerdata til PrestaShop

Lidt om PrestaShop

Prestashop er en online e-commerce platform, der giver dig en håndgribelig og brugervenlig værktøjskasse, så du kan opbygge en konkurrencedygtig webshop. Prestashop er det, vi kalder for en open-source platform, hvilket betyder, at har du nogle ansatte med bare lidt flair og forståelse for kodning, så er det (næsten) kun fantasien, der sætter grænser for jeres webshop. Det er dog ikke en nødvendighed, og alle kan med PrestaShop nemt lære at sætte deres helt eget personlige præg på deres webshop.

Hvad kan du med PrestaShop?

Først og fremmest, så får du et webshopsystem, der er helt og aldeles gratis. Derfor stiller det også lidt flere krav til dig som kunde end eksempelvis Shopify og Shoporama. Det indebærer, at du selv skal sørge for din egen webserver, der kan holde din side i gang, døgnet rundt. Mange benytter derfor et webbureau, som kan rådgive dig, så du kommer godt i gang med optimeringen eller opbygningen af din nye webshop.

Hvad kan Servicepos med PrestaShop?

Med vores integration til Prestashop får du mulighed for:

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til PrestaShop.