Integration med Nets

Slip for manuel indtastning og unødvendige fejl med en integration til Nets. Servicepos sender automatisk beløbet fra vores kassesystem til din Nets betalingsterminal.

 

Sådan fungerer integrationen

Servicepos sender automatisk beløb til terminal

Nets dankortterminal behandler kundebetalingen

Hvad er Nets?

Nets (førhen PBS) er en af de førende leverandører inden for elektroniske betalingsløsninger og står også bag en stor del af driften.

Flere af de betalingsløsninger, som vi i dag benytter i dagligdagen, står Nets bag. Det indebærer eksempelvis Dankortet, Betalingsservice, NemID og meget mere.

Hvad kan du med Nets?

Nets giver både store og små virksomheder muligheden for at tilbyde deres kunder de betalingsløsninger, som de foretrækker.

De tilbyder betalingsløsninger til både fysiske butikker, webshops eller dig, der har begge dele.

Har du eksempelvis brug for en dankortterminal, så kan Nets hjælpe dig. Det samme gælder ligeledes, hvis du i en webshop ønsker at opsætte en online sikker betalingsløsning.

Du har også muligheden for at tilbyde dine kunder mobile betalingsløsninger – enten via deres smartphone i din dankortterminal eller webshop.

Hvad kan Servicepos med Nets?

Hos Servicepos har vi et tæt samarbejde med Nets omkring en integration mellem deres dankortterminaler og vores kassesystem.

Med denne integration sender vi automatisk beløbet fra vores kassesystem i Servicepos til betalingsterminalen. Dernæst får du direkte svar tilbage om købet er gået igennem og godkendt.

Desuden undgår du også unødvendige tastefejl og sparer en masse tid i din kundebetjening, da du ikke længere skal indtaste beløbet manuelt.

Det er da smart, ikke sandt?

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Nets.