Integration med MobilePay

Vær på forkant med den digitale udvikling og tilbyd dine kunder en hurtig og fleksibel betalingsløsning med en MobilePay integration til dit kassesystem.

Sådan fungerer integrationen

Tag imod betalinger fra MobilePay via en QR-kode

Afslut og godkend betalingen direkte i dit kassesystem 

Lidt om MobilePay

MobilePay er en betalingsløsning, der fungerer via mobiltelefoner. Appen er en af de mest benyttede betalingapps i Danmark, da den passer ind i de mange forbrugeres krav om digitale løsninger i hverdagen, der skal være nemme og hurtige.

Afspil video

Hvad kan du med MobilePay?

Skal betaling være nemt for dine kunder, så er MobilePay den rigtige løsning for dig. Med en tablet, en mobil eller et skilt kan du nemt vise en QR-kode til betaling, så du kan færdiggøre dit salg ved kassen eller “på gulvet”.

For at komme i gang skal du først have en aftale med MobilePay til anvendelse af MobilePay Point of Sale funktionen. Når du har modtaget dine QR-koder, er næste skridt blot at vise dem frem, så dine kunder let kan benytte sig af dem.

Hvad kan Servicepos med MobilePay?

Hos Servicepos tilbyder vi en smart integration til MobilePay, som gør at appen automatisk taler direkte sammen med dit kassesystem. Med et enkelt klik i betalingsvinduet og et scan af en QR-kode, vil kunden modtage betalingen på deres telefon. Kunden swiper godkend, og du kan på kassen se, om transaktionen er gået igennem.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til MobilePay.