Integration til MobilePay

At være på forkant med den digitale udvikling er et must for at kunne tilbyde sine kunder den absolut bedste service. Pungen bliver oftere lagt fra hjemme, og folk vil hellere betale via mobilen - specielt med Mobilepay.

Hvad er MobilePay?

Du ved det sikkert godt, men nu får du den lige alligevel. Som navnet så fint antyder, så er MobilePay en betalingsløsning, der fungerer via mobiltelefoner. Appen er en af mest brugte betalingsapps i Danmark, fordi den passer lige ind vores stigende krav om nemme og hurtige digitale løsninger, der skal gøre hverdagen mindre besværlig. Faktisk bruger hele 3,8 millioner danskere i dag Mobilepay, så man kan vist roligt sige, at det er en veletableret app, og fast inventar på de fleste telefoner.

Hvad kan du med MobilePay?

MobilePay er også populær hos forretninger. Som butiksindehaver betaler du blot et oprettelsesgebyr på kr. 499, og derefter et mindre gebyr for hver enkelt transaktion – som afhænger af, hvor mange betalinger du modtager om året med appen. Jo flere, jo billigere!

Appen kan både opsættes fysisk i butikken, men du kan også få betalingsformen forbundet med din webshop, så dine kunder heller ikke skal bruge tid på at taste kortoplysninger ind. De kan bare swipe og vupti! Så har de købt en vare hos dig. Du kan også sende regninger til dine kunder via MobilePay – det gør livet nemmere for både dem og dig!

Ønsker du at læse lidt mere om MobilePay til erhverv, så klik her. Vil du vide mere om mulighederne indenfor betalingsløsninger?
Så har vi også strikket et nemt og overskueligt blogindlæg sammen over de mest kendte løsninger i betalingsapp-junglen, som du kan læse ved at klikke lige her i stedet!

 

Hvad kan vi med MobilePay?


Som udbyder af kassesystemer har vi mange kunder, der modtager betaling via Mobilepay. Det kan gøres på flere forskellige måder, men den mest simple, og nok også mest anvendte, er MobilePay MyShop, hvor butikken får et nummer, som kunden overfører beløbet til.

En anden udbredt metode er at få en QR-kode tæt på din kasse, som kunden blot skal scanne og vælge det beløb der skal betales, så lander pengene over ved dig på få sekunder.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til MobilePay.