Kassesystem integration til Mobilepay

Flere og flere kunder forventer i dag at kunne betale med mobilen. Med en kassesystem integration til Mobilepay kan det nemt lade sig gøre, og du vil på samme tid være på forkant med den teknologiske udvikling.
Kassesystem integration til Mobilepay

Hvad kan en kassesystem integration til Mobilepay?

Mobilepay er en moderne og brugervenlig mobil betalingsapp. Det er den mest brugte betalingsapp i Danmark. Derfor er det vigtigt at kunne tage imod Mobilepay i din forretning og/eller på din webshop. Med en Mobilepayintegration kan du let sende regninger ud til dine kunder, og med et enkelt swipe kan de betale regningen. Det gør det nemmere at være butiksindehaver, da kunden ikke behøver at være fysisk tilstede for at modtage regningen. For at komme i gang med at bruge Mobilepay, skal du blot oprette en Mobilepaykonto med et mobilnummer tilkoblet. Du behøver ikke at tilkøbe ekstra udstyr, da du blot kan bruge din telefon eller tablet til at tage imod betalingerne. De fleste moderne betalingsterminaler kan også tage imod Mobilepay, så det er meget nemt at komme i gang med.

Hvad kan en integration mellem Servicepos kassesystem og Mobilepay?

Med en integration mellem Servicepos kassesystem og Mobilepay får du et moderne kassesystem, der kan tage imod de fleste betalingsformer. Det eneste du behøver er en telefon, tablet og/eller en moderne betalingsterminal. Når du har downloaded appen på din mobil eller tablet, kan du derefter hurtigt og nemt tilføje Mobilepay som en betalingsform i Servicepos kassesystem. Når kunden derefter vil betale med Mobilepay, vælger du plot denne betalingsform i kassesystemet. Når kunden har betalt, kan du i systemet se, at kunden har betalt med Mobilepay.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information omkring integrationen imellem Servicepos og Mobilepay på mail info@servicepos.com eller tlf. 33 60 85 86.

Luk menu
×

Kurv