Integration med MailChimp

Markedsføring via e-mail er utvivlsomt en af de mest oplagte muligheder for at holde kontakten til kunderne. Vi tilbyder en smart integration, så alle dine mails automatisk ryger direkte over på maillisten i MailChimp – nemt og hurtigt.

Sådan fungerer integrationen

Opret dine kunder i POS-systemet hurtigt og nemt

Automatisk overførsel til e-mailliste i MailChimp

Lidt om MailChimp

En e-mail markedsføringstjeneste, der hjælper dig med at holde kontakten til alle dine kunder. Selv for den mindre digitalt kyndige kræver det ikke mange ben at blive en haj til MailChimp. Det er intuitivt, nemt at navigere i, og så får du efter hvert udsendt nyhedsbrev statistik og data over, hvilke der har virket.

Hvad kan du med MailChimp?

MailChimp giver dig masser af rådgivning, inspiration og data om dine nyhedsbreve, så du hele tiden kan målrette kommunikationen, så det virker.

Du lærer løbende dine kunder og dine målgrupper bedre at kende og med MailChimps drag-and-drop, er det a piece of cake at kreere flotte nyhedsbreve. Med få klik kan du sende e-mails ud til kontakterne på din mailliste(r) og derved holde dine kunder opdateret på tilbud, udsalg og meget mere.

Hvad kan Servicepos med MailChimp?

Når først du har integreret Servicepos med Mailchimp er mulighederne mange. Vores integration sørger for, at dine kunders e-mail kommer over i programmet. Herefter kan du i MailChimp opsætte forskellige kampagner til eksempelvis nye kunder, der modtager en række e-mails om særtilbud, henvise til anmeldelser på TrustPilot, opfordre til at synes godt om din Facebook-side eller noget helt fjerde.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til MailChimp.