Integration til Mailchimp

Skal I i gang med nyhedsbreve og e-mail markedsføring, eller er I allerede i gang, og vil gøre det endnu nemmere for jer selv? Så er Mailchimp lige noget for jer. Med en integration til Mailchimp kan I begynde at bygge jeres nyhedsbrevliste op og komme i gang med e-mail markedsføring - hurtigt og smertefrit.
Integration til MailChimp

Hvad kan en integration til Mailchimp bruges til?

Mailchimp er en e-mail markedsføringstjeneste, som hjælper dig med lettere at holde kontakten til dine kunder. Mailchimp er yderst brugervenligt, så alle kan være med. Derudover giver Mailchimp giver dig en masse værktøjer og skabeloner til at bygge det perfekte nyhedsbrev. Det er perfekt til dig, der er ny til e-mail markedsføring, eller til dig, der bare mangler noget inspiration.

Det er den perfekte platform til nyhedsbrev. Du kan nemlig nemt tilføje alle dine kunders mailadresser og hurtigt komme i gang med at sende nyhedsbreve ud. Derudover er der ingen begrænsninger på, hvor mange e-mails I kan tilføje til Mailchimp, så om I har 100 kunder eller 100.000, gør det ingen forskel. Du kan let sende det samme nyhedsbrev ud til mange tusinde mennesker med det samme, og med et enkelt klik.

Hvordan fungerer integrationen mellem Servicepos og Mailchimp?

En integration mellem Servicepos og Mailchimp giver dig en masse fordele. En af fordelene er, at du nemt kan synkronisere alle dine e-mails i Servicepos med Mailchimp. Det gør, at du sparer en masse tid, da du ikke behøver at taste det manuelt ind i Mailchimp. Derefter kan du nemt sende nyhedsbreve ud til alle dine eksisterende kunder. Mailchimp modtager både navn og e-mail, så du let kan kende forskel på dine kunder. En anden fordel ved integrationen mellem Servicepos og Mailchimp er, at hver gang en kunde køber noget og oplyser sit navn og e-mail, bliver det automatisk sendt fra Servicepos over i Mailchimp. Det gør opbygningen af en stærk kundebase endnu lettere, da du nemt og hurtigt kan have kontakt til de kunder du lige har tilføjet, og de kunder du har haft i årevis.

For nærmere information om integration med Mailchimp, er I mere end velkommen til at kontakte os på mail info@servicepos.com eller på
tlf. 33 60 85 86.

 

Luk menu
×

Kurv