Integration til MailChimp

Markedsføring via e-mail er utvivlsomt en af de mest oplagte muligheder for at holde kontakten til kunderne - og skabe mere salg, synlighed og leads. Mailchimp hjælper dig godt på vej, og guider dig med masser af værktøjer og skabeloner til at bygge det perfekte nyhedsbrev, så du lettere kan holde kontakten til dine kunder. Vi tilbyder en smart integration, så alle dine mails ryger direkte over på maillisten i Mailchimp - nemt og hurtigt, selvfølgelig.

Hvad er MailChimp?

En e-mail markedsføringstjeneste, der hjælper dig til lettere at holde kontakten med alle dine kunder. Selv for den mindre digitalt kyndige kræver det ikke mange ben at blive en haj til MailChimp. Det er intuitivt, nemt at navigere i, og så får du efter hvert udsendt nyhedsbrev statistik og data over, hvilke der har virket. Med Mailchimp bliver du lynhurtigt mester i kunsten at skrive det gode nyhedsbrev!

Hvad kan du med MailChimp?

MailChimp giver dig masser af rådgivning, inspiration og data om dine nyhedsbreve, så du hele tiden kan målrette kommunikationen, så det virker. Du lærer løbende dine kunder og dine målgrupper bedre at kende, og med MailChimps drag-and-drop er det a piece of cake at bygge et lækkert design op omkring dit nyhedsbrev, så du ser top professionel ud. Derefter kan du med ét klik sende mails ud til kontakterne på din mailliste(r), og holde kunder opdateret på tilbud, udsalg og meget mere.

Vil du vide mere? Så klik enten her for at lære mere om Mailchimp, eller her for at læse vores blogindlæg, hvor vi deler ud af en håndfuld gode råd til at skrive det gode nyhedsbrev!

Hvad kan vi med MailChimp?

Når først du har integreret Servicepos og Mailchimp er mulighederne mange! Integrationen sørger for, at dine kunders email kommer over i programmet. Herefter kan du i MailChimp opsætte forskellige kampagner – f.eks. at nye kunder får en række emails om særtilbud, henvisning til at rate på TrustPilot, like på Facebook eller andet, du kunne have lyst til.


Synkronisere e-mails på nye kunder i Servicepos til Mailchimp

Med vores integration til MailChimp sørger vi for, at alle nye kunder, der oprettes i Servicepos med e-mail, automatisk ryger over på en email-liste i MailChimp.
Vi har også forskellige muligheder for at overføre navn og andre detaljer, og du vælger selv listen, som vi smider e-mails over på. Nemt!

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til MailChimp.