Integration med Magento 2

Har du en Magento webshop, og savner du, at dit kassesystem og din webshop snakker bedre sammen, så du hele tiden har styr på dit lager? Så er integrationen til Magento 2 løsningen til dig.

Sådan fungerer integrationen

Synkronisering af lagertal, produktoprettelse m.m. i Magento 2

Automatisk overførsel til kassesystem i Servicepos

Lidt om Magento

Magento er en af de store spillere på markedet og kan sammenlignes med mange af de andre større platforme.

Ligesom mange andre, er Magento også en open source e-commerce platform. Det betyder, at du får helt unikke muligheder for at skræddersy din webshop – præcis som du vil have den. Endnu bedre, så scorer Magento også højt på SEO, hvilket giver dig fantastiske muligheder for at gøre din webshop endnu mere synlig på det store internet.

Magento er dog også et lidt mere komplekst system, som typisk henvender sig til de større kunder med mulighed for egen udvikling og tilpasning.

Vær obs på, at der er forskel på Magento 1 og 2.

Hvad kan du med Magento?

Magento er til dig, der har en forretning i vækst og som ønsker at bruge ressourcer på webshoppen. Gør du det, kan du bygge en webshop i Magento, præcis som du ønsker det. Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser.

Mange webshopsystemer kommer med flere begrænsninger, men har du eller en af dine ansatte en smule kodeerfaring, så er Magento super fleksibelt og giver dig mulighed for at bygge en webshop, der passer som hånd i handske til lige netop dine behov.

Hvad kan Servicepos med Magento?

Vi tilbyder en smart integration til Magento, som kan automatisere en stor del af din hverdag og give dig et overblik over din lagerbeholdning.

Derudover samarbejder vi bl.a. med CLKWEB, som har lavet en standard integration mellem Magento 2 og Servicepos. Denne integration kan opdatere dit lager frem og tilbage samt oprette produkter fra Magento 2 til Servicepos.

Hvis du har Magento 1 så ring og hør om dine muligheder.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Magento.