Integration med Magento

Har du en Magento webshop, og savner du, at dit kassesystem og din webshop snakker bedre sammen, så du hele tiden har styr på dit lager? Så er integrationen til Magento løsningen til dig.

Sådan fungerer integrationen

Synkronisering af lagertal, produktoprettelse m.m. i Magento

Automatisk overførsel til kassesystem i Servicepos

Lidt om Magento

Magento er en af de store spillere på markedet og kan sammenlignes med mange af de andre større platforme. Ligesom mange andre, er Magento også en open source e-commerce platform. Det betyder, at du får helt unikke muligheder for at skræddersy din webshop – præcis som du vil have den. Endnu bedre, så scorer Magento også højt på SEO, hvilket giver dig fantastiske muligheder for at gøre din webshop endnu mere synlig på det store internet. Magento er dog også et lidt mere komplekst system, som typisk henvender sig til de større kunder med mulighed for egen udvikling og tilpasning.

Hvad kan du med Magento?

Magento er til dig, der har en forretning i vækst og som ønsker at bruge ressourcer på webshoppen. Gør du det, kan du bygge en webshop i Magento, præcis som du ønsker det. Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser. Mange webshopsystemer kommer nemlig med flere begrænsninger, men har du eller en af dine ansatte en smule kodeerfaring, så er Magento super fleksibelt og giver dig mulighed for at bygge en webshop, der passer som hånd i handske til lige netop dine behov.

Hvad kan Servicepos med Magento?

Da Magento oftest bruges af større virksomheder med et ønske om særlig tilpasning, har vi valgt at udvikle skræddersyede integrationer til hver enkel af vores kunder fremfor bare én plug and play løsning. Hertil kan du vælge enten selv at stå for det eller få hjælpen fra et webbureau, som vi derved samarbejder med ifm. udviklingen af integrationen. Vil du gerne høre mere om netop dette, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

VI samarbejder bl.a. med CLKWEB, som har lavet en standard integration mellem Magento og Serivcepos. Denne integration kan opdatere lager frem og tilbage, samt oprette produkter fra Magento til Servicepos. 

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Magento.

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.