Servicepos kassesystem integration til Magento

Servicepos kassesystem integration til Magento fungerer perfekt til dig, som vil bygge en webshop op fra bunden, eller hvis du bare mangler nogle værktøjer til at optimere din webshop.
Servicepos kassesystem integration til Magento

Hvad kan Magento, som andre e-commerce platforme ikke kan?

Magento minder meget om andre store e-commerce platforme som Shopify og Woocommerce, men med nogle små forskelle. Magento har den fulde pakke til dig, som har brug for en ny webshop. Magento har også en gratis version, som man kan sidde og afprøve, hvis man ikke helt kan beslutte sig. Derudover er Magento den e-commerce platform, der scorer højest point når det kommer til SEO. Det betyder, at du får de bedst tænkelige værktøjer til optimeringen af din webshop.
Magento er også en open source e-commerce platform ligesom WooCommerce. Det gør, at du har muligheden for at skræddersy din webshop endnu mere, hvis du har erfaring med kodning. Det er dog kun en ekstra feature, som ikke behøves, for at lave en god webshop.

Hvordan fungerer en kassesystem integration til Magento?

Med Servicepos kassesystem integration til Magento sparer du både en masse tid og penge. De varer du opretter på din hjemmeside bliver automatisk oprettet i Servicepos kassesystem. Det gør også, at når kunden køber den pågældende vare, så bliver varen registreret som købt i lageret. På den måde undgår du, at den samme vare bliver solgt to gange. Derudover behøver du ikke at oprette varen både i Servicepos og på din webhost, da de synkroniserer deres data med hinanden.

Hvis du har nogle supplerende spørgsmål til, hvordan Servicepos integrationen til Magento fungerer, eller bare generelt spørgsmål til opsætningen af Magento, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på mail info@servicepos.com eller tlf. 33 60 85 86 for mere info.

Luk menu
×

Kurv