Integration til webshopsystemet Magento

Har du en Magento webshop, og savner du, at dit kassesystem og din webshop snakker sammen, så du hele tiden har styr på dit lager? Så kan en integration til Magento måske være muligheden for dig.
Servicepos kassesystem integration til Magento

Hvad er Magento?

Magento er en af de store spillere på webshop markedet, og kan sammenlignes med mange af de andre større platforme – men med nogle enkelte forskelle. Ligesom de andre, så er Magento også en open source e-commerce platform. Men hvad søren betyder det lige? Det betyder, at får helt unikke muligheder for at skræddersy din webshop, præcis som du vil have den. Endnu bedre, så scorer Magento også højt på SEO-scoren, hvilket giver dig fantastiske muligheder for at gøre din webshop endnu mere synlig på det store internet.
Magento er dog også et lidt mere komplekst system, som typisk henvender sig til lidt større kunder, med mulighed for egen udvikling og tilpasning.

Hvad kan du med Magento?

Magento er til dig, der har en forretning i vækst, og som prioriterer at bruge ressourcer på webshoppen. Gør du det, så kan du til gengæld også bygge en webshop Magento, som du ønsker det. Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser.
Mange webshopsystemer kommer nemlig med flere begrænsninger, men har du eller en af dine ansatte en smule kodeerfaring, så er Magento super fleksibelt og giver mulighed for at bygge en shop, der passer som hånd i handske til lige netop dine behov.

Hvad kan vi med Magento?

Da Magento oftest bruges af større forretninger med ønske om tilpasning mm., har vi ikke en direkte plug n’ play integration, som med mange af de andre webshop-systemer.
Mange af vores kunder, der benytter Servicepos integreret med deres Magento webshop, har ønsker om forskellige detaljer ift. synkronisering af lagertal, produktoprettelse mm., og står enten selv for at styre dette, eller får det gjort via et webbureau – typisk i samarbejde med os. Hvis du er blevet nysgerrig i at høre mere, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre nærmere!

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til Magento.