Integrationer til webshop

Gør din POS-oplevelse bedre og mere effektiv med integrationer og apps til webshop. Her har du mulighed for at være fuldstændig opdateret på alt fra produktoprettelse til lager og varebeholdning.

WooCommerce

Med vores WooCommerce-integration er du altid up-to-date på dit lager og kommer aldrig til at sælge en udsolgt vare igen.

En integration til Shopify giver dig lagertræk og produktoprettelse direkte fra Servicepos til din webshop. Du kommer aldrig til at sælge en udsolgt vare igen.

DanDomain giver dig et fuldt overblik over dit lager. Du har hele tiden styr på varebeholdningen, uanset om kunder køber online eller fysisk. Så undgår du fejlen at sælge en udsolgt vare.

Magento giver dig det overblik, du mangler, så du kan få tid til det, der virkelig giver dig værdi. Integrér i dag, og få styr på dit lager og dine varer i morgen.

PrestaShop holder dig opdateret på både fysisk butik og online webshop. Vi tilbyder en nem og hurtig integration, der giver både dig og dine kunder et bedre overblik.

Nem og overskuelig lagersynkronisering er, hvad du får, med en integration til SmartWeb. Så er du altid opdateret på lageret og dine ordrer.

beautiful-smart-asian-young-entrepreneur-business-woman-owner-sme-online-checking-product 2

Styrk din forretning med omnichannel

Hos Servicepos har vi altid fokus på at styrke forholdet mellem dine salgskanaler.

Vores digitale lagerstyringssystem kan nemt kobles til de mange integrationer, vi tilbyder til diverse e-commerce-platforme. Derved får du en synkroniseret webshop og butik, der altid taler sammen.

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.

Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails i ny og næ. Du kan altid afmelde dig igen.