Integrationer til betaling

Her finder du integrationer til betalingsløsninger hos Servicepos. Find den rette udvidelse til dit system, så du altid kan tilbyde kunderne de smarteste betalingsløsninger.

MobilePay

MobilePay er fast inventar på de fleste danskeres telefoner. Det er derfor en god idé, at tilbyde den smarte betalingsløsning i din butik. Med et enkelt swipe kan dine kunder betale – sikkert og nemt!

Bambora er din vej til en moderne terminal, der tager imod alverdens betalingsløsninger, så du kan tilbyde dine kunder lige præcis den betalingsform, de foretrækker.

Få SumUp og tag imod en stor håndfuld af de mest populære betalingsløsninger. Helt uden løbende og faste omkostninger.

MobilePay på dit kasseapparat

En af vores mest populære betalingsløsninger er MobilePay, som flere danskere efterspørger i butikkerne. Servicepos tilbyder en simpel integration, så du kan tage imod betalinger via QR-koder. Med denne udvidelse kan appen kobles direkte til dit kassesystem, så betalingen bliver så let som muligt for alle parter. 

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.

Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails i ny og næ. Du kan altid afmelde dig igen.