Integration til regnskabsprogrammet e-conomic

Nem og overskuelig bogføring er en af grundpillerne til at skabe bedre overblik og mere tid i en travl hverdag. E-conomic giver dig alle de nødvendige funktioner for, at du kan holde styr på dit regnskab - og vi tilbyder et af markedets dybeste integrationer med masser af fordele til det populære regnskabsprogram.

Hvad er e-conomic?

e-conomic er med over 130.000 kunder et af de førende regnskabsprogrammer i Danmark. En af årsagerne til succesen er e-conomics evne til at være alsidige og bredtfavnende. Systemet kan nemlig tilpasses til både de helt nye, spirende start-ups, den voksende virksomhed eller den mere komplekse. Alle bydes indenfor hos e-conomic!

Hvad kan du med e-conomic?

Vi er selv storbrugere af e-conomic, fordi det sparer os en masse tid i hverdagen. Uanset, hvilken pakke du vælger hos e-conomic, får du en håndfuld smarte og uundværlige kernefunktioner med, der gør alt, der har med din forretnings økonomi og regnskab at gøre, meget mere overskuelig. Du skal f.eks. ikke tænke over at beregne moms, da e-conomic helt automatisk gør det for dig, og endda også gør det ultralet for dig, at indberette momsregnskab- og opgørelse til SKAT. Derudover leverer systemet også et detaljeret overblik over dine finansielle poster, så du på ingen tid har overblik over dit bogholderi. Din revisor får også gratis adgang, hvis du har sådan en – så jeres samarbejde bliver nemt og ligetil.

Vigtigst, så gør e-conomic en lang række processer nemmere for dig, så du ved årets afslutning ikke skal side med svedperler på panden, når du skal til at hoppe ind i et nyt regnskabsår.

Hvad kan vi med e-conomic?

Hos Servicepos har vi nok markedets mest komplette integration til e-conomic, som kan en masse forskellige ting, der hjælper dig med at spare tid.
Hver af nedenstående ting kan slås til/fra, så du selv kan vælge om du vil bruge hele integrationen, eller blot dele af den – og alt foregår live / med det samme!

Automatisk overførsel af dagsopgørelse
Ved hver dagsopgørelse du laver på kassen i Servicepos, kan vi automatisk overføre salgstal mm. til e-conomic og du kan endda tilpasse det en hel del.
Overførslen af salget sker til en valgfri kassekladde i e-conomic, hvor vi sender omsætning, kontantjusering, evt. kassedifferencer osv. over. Her kan du også få indsat evt. afdeling.

Du har derudover mulighed for at opdele din omsætning på forskellige konti i e-conomic ud fra varekategorier i Servicepos, og vil du have det fuldstændigt udspecificeret, så har vi også mulighed for at overføre en komplet faktura for hver dagsopgørelse, som indeholder alle varer der er solgt, med antal, pris osv.

Har du en integreret betalingsterminal, så har vi desuden også mulighed for at splitte forskellige kort op på hver deres konti i e-conomic. F.eks. dankort på én konto og Mastercard og resten på en anden. Så kan man nemmere afstemme betalingskort gebyr.

Nem oprettelse af erhvervsfaktura eller EAN, direkte fra kassen
Til dig, der har behov for at sende en reel faktura til dine kunder, f.eks. EAN, erhverv el. lign., så har vi mulighed for at opsætte en ekstra betalingsknap i kassen til dette.
Her kan du så slå alle varer ind som du plejer, påføre kunde, og når du trykker på knappen “e-conomic faktura”, så oprettes der en faktura i e-conomic med kunde og alle varer, som så kan sendes ud herfra.
Er det til EAN/erhverv, så kan du desuden påføre evt. rekvisitionsnummer og/eller kontaktperson.

Synkronisering af varer mellem e-conomic og Servicepos
Hvis du har behov for at have varer synkroniseret mellem e-conomic og Servicepos, så kan vi sætte det op, så alle varer, der oprettes/opdateres i det ene system, bliver oprettet/opdateret i det andet system.
Du kan også vælge, at der kun synkroniseres fra Servicepos til e-conomic, eller omvendt.

Synkronisering af kunder mellem e-conomic og Servicepos
Ligesom med varer, har vi også mulighed for at opsætte synkronisering af kunder mellem systemerne. Så, hvis du opretter en kunde / debitor i e-conomic, så oprettes den også i Servicepos – og omvendt.
Vi bruger kundens tlf. nummer i Servicepos, når der oprettes en ny kunde. Så bliver det kundenummeret i e-conomic, når der synkroniseres.

Bruger du lagermodul i e-conomic?
Du kan godt bruge lagermodulet i e-conomic sammen med Servicepos. Dvs. at e-conomic bliver master på lager, så når du varemodtager i economic bliver lagertallet automatisk opdateret direkte over i Servicepos. Det samme gælder de nye kostpriser der opdateres i e-conomic. Når der har været salg i Servicepos bliver der lavet en faktura i e-conomic sammen med dagsopgørelsen, denne faktura trækker derfor lageret ned i e-conomic. 

Lagermodtagelse kan oprettes som leverandør faktura i e-conomic
Hvis du har lagermodulet aktiveret i e-conomic, så er det muligt at at dine lagermodtagelser i Servicepos automatisk opretter en leverandør faktura i e-conomic. Når du bekræfter lagermodtagelsen i Servicepos, så vil du kunne vælge hvilken leverandør fra e-conomic denne skal oprettes på.   

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til e-conomic.