Integration med e-conomic

Nem og overskuelig bogføring er en af grundpillerne til at skabe bedre overblik og mere tid i en travl hverdag. E-conomic giver dig alle de nødvendige funktioner, så du kan holde styr på dit regnskab – og vi tilbyder et af markedets dybeste integrationer med masser af fordele til det populære regnskabsprogram.

Sådan fungerer integrationen

Synkronisering af kunder, varer, bogføring, faktura osv. fra Servicepos

Direkte overførsel og modtagelse af regnskabsdata i e-conomic

Lidt om e-conomic

e-conomic er danskernes foretrukne regnskabsprogram og har i dag mere end 150.000 danske virksomheder som kunder. Med e-conomic får du en fleksibel, online løsning, som du kan skræddersy med præcis de tillægsmoduler og integrationer, din virksomhed har brug for.

Hvad kan du med e-conomic?

Hos Servicepos er vi storbrugere af e-conomic, da det sparer os en masse tid i hverdagen. Uanset, hvilken pakke du vælger hos e-conomic, får du en håndfuld uundværlige kernefunktioner, der gør din forretnings økonomi og regnskab meget mere overskuelig.

Du skal eksempelvis ikke tænke over at beregne moms, da e-conomic helt automatisk gør det for dig. Derudover leverer systemet også et detaljeret overblik over dine finansielle poster, så du på ingen tid har overblik over dit bogholderi. Har du en revisor, får de også gratis adgang – det gør jeres samarbejde meget mere nemt og ligetil.

Med andre ord gør e-conomic en lang række processer nemmere for dig, så du ved årets afslutning ikke skal side med svedperler på panden, når du skal til at hoppe ind i et nyt regnskabsår.

Hvad kan Servicepos med e-conomic?

Hos Servicepos har vi udviklet markedets mest komplette integration til e-conomic. Den giver dig adgang til en masse forskellige funktioner, der hjælper dig med at spare tid.

Hver eneste af nedenstående funktioner kan slås til eller fra, så du kan vælge, om du vil bruge hele integrationen eller blot dele af den. Desuden foregår de live, så alt træder i kraft med det samme. Smart, ikke sandt?

Automatisk overførsel af posteringer

Nem oprettelse af erhvervsfaktura og EAN direkte fra Servicepos

Live synkronisering af varer og kunder

Automatisk opdateret lagermodul

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til e-conomic.