Kassesystem integration til e-conomic

Integration mellem Servicepos kassesystem og e-conomic er til dig, som vil have mere tid til at skabe værdi til din virksomhed. Kassesystem integration til e-conomic gør, at alle dine salg og data fra kassesystemet automatisk bliver overført til e-conomic, hvilket gør bogføring nem og overskuelig.
kassesystem integration til e-conomic

Hvad er e-conomic?

E-conomic er et af de førende regnskabsprogrammer i Danmark med over 130.000 kunder. Med en integration til e-conomic er alt mere automatisk, da du ikke selv skal indtaste dine salg og din dagsopgørelse ind i dit regnskabsprogram. Integrationen til e-conomic gør det nemlig automatisk for dig, så alt nødvendigt data bliver overført automatisk til e-conomic. Automatiseringen af manuelle indtastningsopgaver gør, at du i mindre grad behøver at tænke på administrative opgaver.

Hvordan fungerer synkroniseringen mellem e-conomic og Servicepos kassesystem?

Vi benytter selv e-conomic og vi er certificeret e-conomic partnere, så vi samarbejder tæt med dem og kender deres system som vores eget. E-conomic henvender sig til alle typer af forretninger både små, store og kæder. Man kan bl.a. bruge det med afdelingsregnskaber, hvis man f.eks. har en kæde af butikker.

I Servicepos kassesystem kan du for hver dagsopgørelse få overført data direkte til e-conomic. Du kan let selv skifte den konto som du ønsker dataen skal overføres til. Udover automatisk overførelse af salg og dagsopgørelser, bliver der også sendt en fordeling af jeres betalingstyper. Ikke nok med det, så bliver jeres kontantjustering også overført, så I nemmere kan holde styr på jeres kassebeholdning. En integration hjælper dig ikke kun med bogføring, i kan nemlig også vælge at få jeres solgte varer, antal osv. over i e-conomic, så I på den måde bl.a. kan få data omkring lageret, og derved få overblik over lagerbevægelsen. Det betyder, at hver gang I sælger en vare med vores kassesystem, kan I se, hvem der købte varen, hvad varen kostede, hvilken vare, der blev købt, samt hvilken betalingstype kunden valgte.

Vores E-conomic kassesystem integration er blandt de bedste på markedet, og du kan bl.a.:

  • Overføre dagligt salg pr. dagsopgørelse overført til kassekladde (Omsætning, betalingstyper, mobilepay osv.)
  • Overføre dagligt salg som en faktura med udligning i kassekladde
  • Kort-kontering, hvad er der solgt på hvilke betalingskort (Dankort, Visa, Master, forbrugsforeningen) osv.
  • Oprette fakturaer direkte fra kassesystemet i E-conomic, f.eks. til erhverv eller EAN kunder, hvorpå der kan tilføjes Reference og rekvisitionsnummer – som de fleste store virksomheder og kommuner kræver.  
  • Opdatere og synkronisere kunder begge veje.
  • Opdatere og synkronisere varer begge veje.

Hvordan kommer jeg i gang med integrationen?

For at bruge integrationen til E-conomic med vores kassesystem kræver det følgende:

  • E-conomic bruger med opsat kontoplan
  • E-conomic tilvalg i Servicepos

Opsætning af E-conomic integration i Servicepos:

1. Åben e-conomic i en ny fane i din browser og login

2. I Servicepos gå til Indstillinger -> E-conomic -> Tryk på forbind til e-conomic. 

3. Vælg kassekladde til posteringerne

4. Gå til indstillinger-> Kasse og scroll ned til kontoplanen og udfyld. 

Omsætning: Den konto, hvor omsætningen skal bogføres på, f.eks. 1010

Bank: Din bankkonto i E-conomic kontoplanen, f.eks. 5820.

Kassebeholdning: Den konto, der svarer til din kassebeholdning.

Kassedifference/øreafrundinger: Konto i kontoplanen til differencer og afrundinger.

Konti for betalingstyper: For hver betalingstype du selv opretter, kan du også sætte en konto, hvor der skal overføres til. Det kunne f.eks. være “Dankort”, “MobilePay” el. lign. Du kan sagtens sætte samme konto på flere forskellige betalingstyper.

Lyder det som noget for jer? Så er I mere end velkommen til at kontakte os på mail info@servicepos.com eller tlf. 33 60 85 86 for mere info.

Luk menu
×

Kurv