Integration til regnskabsprogrammet Dinero

Et simpelt og brugervenligt regnskabssystem, der er som skræddersyet til den mindre butik, start-ups eller bare til dig, der gerne vil klare ærterne selv. Med en integration til Dinero får du overført dine salgdata, så du slipper for at taste det ind manuelt.. Smart!

Hvad er Dinero?

Dinero er et nemt regnskabssystem, som hjælper dig med at klare alt omkring regnskab og bogføring i din forretning. Og når vi siger nemt, så er det fordi, at nemt virkelig er kerneordet for Dinero. Du behøver ingen viden om regnskab, for at kunne lave din egen daglige bogføring via Dinero. Du får nemlig en masse værktøjer med i pakken, så du på ingen tid selv kan stå for dit eget regnskab.
Dinero sørger hele tiden for at blive klogere på, hvordan virksomheder bogfører, så de kan forsætte med, at gøre det
endnu nemmere for dig.

Hvad kan du med Dinero?

Bruger du Dinero bliver du først og fremmest klogere på dit eget regnskab.
Det vil sige, at du helt enkelt får styr på dine indtægter, udgifter, kommende betalinger, skyldig moms og alt andet, der vedrører dit regnskab. Det giver dig et roligt overblik, og mere tid og energi til det, der virkelig giver din virksomhed værdi.
Du får også mulighed for nemt og hurtigt at oprette fakturaer og rykke for betalinger og meget mere.
Alle fordelene kan også nydes via appen til både iPhone og Android – så du altid kan være opdateret på regnskabssiden, ligegyldigt om du sidder på kontoret, i toget eller i sofaen. Smart, ikk?

Vil du læse mere om Dineros fordele? Klik her!

Hvad kan vi med Dinero?

Vi er også fan af det smarte regnskabsprogram, og derfor tilbyder vi selvfølgelig også en integration til systemet, hvilket betyder, at du kan:

Overføre dagsopgørelse
For hver dagsopgørelse /kasseafslutning du laver i Servicepos, har du mulighed for at få overført den automatisk til Dinero regnskabsprogram.

Vi overfører bl.a. tal som omsætning, kontantjustering, evt. kassedifference, og hvor meget der er modtaget på hver betalingstype (kort, kontant, mobilepay osv.).

 

Håndtere kort-kontering
Ved overførslen af dagsopgørelse kan du desuden også vælge at opsplitte dine kort-betalinger på forskellige konti. Det er rigtig smart hvis du f.eks. har en integreret betalingsterminal, og ønsker at adskille Dankort, Mastercard osv. for at gøre bogføringen lettere.
Du kan splitte kort op stort set som du ønsker, ved at angive hvilken konto i Dinero hvert enkelt betalingskort skal gå ind på.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til Dinero.