Integration med Dinero

Et simpelt og brugervenligt regnskabssystem, der er skræddersyet til mindre butikker, iværksættere, selvstændige eller blot dig, der gerne vil klare ærterne selv.

Sådan fungerer integrationen

Automatisk overførsel af dagsopgørelser m.m. fra Servicepos

Direkte modtagelse af regnskabsdata i Dinero

Lidt om Dinero

Dinero er et simpelt og nemt regnskabssystem, som hjælper dig med at klare regnskab og bogføring i din forretning. Når vi siger simpelt, så skyldes det, at “nemt” er kerneordet for Dinero. Du behøver intet kendskab inden for regnskab for at kunne lave din egen daglige bogføring i Dinero. Du får nemlig en masse værktøjer med i pakken, så du på ingen tid kan stå for dit eget regnskab.

Hvad kan du med Dinero?

Bruger du Dinero bliver du først og fremmest klogere på dit eget regnskab. Det vil sige, at du helt enkelt får styr på dine indtægter, udgifter, kommende betalinger, moms og alt andet, der vedrører dit regnskab. Det giver dig et overskueligt overblik og mere tid samt energi til det, der virkelig giver din virksomhed værdi.

Du får også mulighed for nemt og hurtigt at oprette fakturaer, rykke for betalinger og meget mere.

Alle fordelene kan også benyttes via deres app til både iPhone og Android – på den måde kan du altid være opdateret, uanset om du sidder på kontoret, i toget eller i sofaen.

Hvad kan Servicepos med Dinero?

Hos Servicepos er vi ret store fans af det smarte regnskabsprogram, og derfor tilbyder vi naturligvis en integration til systemet.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til Dinero.