Integration til webshopsystemet DanDomain

Mangler du den fulde webshopløsning, hvor din kasseløsning og webshop er synkroniseret, så dine lagertal, produkter og produktopdatering altid er up-to-date? Med over 20 års erfaring er DanDomain det sikre valg, når du skal udvide med en webshop.

Hvad er DanDomain?

Med DanDomain kan du bygge din egen webshop. Helt enkelt, uden krav om erfaring eller snilde inden for kodning, og du får en god håndfuld gratis og kreative værktøjer og viden med i pakken, så du bliver helt sikker i at oprette og optimere din webshop.

Hvis du ønsker med egne øjne at se, hvor nemt DanDomains webshopssystem er, så kan du prøve det helt gratis og 100% uforpligtende i 30 dage. Eller du kan læse mere om hvem de er, og hvad de kan ved at klikke lige her!

Hvad kan du med DanDomain?

DanDomain har helt styr på at gøre opbygningen af en ny webshop tilgængelig for alle. De hjælper dig med lægge byggestenene, så du på ingen tid har styr på, hvordan du helt selv udvikler din egen webshop, og holder den opdateret. Og bliver du helt bidt af, hvor brugervenligt DanDomain gør det, så kan du også bestille domænenavn, hosting, oprette ny hjemmeside via deres eget program, købe smarte mailløsninger, og meget mere.

Hvad kan vi med DanDomain?

Vi tilbyder også en smart integration til DanDomain, som kan automatisere en stor del af din hverdag, og give dig et uundværligt overblik over din lagerbeholdning. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde:


Synkronisering af lagertal mellem Servicepos og DanDomain 
Vores kassesystems integration til DanDomain giver dig to-vejs lager sync mellem dit butikslager og webshoppen. Dvs. Når du sælger noget, eller laver en varemodtagelse i Servicepos, så bliver lagertallet automatisk opdateret på din DanDomain webshop. Ligeledes når du sælger en vare i webshoppen, så trækker systemet automatisk lager fra i kassesystemet. Lagersync kræver at varenummeret i Servicepos og DanDomain er ens. 


Produktoprettelse fra Servicepos til DanDomain

Vores system kan også håndtere oprettelse af produkter fra Servicepos til DanDomain. Derved kan du med et klik vinge af om et produkt skal oprettes på webshoppen. Så sparer du tid og sikre at EAN og varenummer er ens i de to systemer.


Produktopdatering fra Servicepos til DanDomain

Du kan også opdatere udvalgte produktfelter fra Servicepos til DanDomain. Dvs. opdaterer du f.eks. prisen i Servicepos, så kan du vinge af, at den også skal opdatere i DanDomain. 


Prisopdatering fra DanDomain til Servicepos

Når du opdaterer prisen på et af dine produkter i DanDomain, kan du vælge, om den også skal opdateres i Servicepos. Kører du særlige kampagner med tilbudspriser i DanDomain, kan du også vælge at få dem ført over i Servicepos. Når kampagnen er slut eller fjernes går den tilbage til standardprisen.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til DanDomain.