Integration til webshopsystemet DanDomain

Mangler du den fulde webshopløsning, hvor din kasseløsning og webshop er synkroniseret, og sørger for, at dine lagertal, produkter og produktopdatering altid er up-to-date? DanDomain er løsningen, der med over 20 års erfaring er det sikre valg, når du skal udvide med en webshop.

Hvad er DanDomain?

Med DanDomain kan du bygge din egen webshop. Helt enkelt, uden krav om erfaring eller snilde inden for kodning, og du får en god håndfuld gratis og kreative værktøjer og viden med i pakken, så du bliver helt sikker i at oprette og optimere din webshop.
Hvis du ønsker med egne øjne at se, hvor nemt DanDomains webshopssystem er, så kan du prøve det helt gratis og 100% uforpligtende i 30 dage. Eller du kan læse mere om hvem de er, og hvad de kan ved at klikke lige her!

Hvad kan du med DanDomain?

DanDomain har helt styr på at gøre opbygningen af en ny webshop tilgængelig for alle. De hjælper dig med lægge byggestenene, så du på ingen tid har styr på, hvordan du helt selv udvikler din egen webshop, og holder den opdateret. Og bliver du helt bidt af, hvor brugervenligt DanDomain gør det, så kan du også bestille domænenavn, hosting, oprette ny hjemmeside via deres eget program, købe smarte mailløsninger, og meget mere.

Hvad kan vi med DanDomain?

Vi tilbyder også en smart integration til DanDomain, som kan automatisere en stor del af din hverdag, og give dig et uundværligt overblik over din lagerbeholdning. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde:


Synkronisering af lagertal mellem Servicepos og DanDomain 
Til dig der har behov for at sende en reel faktura til dine kunder, f.eks. EAN, erhverv el. lign., så har vi mulighed for at opsætte en ekstra betalingsknap i kassen til dette.
Her kan du så slå alle varer ind som du plejer, påføre kunde, og når du trykker på knappen “e-conomic faktura”, så oprettes der en faktura i e-conomic med kunde og alle varer, som så kan sendes ud herfra.
Er det til EAN/erhverv, så kan du desuden påføre evt. rekvisitionsnummer og/eller kontaktperson.


Produktoprettelse fra Servicepos til DanDomain

Hvis du har behov for at have varer synkroniseret mellem e-conomic og Servicepos, så kan vi sætte dette op, så alle varer der oprettes/opdateres i det ene system, bliver oprettet/opdateret i det andet system, med det samme.
Du kan også vælge at der kun synkroniseres fra Servicepos til e-conomic, eller omvendt.


Produktopdatering fra Servicepos til DanDomain

Ligesom med varer, har vi også mulighed for at opsætte synkronisering af kunder mellem systemerne. Så når du opretter en kunde / debitor i e-conomic, så oprettes den i Servicepos, og omvendt.
Vi bruger kundens tlf.nummer i Servicepos når der oprettes en ny kunde, så dette bliver kundenummeret i e-conomic når der synkroniseres.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til DanDomain.