Integration med DanDomain

Mangler du den fulde webshopløsning, hvor din kasseløsning og webshop er synkroniseret, så dine lagertal og produkter altid er opdateret? Med over 20 års erfaring er DanDomain det sikre valg, når du skal udvide med en webshop.

Sådan fungerer integrationen

Live synkronisering af varer, lagerbeholdning, lokationer m.m. 

Automatisk oprettelse og opdatering af varer, lager m.m. i din webshop

Lidt om DanDomain

Med DanDomain kan du bygge din egen webshop. Helt enkelt, uden krav om erfaring eller snilde inden for kodning, og du får en god håndfuld gratis og kreative værktøjer og viden med i pakken, så du bliver helt sikker i at oprette og optimere din webshop. Hvis du ønsker med egne øjne at se, hvor nemt DanDomains webshopssystem er, så kan du prøve det helt gratis og 100% uforpligtende i 30 dage.

Hvad kan du med DanDomain?

Hos DanDomain er opbygningen af en ny webshop tilgængelig for alle. De hjælper dig med at lægge byggestenene, så du på ingen tid har styr på, hvordan du helt selv udvikler din egen webshop og holder den opdateret. Bliver du helt bidt af, hvor brugervenligt DanDomain er, så kan du også bestille domænenavn, hosting, oprette ny hjemmeside via deres eget program, købe smarte mailløsninger og meget mere.

Hvad kan Servicepos med DanDomain?

Hos Servicepos tilbyder vi en smart integration til DanDomain, som kan automatisere en stor del af din hverdag og give dig et uundværligt overblik over din lagerbeholdning.

Lyder det som noget for dig?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail og høre nærmere om de mange fordele ved en integration til DanDomain.