Integration til Bambora betalingsterminal

Bambora betalingsterminal giver dig i sidste ende flere tilfredse kunder. Hvorfor? Fordi flere valgmuligheder i sidste ende betyder flere gennemførte køb. Med Bambora kan du nemlig tilbyde dine kunder nøjagtig de betalingsvalg, de forventer. F.eks. Visa, Mastercard og andre internationale kortnetværk, men også alle de trådløse og mobile på markedet. Med Bambora får du en af markedets mest konkurrencedygtige betalingsterminaler, og vi kan tilbyde dig integrationen i dag!
Bambora betalingsterminal

Hvad er Bambora?

Bambora tilbyder smarte pakkeløsninger med en gennemsigtig prismodel indenfor betalingsløsninger, der gør betalingsprocessen nem for deres kunder. Og kunder er der mange af! Bambora hjælper 125.000 virksomheder i over 65 forskellige lande med at modtage betalinger, og resultaterne er ikke til at tage fejl af. Bambora har både løsninger til den fysiske butik og den online – og kan tilbyde dig den betalingsløsning, du står og mangler.

Du kan læse meget mere om Bambora, og hvad de kan tilbyde dig, lige her!

Hvad kan du med Bambora?

Bambora giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder den betalingsløsning, de ønsker. Med et abonnement hos Servicepos kan du vælge Bamboras stationære terminal, der kan håndtere alt fra kortbetalinger og kontaktløse betalinger, til Apple Pay mm. Deres onboarding fungerer vanvittigt hurtigt, og det kræver ikke meget tid at komme i gang med. Udbetaling er også hurtig, og pengene står på din konto efter 2 arbejdsdage. Lækkert, moderne og ikke mindst nemt!

Hvad kan vi med Bambora?

Med Servicepos integration til Bambora’s betalingsterminaler, undgår du unødige tastefejl og sparer tid i din kundebetjening.

Servicepos + Integreret Bambora betalingsterminal
Med en integration til en Bambora betalingsterminal, sendes beløb automatisk fra Serviceposkasse til terminalen, og der kommer automatisk svar tilbage om købet blev godkendt mm.
Der findes flere forskellige terminal-modeller, som alle kan tage kontaktløse kort, Apple Pay, og man kan både bruger indløsningsaftale via Bambora og Nets/Teller, f.eks. til Dankort.

Lyder det som noget for jer?

Så er I mere end velkommen til at ringe ind på tlf. 33 60 85 86 eller sende en mail til info@servicepos.com og høre nærmere om fordelene ved en integration til Bambora.