Integration til Bambora betalingsterminal

Med en kassesystem integration til Bambora betalingsterminal får du en af markeds mest konkurrencedygtige betalingsterminaler, der kan tage imod de fleste betalingstyper, som f.eks. Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay.
Bambora betalingsterminal

Bambora betalingsterminal til den moderne butik

Bambora har to forskellige betalingsterminaler, der kan tage imod de fleste betalingsformer. Du kan vælge imellem en trådløs betalingsterminal eller en stationær betalingsterminal. Det smarte ved den trådløse terminal er, at den er koblet op GPRS og 3G, så du kan tage den med rundt i butikken og med ud til dine kunder. Begge Bamboras betalingsterminaler har det samme udseende som normale betalingsterminaler – men med et moderne touch, der gør betalingsprocessen nem. Uanset, hvilken af de to betalingsterminaler du vælger, kan de begge håndtere kortbetalinger, kontaktløse kortbetalinger, fakturabetalinger og valutakonverteringer.

Hvad kan en kassesystem integration til Bamboras betalingsterminal?

Bambora betalingsterminal kan nemt og hurtigt sættes op til at fungere sammen med Servicepos kassesystem. Det giver dig et yderst moderne kasseløsnings-setup, som hurtigt og problemfrit kan kommunikere med kassesystemet. Når du skal indtaste et salg, bruger du blot din betalingsterminal, og med det samme registrerer kassesystemet købet.

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring en af Bamboras betalingsterminaler, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på inof@servicepos.com eller på telefon 33 60 85 86 for mere information.

Luk menu
×

Kurv